Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Hudba bez omezení v Evropě s HP

osobne už hudbu nepočúvam niekoľko rokov tak ako nesledujem TV a maximálna spokojnosť :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi sem uplně blbej, ale co to je DRM? Když už dáváte anketu, tak to aspoň vysvětlete. Jinak ten vzhled je proti cdr fakt hroznej, články sou tak nevýrazné, že se v tom člověk neorientuje. Chodím sem o dost méně, než na staré dobré cdr.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

300 Kč měsíčně by znělo zajímavě, pokud by byla stále zahrnuta všechna nejnovější alba, a to i méně známých interpretů (především těch které poslouchám já ;)), v dostatečné kvalitě, a stále dostupné z rychlých serverů. Nějak o tom všem ale pochybuji. Ještě zajímavější by bylo, kdybych si to mohl vzít do auta nebo jinam, ale jak píšete, s jakýmkoliv DRM si dřív nebo později schopný člověk poradí.

PS: Chlapi ale to si děláte srandu ne? "Nepočůvam hudbu" a "nevím co je DRM" jsou konstruktivní komentáře k článku o hudbě s DRM?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proboha, proč jsme ze všech "pokrokových" věcí vyloučeni? Stěžují si, že češi jsou jedni z největších pirátů na světě - tohle je asi odpověď - máme smůlu, nás se to netýká - tedy máme asi dál pirátsky tahat empétrojky. Windows 7 Family pack je podobná situace - česko vyloučeno - holt asi máme pirátit dál. Tohle je vážně věc, kterou asi nikdy nepochopim...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

naprostý souhlas,když už máme tu celosvětovou globální síť internet,která nezná rozdíly,tak proč se takřka všechny podobné služby zaměřují jenom na usa a pár dalších vyvolených?
proč to prostě neudělat pro každého,kdo může zaplatit? (kreditkou,paypal,...)
OT:aspoň že už lidi u filmu pochopili,že nejlepší je udělat celosvětovou premiéru v rámci řekněme dvou dní,aspoň nemusíme čekat,než se k nám do kin film dostane třeba až 2měsíce po premiéře v us :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DRM ... takže nepoužitelné a zbytečné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Az tak bez omezeni to neni :-(
V Evrope jsem, presto sluzbu nemohu vyuzit. Kdyz uz tedy budu clenem jednoho ze jmenovanych statu, opet jsem omezen DRM a nemohu si to pustit treba v aute.
U nas staci, ze musime mesicne platit statu za radio. Alespon, ze si muzeme vybrat z nekolika stanic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, premium rapidshare mám za 1700kč za rok, čo je cca 140kč. Bez obmedzení na krajinu, bez drm, nové veci, staré veci, jediné obmedzenie je 5GB na deň čo na hudbu bohato stačí. Až príde niekto s lepšou ponukou, má cenu sa o tom baviť.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zabudol si dodat, ze hudbu mas bez DRM a filmy/serialy bez reklam a antipiratskych uputavok. Inak ta tvoja kalkulacia vhodna manazerskeho prejednania. Ty - zakaznik disponujes kvanititou penazi a rozhodujes sa do ktorej sluzby ich vlozis. Bohuzial kravatakom to stale unika.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

300 Kč/mesiac s DRM? Aký formát a na čom všetkom sa to bude dať prehrať? Ak iba na počítači na ktorom si to stiahnem a nepojde to dať do obyčajného Mass-storage prehrávača tak s hlbokým úklonom zdvorilo odmietnem...

60$/rok di.fm/sky.fm stream a som spokojná.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, hlasoval jsem, že je to moc drahé i bez DRM, ale kdyby to na druhou stranu fungovalo tak, že by to šlo předplatit třeba na únor a pak bych předplatné zrušil, půl roku si užíval toho, co mi v únoru má 10Mbit linka dovolila a pak bych si třeba v září zase za 300Kč doplnil sbírku o nové tituly, tak už mi to zase tak drahé nepřijde - jenom to hloupé DRM.

(Už začínám tušit, proč to v Česku není dostupné. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HP bude cpát další zbytečnou a neodinstalovatelnou srá-go-ru je kupě malvare na předinstalovaných systémech. Tak to si mohou klidně srolovat a zasunout!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DRM v součastné podobě je velký problém.Lepší by byla nějaká forma špatně odstramnitelného vodoznaku (v případě sdílení možnost identifikace toho, kdo nasdílel).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.