Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

HTC chystá svůj první 10” tablet - tentokrát už opravdu

HTC tablet 7″ a 10″ ilustrační
Není to poprvé, co se internetem šíří zvěsti, že HTC chystá 10” tablet. Tentokrát je ale situace jiná, záměr společnosti představit přímého konkurenta pro Applí iPad podkládají i fotografie, které ve všech spekulacích o jeho (ne)existenci udělaly jasno. Pojďme se tedy podívat, jak se liší oproti menším předchůdcům…
HTC Flyer
HTC Flyer, 7”

Spekulace o 10” tabletu, který chce HTC namířit proti iPadu, se začaly objevovat počínaje létem 2010 a od té doby v podstatě neutichly. Z první vlny se nakonec vyklubal 7” tablet Flyer a z druhé (rovněž) 7” EVO View 4G, který se teprve tento měsíc dostal do obchodů (u nás zatím oficiálně dostupný není).

HTC EVO View 4G (tablet 7″)
HTC EVO View 4G, 7”

10” novinka, označovaná jako Puccini, ponese 8MPix foťák s čímsi, co by mohlo být dvou-LEDkovým bleskem, dále stereoreproduktory a mikrofon. Stejně jako původní Flyer bude i Puccini podporovat i použití digitálního pera. Starší zprávy mluví ještě o 1,5GHz procesoru, systému Android Honeycomb, HTC Sense a 4G LTE.

Zda se tyto specifikace potvrdí, si ale budeme muset ještě nějakou dobu počkat. HTC, kterou momentálně sužuje hrozící zákaz prodeje v USA, zatím mlčí a neprozrazuje ani specifikace, ani termín vydání.

Zdroje: 

Galerie ke článku

Diskuse ke článku HTC chystá svůj první 10” tablet - tentokrát už opravdu

Pondělí, 17 Říjen 2011 - 15:38 | Albert Ryba | Problém je, že s iPadem může jakýkoliv tablet s...
Neděle, 31 Červenec 2011 - 08:54 | petr ib | tlakově citlivé pero na PC tabletu - to bych si...
Středa, 27 Červenec 2011 - 14:32 | Ondřej Petržilka | Apple by mě začít dělat malé domácí elektrárničny...

Zobrazit diskusi