Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ImgBurn 2.5.2.0 zlepšuje práci s layer breakem

ImgBurn je najlepsi vypalovaci program za posledne obdobie. Vypaluje bez problemov s nekonecnom nastaveni a nema giganticku instalacku, co ja povazujem za velke plus. Palec nahoru! ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud už něco vypaluji, tak použiju pouze ImgBurn. Jediný problém, na který jsem narazil je absence multisession, ale jinak na něj nedám dopustit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ImgBurn používám, vypaluju s jeho pomocí instalačky svého software. Skvělý program, spousta možností nastavení.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No možná to je nejlepší program, ale ovládání má snad nejhorší. Co na tom, že vypaluje nejlíp, když je totálně nepřehledný. Kdysi na něj v diskuzích pěli ódy, tak jsem ho nainstaloval. No hrůza, ovládání na chuja. Měl jsem s ním trpělivost pár dnů, a pak jsem ho nahradil Ashampoo Free. Není sice nic moc, nevím třeba, kde se nastavuje UDF. Ale jinak ok. Anebo přejdu na CDburnerXP, ten taky docela jde. Dřív jsem používal Nero. Nejsem z těch, kdo odsoudí program jen proto, že má složité ovládání. ImgBurn ho nemám složité, ale k ničemu. Když je ImbBurn tak skvělý, proč nezamakají na lepším ovládání? Pro konzervativce původní, pro nové uživatele intuitivní.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"a pak jsem ho nahradil Ashampoo Free. Není sice nic moc, nevím třeba, kde se nastavuje UDF. Ale jinak ok."
Tak teda, priznam se ze uz jsem nepalil hafo mesicu, ale pokud bych nedokazal najit na nejakym vypalovacim software nastaveni UDF tak leti aniz by vypalil jediny divko. dale no comment

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No mam pocit, ze Ashampoo UDF nema. Pouzivam ho jen na pracovnim notebooku, kdyz potrebuju neco rychle smahnout na RW. Na "dale no comment" a na to, ze pokud neumi UDF, tak by letel, tak na to reagovat musim. Hrat si tady na "experta" a snoba klidne muzes. 99% uživatelů absolutně netuší, co UDF je a že souvisí s vypalováním.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Klid, jsou i tací, kteří prostě pálí ve Woknech přímo a extra programy už neřeší :-) Čas pálení pro masu už asi minul...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mně přijde ImgBurn právě naprosto přehledný a jednoduchý, navíc se člověk nenakliká jak debil v nějakém průvodci s milionem animací.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Úplný súhlas. Aj ja si spomínam, že som po prvom nainštalovaní ImgBurn (pred 3 rokmi) asi pol hodinky skúmal, že kde čo je, keďže dovtedy som používal iba Nero Burning ROM. Odvtedy si myslím, že jednoduchšie ovládanie pre napaľovanie ako má ImgBurn sa asi nedá vymyslieť. Vľavo si vyberieš zdrojové súbory/adresáre (aj pomocou drag&drop), vpravo si nastavíš možnosti napaľovania (ak nesúhlasíš s automatikou, čo je však v 99% zbytočné, program je dosť inteligentný čo sa tohto týka) a klikneš vľavo dole na Build. Podpora multisession mne osobne vôbec nechýba, aj tak vačšinou napaľujem len DVD-Video, CD-Audio resp. CD/DVD-ROM inštalačné médiá, takže tak.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jako v mnoha případech je problém mezi klávesnicí a židlí :). K nastavení UDF file systému se dá od spuštění programu dostat dvěma kliky myši :) (vyberu jak chci vypalovat a kliknu vpravo na Options... žádná věda)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jéé, pardon... teď jsem si to přečet znovu a došlo mi, že jsi s tim UDF mluvil o Ashampoo Free... tak nic. Sypu si popel na hlavu :8).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už před časem jsem přestal používat Nero a místo něho nastoupil ImgBurn. Kdo si zvykne na jeho ovládání, tak pak už nechce jinak. Pálí rozhodně kvalitněji než Nero a poradí si i s některými problémy při vypalování. Například v Neru jsem nedokázal korektně vypálit dva DVD+RW disky ne zrovna kvalitní. Buď 10 minut jsem čekal než vypalování začne a nebo disky pak nešlo přečíst. ImgBurn bez problému tyto problémové disky vypaluje a číst jdou taky v pohodě. Jednoznačně doporučuju!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já s ImgBurn začal tehdy, když se z Nera začal stávat příšerný moloch (tuším od šestky, nebo sedmičky). Zpočátku jsem taky trochu tápal, ale dnes na něj nedám dopustit. Maličký, když vypaluju např. avi, sám mi navrhne, že je lepší použít ten a ten systém. Pak zase vypaluju DVD - pozná to, navrhne zase změnu nastavení. Takže i pro nás, co zase tak rozsáhlé znalosti o pálení nemáme je to ideální program.
U flac souborů mi udělá cue soubor, pokud chybí, nebo chci původní upravit (ubrat bonusové srač..) a pak můžu pálit hudební CD.
A navíc, mám to zadarmo !

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

CDBurnerXP zase přidal podporu LightScribe. Býval to kdysi program nic moc, ale teď je IMHO lepší, než ImgBurn, nebo alespoň se používá jednodušeji - a "vo to gou".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

CDBurnerXP jsem taky zkoušel, ale neustále mi vytěžoval dvoujádrový procesor na nějakých 20-40% tak jsem si řekl, že tudy cesta nevede. Nevím zda to není tím, že využívá rozhraní netframeworku a nebo něčím jiným, ale takhle by se vypalovací soft neměl chovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vidíte - to zase vůbec nesvrbí mě...

Důležité je, že máme z čeho vybírat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.