Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel Skull Canyon: Výkon v malých rozměrech

Celkem by mě zajímalo, jestli jsou ty superdrahé Intely schopné provozovat něco jako causual gaming v FHD. Aktuálně mám v notebooku nVidii GT 635M, která je pro HD už mírně pod tím, co by se mi líbilo, taky už ten notebook bude mít dva roky. Tady ten Intel je samozřejmě lepší, ale je pro mě otázkou, jestli by přechod na vyšší rozlišení neskončil nakonec někde okolo výkonu té 635ky v HD...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Som vlastnikom Macbook PRO 13" 2013, kde je Haswell i5-4258U s Intel Iris 5100 (40EU). Dokazem na tom celkom obstojne hrat Borderlands2 v 1280x800 (cca HDready) alebo KSP. Medium detaily.

Prave preto sa tesim na nove skylake CPUs, pretoze by do macbookov mohli priniest celkom pekny bump vykonu.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Od Boradwellu s Skylake si můžete také užívat spoustu termálního throttlingu a podtaktovávání, což je něco co Haswell/Haswell Refresh nedělá.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To jsem opravdu zvědav kolik si za to Intel řekne. Počítám že to 300 USD nebude protože by si kanibalizoval jiné procesory. Takže reálně tak 500 USD. Ale zase to má být na levné hraní procesor takže by to nemělo přestřelit konzole, takže 500 za škatuli bez paměti a disku strop.
Když vidím cenu PS4 8kKč s DPH, neumí na to někdo naroubovat Window 10 protože takhle levný desktop asi postavit nejde :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kedy konecne uvedu Xeony-V5 a prislusne c262 dosky k nim?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.