Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ICT opouštějí i další filmová studia

Microsoft nebude integrovat IE7 do Visty, BlueRay bez ochrany... jeste zruste Starforce a budu happy :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky si říkám co se to sakra děje, samá pozitiva. Doufám že to vydrží.:-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A nebo pocitaji rovnou s tim, ze se po celym svete zavedou 2 roky natvrdo za kopirovani jako v Nemecku ... viz. clanek nize. Ale kazdopadne aspon konecne delaji neco pro legalni uzivatele

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Myslim, ze se to nerozhodli delat kvuli legalnim uzivatelum, ale nejspis je k tomu donutili jejich marketingove pruzkumy (a verim tomu ze velmi peclive provedene), z kterych zjistili, ze pokud by tam ty ochrany davali, tak si to proste odmitne koupit dostatecne mnozstvi lidi na to, aby tim prisli o vic penez, nez kdyz tam ty ochrany nedaji.

Budme bez iluzi, za vsim jsou jenom penize, zadna charita...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jenom umoznily plny rozliseni na analogovym vystupu, tot vse, a to nejspis proto ze je spousta hdtv televizi bez hdmi, takze by mely nizky prodeje blueray disku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

O DVD Johna bych se nebál, protože tohle rozhodnotí filmová studia určitě časem přehodnotí, aź bude na trhu dostatek zařízení přehrát i takto chráněné filmy v plném rozlišení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spis bych tipnul, ze vzhledem k ubohe integraci celeho retezce ochran do vsech pristroju by se jim nehodila publicita, ze "stejne kdyz koupite hd, tak se vam to doma zmensi"..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je treba si predevsim uvedomit ze toto rozhodnuti je pouze docasne a az situace z jejich pohledu vyzraje (tj. lide budou mit dostatek HW komponent kompatibilnich komponent a format media se na ukor DVD prosadi) okamzite ochranu dostupnou v zaloze nasadi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No vemte si to tak - někdo ochranu prolomí a pak budou kolovat po světě nechráněné kopie v HD. Takže uživatel, který má HDTV bez HDMI by si buďto mohl koupit originál a přehrát si ho ve snížené kvalitě, nebo si pořídit kvalitnější ilegální kopii. Jak by se asi rozhodnul nechávám jako otevřenou otázku.

Celé je to jenom o tom, jestli studia víc věří tomu, že si lidi koupí HDMI hardware, nebo jestli bude prolomena ochrana. Teď věří spíš na prolomení a dobře dělají. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechci sýčkovat, ale obávám se, že jen čekají, až se rozšíří příslušný hardware. Teď by jim to spíš uškodilo... protože s dnešními přístroji bez těch ochran by se rozšířilo povědomí, že pirátské kopie jsou kvalitnější než originál.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasim, ze za timto krokem stoji pouze penize. Prozretelni manageri si totiz spocitali, ze existuji miliony pocitacu, ktere budou prehravat DVD s touto ochranou ve snizene kvalite. Tito potencionalni zakaznici, pokud si takove dvd koupi, pak budou nespokojeni a budou hlasite kricet, protoze nebudou ochotni investovat dalsich nekolik tisic navic do upgradu jejich relativne noveho pc. Takze tahle ochrana prijde, ale casem. Mozna za 2 - 3 roky... Pokud tedy do te doby neprijde celosvetova ekonomicka krize, coz bych ovsem videl jako pravdepodobnejsi.:(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nemělo to vyjít až 1. dubna ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.