Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k I Nvidia Kepler se zpozdí, předpokládá SemiAccurate

"Vzhledem k tomu, že od uvedení Fusion je pro Nvidii platforma AMD prakticky mrtvá,"

noxi, zase vydavas nesmysl za fakt. opet je to jen tvoje zbozne prani, aby byla platforma amd pro nvidii mrtva. ale ja znam dost lidi, co maji cpu od amd (jednoduse proto, ze bylo levne, i kdyz vykon nic moc) a pritom maji grafiku od nvidie. a narozdil od tveho vysneneho dreamlandu to tak i zustane.

cozpak editor diit.cz nedokaze davat pozor na soucka, aby tyto paraziticke klamy nepodsouval a nepozornemu ctenari asertivne nevnutil nepravdu jako fakt?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

všiml sis, žes tu zmínku o mrtvé platformě zcela vytrhl z kontextu? zkus si to znovu přečíst, pak použít tu věc co máš uvnitř lebky a třeba ti docvakne, proč je to napsáno v pořádku a korektně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nicméně ten styl opravdu přípomíná spíše jednoho magazínového blogera než seriozní zpravodajský server.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

já znovu opakuji, že ta Jirkova pasáž je v pořádku. Zamysli se nad ní a dojde ti to. Není tam nic, co by vztekle mířilo proti Nvidii (což ostatně prokazuje i fakt, že mi zatím nevolal Igor :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi tak. Když někdo nechápe, že byla řeč o segmentu, ve kterém se pohybují grafiky integrované v procesorech, výkonově tedy lowend až (a to už přeženu) nižší mainstream, tak je hned jasné že Nv nemá k takovému AMD APU v této výkonové kategorii co nabídnout. Proč? jednoduše proto že u něj GPU už je a přidávat tam druhé stejně výkonné je nesmyslné. Přidávat k AMD CPU dedikovanou grafiku má smysl až pokud vám výkonově nestačí ani to nejvýkonější APU (A8). No a dedikovaná grafika výkonější než ta v A8 je až tak grafika za cca 1500,- kč. A proto všechny lowend grafiky pod tuto částku ztrácejí smysl -> tudíž i ty od Nv. Proto ION k Atomu už prakticky umřel a to stejné platí díky vydání A series pro celý vyšší lowend a jak se bude dále navyšovat výkon int. grafik bude "umírat" stále vyšší dedikovaný segment

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano je v poriadku, ale tento styl sa hodi tak pravnikom. Ja citam rad, a nemal som problem pochopit. Bohuzial, ale toto je IT web, kde vacsina navstevnikov dychtivo hlada nove informacie a nema cas sa pozastavovat nad zmyslom vety.

Pre BFU vasa hlavna veta (jsou cílem takových čipů výhradně systémy Intelu.) nema podmet, tak sa ho BFU snazi najst:
1. bud si mysli, ze ide o hlavnu vetu do ktorej bola vsunuta vedlajsia veta, tak hlada druhu cast hlavnej vety.
2. alebo sa pokusa hladat ciarku, ktora tam "mozno chyba" a upravi si tak zmysel celeho suvetia.

Lenze nenapadne ho, ze podmetom pre hlavnu vetu, je cela vedlajsia veta: "od uvedení Fusion je pro Nvidii platforma AMD prakticky mrtvá", ktoru zdoraznujete: "Vzhledem k tomu, že".

Stacilo by pouzit dve jednoduchsie suvetia a nerobilo by to problem tolkym citatelom.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakým čtenářům? Ozval se jen terrorist, který má problém s jakýmkoli článkem, který Nvidii vykresluje jinak než v superlativech a ty (přičemž věřím, že ve tvém případě šlo skutečně o nedorozumění). Jinak to souvětí má pouze dvě věty… jednodušší už být nemůže :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vazne s tim mam problem? aha, takze cely clanek je o spozdeni kepleru (coz je podstatna negativni vec), k cemuz jsem nenapsal ani carku a z me kritiky tveho asertivniho stylu vyvozujes, ze musim mit nvidii v superlativech? probud se.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zas nebyl ráno Prozac viď?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

terrorist: Tak nám tu vyjmenuj 3 libovolné výrobce, kteří nabízejí notebooky s Llanem, ve kterých je osazená grafika od Nvidie. Pokud tě žádný nenapadne, zkus popřemýšlet ještě jednou o tom, co jsem napsal a proč tomu tak je. Pevně věřím, že na to přijdeš ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

proc s llanem? amd snad dela stroje uz jen na llanu? :D

stejne se nic nezmeni. posledne, kdyz jsi spinil nvidii a ja na tvoji lez poukazal, tak si se akorat vykrucoval. a kdyz jsem postnul odkaz na clanek zde na diit, ktery tvou lez dokazoval, tak uz jsi neodpovedel .. nema smysl se o neco snazit

a i kdyz necekam napravu, je nutne na tyhle nesmysly aspon poukazat. to k necemu pro par ctenaru je. a taky je dobre videt, ze si toho vsimaji i jini, podle reakci. vy, autori, mate zodpovednost vuci nam ctenarum (ano, vcetne me). kdyby jste rekli, kdyz uz ne "napravime to", tak minimalne "zamyslime se nad tim", bylo by to v poradku. ale vy misto toho radsi budete tvrdit, ze neumime cist, ze nam to nedochazi (oh, tak jsme tedy asi hloupi, super) atd. a to je fakt hruza.

"Zamysli se nad ní a dojde ti to"
"jednodušší už být nemůže :-) "

.. gratuluju

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nenabízí jen Llano, ale i třeba Zacate, což je ale vedlejší. Pokud tvrdíš, že nemám pravdu, ale nejsi schopný dát příklady současných mobilních produktů, kde by platforma AMD byla doplněna Nvidia grafikou, tak to mluví samo za sebe ;-) Nvidia tenhle segment opustila, protože v něm nemá prostor ani příležitost a orientuje se na Intel. Vztekat s sice nůžeš, ale těžko na tom něco změníš :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.