Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vadí vám pomalá grafika Atomu? Valleyview přinese až sedminásobné zrychlení

Povodny Valleyview zda sa bol zruseny (chvilu bolo o tom nejake info a naraz zmizlo). Tento som videl na niektorych miestach oznacovany ako "Valleyview 2".
Dalej bude este bude Avoton/Rangeley (Silvermont core).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

takze este rok a pol cakat na nejaky atom s pouzitelnou integrovanou grafikou? lebo to co predviedli cedarview/cedar-trail je zufale, ta grafika nema dodnes pouzitelne ovladace, pre 64bit windows dokonca ovladace ani neexistuju, o normalnej podpore linuxu clovek moze len snivat

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevadí mi "pomalá" grafická karta, na mé potřeby je její výkon více než dostatečný. Vadí mi Intel a jeho naprosté ignorování ovladačů pro Linux a ta drzost, když nějaký spratek z Intelu oznámil v jejich fóru, že ovladače ani neplánují. Jak má Intel dobré procesory tak co se týče zbytku, je to póvl že to nemá obdoby.
Před měsícem splácali nějaké první ovladače (světe div se po 2 letech) a 95% uživatelů neběží.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ja nevim, ale myslim, ze atom neni cileny na servery a linux zase neni desktopovy system, tak proc by delali ovladace pro linux?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Máte poněkud zkreslené představy o linuux většina lin uxu neběží v serverech, ale v různých embended a přenostných zařízeních a to je zrovna pole pro Atom jak dělané.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nemam pocit, ze by Intel uplne ignoroval Linux ovladace. Podla mna maju velmi slusny Linux support a niektore ine firmy zdaleka nerobia tak vela ako oni:
http://intellinuxgraphics.org/documentation.html

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.