Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Huawei Mate 10 má dosud nejpokročilejší firemní foťák

Uzasne a famozni.

6GB RAM

Podle informaci analytiku a jedne mensi pametove firmy bude cena pameti i nadale minimalne na soucasnych hodnotach a se zlevnenim se nepocita ani v pristim roce.

Bodejt by ne, kdyz Android potrebuje ke svemu plynulemu chodu uz 6GB RAM. Neni to tak davno, kdy vetsine lidi stacilo v telefonu 64kB RAM a ti nejnarocnejsi majitele smartphonu si vystacili s 256MB RAM, pritom plynulost prace na telefonech byla vyssi nez dnes.

Pak prisel Android. Dekuju Google, ze az si pujdu kupovat DDR4 do desktopu, tak za ne dam trojnasobek co jsem dal za pameti do PC v minulosti.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pan blabol opet perli. Videl to tak maximalne z letadla ale presne vi, ze mobil tech 6 GB pameti ma protoze je potrebuje k plynulemu chodu. Pak nechapu, jak je mozny ze muj honor 8 ma s dvoumesicnim uptime z 4 GB pameti celych 2.5 volny a beha plynule...
Zapomel si, ze windows jsou na tom jeste hur. Ty potrebujou minimalne 8 GB... a i na tom sou schopny zacit zbesile swapovat a sekat se.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Diky za potvrzeni, tvemu Honor 8 staci pouhe 4GB RAM !!!

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nauc se cist... a i kdyby... porad je to 4x min nez clovek potrebuje na plynule behajici windows :o)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

bacha, co srovnáváte. Windows, který umí 512GB paměti a bambilion procesorových jader, obrovské množství služeb a podporu HW, i ten pitomý Windows je daleko daleko schopnější co do featur než nějaký Android. Takže to srovnání hodně pokulhává.

Nehledě na to, že Windows v tom nikdy nebyly nic extra. Zkuste si někdy pohrát s Linuxem, co dokážete dostat do 32MB paměti. A co do 256MB.

Android je hnusný blob. A nic na tom nezmění, že Windows taky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ja se mu to snazil vysvetlit na necem co zna (a windows preci miluje). Jiste ze desktopovy windows je nekde jinde nez android. V desktopu sem mel 4 GB od unora 2009 a kdyz to prestalo v srpnu 2011 dostacovat tak upgradoval na 8. V androidu mam 4 GB necelej rok a s rezervou to dostacuje i pres tu hnusnou javu...
Samotny linux je pak uplne jina liga. S tim mam funkcni notebook s 2 GB a brzdou toho stroje je procesor. Stejne tak raspberry pi2 netrpi na nedostatek pameti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Každej web má svého trola.Doufám že redmarx je jen přejmenovanej blb BTJ, protože dva takoví to už by bylo na tenot web moc.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je zajímavý, že když tu začínal psát tak mu všichni dávali + a negativním názorům na něj - :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Dekuju Google, ze az si pujdu kupovat DDR4 do desktopu, tak za ne dam trojnasobek"

Tak sa odsťahuj na Kubu, alebo do Severnej Kórei. Tam takéto problémy určite mať nebudeš.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kolikrát to musíte napsat, respektive kolik lidí si to musí přečíst, aby to uspokojilo vaši potřebu? Stačí nám to jednou, už jsme pochopili, co si o tom myslíte, nemusíte to opakovat pořád dokolla.

Nepřipomíná vám to masturbaci?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Najivne verim, ze si to diky mne zacnou lide uvedomovat a budou i do smartphonu pozadovat lepsi OS nez je lagovaci Android. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Lidi ty mobily maji a sami vidi jak ten os beha. Takze vidi, ze tvoje tvrzeni o lagovani je nesmysl...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak by si to asi lidi měli uvědomovat když vezmou do ruky android za 4500 a žádné lagování se nekoná? To si spíš uvědomí že Redmarx je zoufalec fixovaný na značku a zaprdlý v minulosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A prece to s 3,5mm jackem jde, u nejvyssiho modelu, Huawei je tradicne schopna a kvalitni firma.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Huhlawej byl fajn dokud nezačal cenově konkurovat Apple....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pokial prinesie mobil, ktory ma lepsi display, vacsiu vydrz, jack, lepsi fotoaparat, nevidim jediny dovod, preco by si nemohol zapytat to iste, co Apple za horsie vybaveny iPhone. ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co já vím, má ve vyšší cenové kategorii pouze minimum modelů, a to hlavně speciality jako Porsche design. Všechny ostatní telefony nabízejí se slušnou výbavou a za hodně dobrou cenu. Mám 6X a proti tomu telefonu nemůžu říct ani slovo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.