Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel oznámil, že grafika Xe DG2 je za dveřmi (neprozradil však za kterými)

A na aky obsah teda lakala ta prazdna stranka? Zda sa mi, ze ten datum, kedy sa tam nieco malo objavit, uz uplynul.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"inzerát poptávající člověka na pozici staršího inženýra pro vztahy s herními vývojáři" - jinými slovy hledají někoho, na koho můžou ten epic fail časem hodit.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

na druhou stranu, kdy jindy má šanci Intel s grafickou kartou uspět než teď? :D
Teď má šanci uspět cokoli - doslovně....

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ta ideální doba na uvedení Intel grafiky začala zhruba před rokem a nebude trvat věčně, při uvedení až koncem roku by to mohli snadno propásnout.

Na druhé straně právě proto by dávala smysl ta informace o změně pořadí.
Aktuálně by se asi vyplatilo vydat cokoliv hned jak to budou reálně mít, spíš než čekat na nějaké plánované pořadí modelů.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jestli na tom půjde dobře těžit, tak jim lidi utrhají ruce, ikdyž to herně bude stát za houby.

Dnes by 3Dfx nemohla krachnout, protože se prodá úplně všechno co umí buď solidně těžit nebo alespoň gamit líp než Geforce 710.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A se kterymi dvema deskami a tremi hrami to bude kompatibilni se uz vi, nebo se bude losovat az po vydani? :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Stačí se podívat na stávající UHD/Xe grafiky, bude to nejspíš to samé, možná horší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stačí když to bude dobře těžit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

já doufám, že to bude dobře těžit i líp než ampere, takhle by se alespoň dostavil uvnitř intelu "úspěch" jejich grafik a cpali by do toho dál peníze a přes porodní bolesti které budou trvat roky by vyrostl z něj konkurent amd a nvidie a přísun peněz od těžařů by mohl takhle na začátku v tomhle ohledu pomoci

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Fuj, to je ošklivý sen!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mi to přijde jako hezký sen. Konkurence je potřeba i v těch grafikách. Být na tom písečku tři hráči, tak hurá. Třeba by nějaké grafiky zůstávaly pro nás hráče. Už ani nepamatuji, kdy naposledy jsem pro někoho postavil herní PC. Všem z nouze "doporučuji" herní konzole, případně jim vyberu nějakou hotovou značkovou sestavu, kde se ještě tu a tam dá "díky předraženosti" sehnat stroj s herní grafikou. Obvykle hlučnost hrůza, ale ... zahrají si.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

mi teda ne, nevím jakou uděláte konkurenci trabantem proti ferari. A když podporují minimum her tak myslíte že budou podporovat "těžbu" ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ideálně aby to umělo jenom těžit :-)
Vzhledem k tomu kolik se na trhu už vyrojilo sestav s novými grafikami a všechno je skladem, a na druhou stranu v čechách pořád žádné komponenty tak začínám mít takový pocit, že se obchodníci tak nějak domluvili a ty samostatné karty prostě na trh nepustí aby na tom trhli více. Ještě že mám jiné zdroje v německu a francii kde se dá pořídit i o 1/3 levněji a dokonce se občas dá i vybírat z několika modelů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Existuje nekdo, kdo je ochoten to dodat na ceskou adresu? Do Mindfactory a nejakeho dalsiho prostrednika nejdu.

Jinak hlavni problem je podle meho nazoru v NVidii a AMD, ze odmitaji primy prodej, ze ktereho by meli vetsi podil. Jsou to oboji idioti, ale on jim Intel ukaze, zac je toho loket. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakože by ty Intelí karty byly fakt víc jak 75cm dlouhý? Viz. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Prazsky_loket.JPG

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To netusim, asi by se to neveslo do PC skrine, ale zase se asi da spocitat, jak velkej vetrak potrebujes, abys uchladil jednoho Intela? Napovim, ze velikost letecke vrtule neni vyloucena. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uvidíme, co doba přinese, pokud AMD vydá konkurenceschopné APU a Intel solidní low end grafiku, možná se trh částečně nasytí sám, protože na esporty to stačit v kompetitivním nastavení bude a na víc nebude třeba a ty zbylé modely tak zbydou na milovníku obrázků. Krypto nepočítám, bublina splaskne ještě letos, donekonečna lidi nebude bavit dotovat minerům jejich obskurní hardware a pak přijde padající nůž... Scénář známe z minulých bublin. Despair ETH bude kolem 400USD, bitcoin možná padne na hubu víc, je to už spíš takový dinosaurus.
Hardware se mi možná zaplatí sám, což je fajn, ale teď už ten hic mě moc v baráku netěší :/ 4000USD za eth... marketcap obludný, děsný jak je to nafouklý všechno. Akorát to kazí hlavní podstatu kryptoměn - umožnit obchodovat, nikdo teď neobchoduje a hromadí a bublina se akceleruje než nastane pravý opak a panic sell.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.