Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Humble Indie Bundle 9: pořidte si 10 her za 5 dolarů, zbývá 38 hodin!

"dostanete ke hrám klíče pro Steam, což usnadní instalaci."

To jako, že je jednodušší nainstalovat si Steam, z něj pak tahat hru a potom unlocknout? Hmm tak to by mě zajímalo o kolik jednodušší je klasická instalace aka přetažení ikonky do složky v docku :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sákriš, asi jsem už úplně out - dnes se hry instalují přetažením ikonky do složky v docku ? Pokrok holt nezastavíš...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

V Mac OS X je to uplne bezna vec...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jó ironie se na netu špatně pozná...
Ovcosystém s ovcoovládáním mě nikdy nebral.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, tou správnou a nejjednodušší cestou byl vždy balíčkovací systém pro pomalu každou distribuci jiný podmíněný nutnou registrací spojený s výhodami typu nemáš net-nehraješ případně nemáš poslední verzi-nehraješ. Ať se děje cokoliv, japko to má vždycky špatně a kdokoliv jim cokoliv zkopíruje tak je to samozřejmě lepší z jednoho prostého důvodu: protože prostě ovce a basta!

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jestli ty nebudeš ten retarda, který byl v našem klanu na wot :)
1) nepoužívám žádnou Linus sračku
2) pro hraní na Steamu dávno není nutné být online
3) "japko" je, byla a zřejmě vždy bude sračka pro lamy - příkladů jsou mraky - chápe kdokoliv s vyšším IQ než dřevěný houpací kůň
4) kdo co komu kopíruje ? :D mrtvý S.J. byl ten největší zloděj v oboru IT na světě...každ znalý oboru to ví...
5) mám ovce rád - mám z nich profit - dřívě čeština do Iphone sraček, později přeinstalace IOSračky na Windows... - jen houšť takových :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

WOT nehraju

1) Instalace přetažením má výhody i oproti Win, například rychlost, nezabordelenost dalších složek, konfigurace v jednom souboru apod.

2) Záleží na hře, neplatí tedy globálně. Podotýkám, že drtivou většinu her si zahraju offline i bez Steamu takže nevím v čem ta výhoda vlastně tkví ;)

3) Takže udělat systém, který zvládne i cvičená opice je špatně. Pokud se podíváš do minulosti třeb na mobily tak ty co se špatně ovládaly tak ze záhadných důvodů zmizely a zválcovaly je nokie s jedním navi tlačítkem...

4) Prosimtě nedělej, stačí se podívat na x variací japkofónů nebo klidně docku.

5) S češtinou souhlas (sám jsem z ní taky profitoval ač jsem vůbec nechápal tehdejší argumenty pro pořízení, ale to je ostatně každého věc), přeinstalace ios sračky na win vůbec nechápu. iOS je mobilní platforma a win na ní nenatlačíš ani kdyby ses na hlavu stavěl ;)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ještě k tomu IQ... Mac většinou používají kreativci (hudba, grafika...) a silně pochybuju, že by to byli všichni negramoti. Tím netvrdím, že na ostatních systémech není možné nic vytvořit, pouze rozporuji tvoje tvrzení, že jsou všichni jableční uživatelé tupci

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jenze takhle nenainstalujes hru, ktera vyzaduje Steam k funkci, protoze obstarava cast funkci jako je komplet multiplayer :-)

Na DVD to nema smysl davat, protoze po instalaci z DVD by se to stejne patchovalo dalsich 5 hodin z netu.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Mno a kolik z těch her z bundlu podporuje multiplayer?

Na DVD beru jen AAA hry typu StarCraft, které si stopro zahraju opakovaně a rád si u nich připlatím za komplet (krabice, manuál, inst. média...), ale třeba Mark of Ninja jsem si hodil na disk - je to sice supr hra, ale po dohrání jsem se k ní už nevrátil. Patch u singleplayer většinou nepotřebuju, tohle není hra typu Quake nebo CS kde má byť malý bug velkou šanci postihnout milion hráčů.

Jinak ono to přetažení nemusí být ani do docku, stačí to mít na disku, nic se neinstaluje, pouze kopíruje jako za dob DOSu.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem koupil dvě adventury po 5 Kč na DVD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kde som to uz len pocul... a ano, trailer na Leviathan: Warships, aj ked ten bol lepsi

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.