Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel prý v reakci na Zen 2 plánuje 10-15% slevu Core 9. generace

Ať to bude jakkoliv tak slevu po Intelovsku si představuji tak jako to dělá velká většina našich obchodů zdražit a pak to zlevnit a výsledek bude vlastně žádná změna :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Premyslim o i7-9700K, samozrejme by musel byt za nizsi cenu, udelal jsem si i takovy vypocet, za kolik bych do toho procesoru sel. Ono 8/8 jader mi staci a kdyby byla sleva zvlast na Spektru, Meltu a na vsechny ostatni chyby, tak bych se dostal na zajimavou castku. Jenze pak jsem si vzpomnel jeste na dalsi nutnou slevu za zvyseny odber elektricke energie a dostal jsem se ve vypoctu do zaporne castky. Takze to asi neklapne, protoze jsem rozumnej clovek a chapu, ze Intel mi za koupi jejich procesoru nic platit nebude.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Jak jinak! Sice už teď jsi profláklá hvězda CZ diskuzních fór, ale přece jen - neuvažuješ nad Youtube kanálem "Redmarx si to stejně nekoupí?" ;)
Teď bys měl i motivačku - https://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/57247-udelejte-videore...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavý příběh s nečekanou zápletkou a překvapivým koncem. A jak u kvalitní detektivky jsem do posledního slova opravdu netušil jak to dopadne:-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak tahle zápletka jako by vypadla z klasiky :)))))))
https://www.csfd.cz/film/237899-columbo/prehled/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sice zhruba týden stará šuškanda, ale v rámci ní (co jsem četl) Intel *prý*v reakci na Zen 2 plánuje 10-15% slevu na Core 9. a *8* generace...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Vydání 7nm Ryzenů 3000 se pomalu blíží a začíná se proslýchat, že Intel bude na novinku reagovat úpravou cen vlastních produktů."

Začíná proslýchat? ROFL

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.