Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Informace zákazníkům o situaci BenQ Mobile

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009

Vážení partneři,

v současné době jste jistě zaznamenali mnoho zpráv o platební neschopnosti BenQ Mobile v celé Evropě.

Dovolujeme si vás, jako naše partnery informovat, že tato situace nemá žádný vliv na náš současný vztah s vámi. Všechny společnosti koncernu BenQ zodpovědné za IT a spotřební elektroniku NEMAJÍ žádný vztah k BenQ Mobile. O obchod a marketing ve střední a východní Evropě se stará BenQ Austria GmbH se sídlem ve Vídni. BenQ Austria GmbH pokračuje ve své činnosti jako doposud. Tedy pro zákazníky nedochází k žádným změnám ani v rámci servisu. Servisní partneři BenQ pokračují ve své činnosti.
Buďte ujištěni, že obchod a servis pro projektory, LCD monitory, digitální fotoaparáty, LCD televizory, média, klávesnice a myši, scannery zůstává nezměněn.

Rádi bychom vám osobně poděkovali za dlouhodobou podporu a důvěru v naší značku. Jsme si jisti, že si prvotřídními službami udržíme svou pozici a těšíme se na další obchody s vámi.

S pozdravy

Váš BenQ team

O skupině BenQ Group

BenQ Group v současné době sestává z deseti společností, které působí nezávisle, přičemž společně využívají zdroje a výhody vzájemné synergie. Mezi společnosti BenQ Group patří AU Optronics Corporation, která je třetím největším světovým výrobcem LCD panelů, a dále společnosti Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc, Airoha Technology Corporation, Wellypower Co. Ltd., Raydium Semiconductor Corporation, BenQ Guru Software Co. Ltd, Philips BenQ Digital Storage, Cando Corporation a BenQ Corporation. V roce 2005 přesáhly příjmy BenQ Group 12,43 miliardy USD.

Samotnou společnost BenQ Corporation tvoří tři hlavní obchodní skupiny a organizační jednotky - Výpočetní technika, Digitální média, a Mobile Business. I když tyto obchodní skupiny a organizační jednotky zahrnují široký sortiment výrobků, každá z nich se trvale zaměřuje na poskytování řešení orientovaných na potřeby zákazníků a navržených především s ohledem na digitální životní styl. V roce 2005 přesáhly příjmy společnosti 5,07 miliardy USD. Další informace můžete získat na našich webových stránkách BenQ.cz

Diskuse ke článku Informace zákazníkům o situaci BenQ Mobile

Žádné komentáře.