Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ztraceno v překladu: Intel Xe s HBM2 bude stát $200

Kde jsou levne HBM(3/x) a koukam, ze Hynix nic moc a Samsung vali xx ruznych vykonnostnich verzi HBM2

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kdy ze vydaji prvni karty 2020 nebo 2021?
Podle toho vyjadreni jim bude trvat pokryti vsech segmentu 2-3 roky, takze pokud by zacali datacentry a profi, tak se v do mainstreamu dostanou nejdriv 2023..Coz by tipoval jako strategii Intelu, ktery chodi vzdycky od nejdrazsich k levnejsim. Ale treba prekvapi a zacne plebs..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jenže v tomhle případě bude Intel nováček a je málo pravděpodobné, že by dokázal vyrobit na první dobrou něco co by mohlo konkurovat highendu AMD/Nvidie. Možná v datacentrech, ale pro normální zákazníky těžko. Očekávám jen lepší poměr cena/výkon než má Nvidia a i to je velké pozitivum, i když je to lehké splnit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja vychazim z toho, ze Intel zije na vysokych marzich. Cim segmentove nizsi produkt, tim bude i ta marzi nejspis mensi. Ale treba mas pravdu, co ja vim. Uvidime za 2 roky :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přitom má Intel produkty, které jsou velice výhodné a na trhu není levnější konkurence, kdo mi nabídne 2TB NVMe SSD za 5400 i s daní a s 5 letou zárukou?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak si jeden přecejen našel. Gratuluji.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nj proste QLC ale ani TLC od intelu nebude lidovka ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Když roky dotoval atomy, tak proč ne GPU a tady jde o lukrativní trh i do budoucna a Intel to moc dobre vi :)
Intel zas takovy novacek neni a nevime jak dlouho se na to pripravoval.. muze nas jeste hodne prekvapit a nebo to taky bude fail roku :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pořád ale platí že musí přesvědčit zákazníky. Jen výkon nebo jen cena to není. Chce to featury které přitáhnou, podporu SW, marketing... a marketing u intelu... neexistuje.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Neexistuje ? a proc se o nem vsude pise a nekteri si kvuli jeho CPU trhaji "rodidla" i pres mnoho nepopularnich kroku :))) to je dle meho dobra znamka marketingu
Slusne featury maji i soucasne nevykonne iGPU + lepsi podporu(zatim) pro prehravani chraneho UHD obsahu staci zvednout vykon a pridat par funkci za slusnou cenu a nejen profici jim utrhnou rucicky ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

obojí je správně, musí mít odbytiště kazových čipů. Klasika, povedené čipy půjdou do datacenter, nepovedeným se uzamčou vadné sektory a se slevou půjdou pro plebs. Jak krásně jsi přijal toto slovo, že grafická karta za 4400,-Kč je pro plebs, stejně jak RX460,470... Nádhera, po ránu nezahřeje u srdíčka nic než samonachytávka tombomina, teď už jen kapučínko.
Jinak mám tu na stole v krabičce nějaké vzácné pero, přímo z japonska, pro podepisování důležitých smluv. A až včera jsem si všiml, že je na něm napsáno : TOMBO Japan . To je náhodička co?

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Uzij si to japonske pero Jarousku, preju ti to :)
Jinak "plebs" bylo mysleno v sarkasmu, takze jsi to tradicne spatne pochopil, ale klidne si to uzij taky ;)

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Klid, to je jen Crha, už je znám po celém internetu, navíc rozšířil svoji působnost, viz:

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/breclavsko-studna-boj-zivot-smrt-zachra...

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Jo kde mi nějakej podrazák zajistil roční BAN i když jsem nic neporušil. Lidem v pražské kavárně s ptačím mozečkem by pravda mohla způsobit akutní srdeční selhání nebo infarkt. Proto jsem byl vaporizován z jejich kultu. idnes je bašta demobloku stejně jako novinky, seznam a stream.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

No ber to takhle, alespoň víš, že "pan_Jaroslav_Crha_guru_IT" (na iDnes asi moc dlouhý jméno a na občance ho mít taky nebudeš) je už prostě známá a zavedená značka! :)))))))))

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jardo, za tohle máš ode mě plus. Kavárna je lůza pseudointeligentů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ono hlavne nic jako kavarna neexistuje..ale pokud chci nekoho ovladat, potrebuji "vytvorit" imaginarniho nepritele, abych vytvoril ve spriznene casti spolecnosti nebezpeci/nenavist, pres ktere je pak mohu ovladat :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš někoho jako Babiše nebo Benešovou a pak chodit na protesty? Babiše taky nemusím, ale neprotestuju proti němu, protože znám výsledek voleb. Protesty proti Benešové jsou už jen záminka jak se venku vyřvat.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Náhodou Benešová je fajn, dokonce má svůj kosmický modul...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud podle tombomina neexistuje pražská kavárna, tak kdo je zodpovědný za to překrucování reality? Kdo jiný než ČT, Idnes apod. „novináři". To není žádný hoax. Každý si může najít články jak informovali o problémech s migranty (nebo to úplně zazdili a neinformovali vůbec) před pár lety a dnes. Alespoň ten idnes už povolil a objevují se tam pravdivé články, ale ČT je čirá propaganda jako za minulého režimu, jen jiným směrem.

Mám na západě spoustu známých a vím jak moc nám novináři lhali/lžou a překrucují. Místo aby nás informovali o důležitých věcech co se nás týkají, tak dělají bubáky z Ruska, Číny, Íránu, Sev. Koreje, globálního oteplování, diskriminace LGBT apod. nepodstatností.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Právě jsi předvedl překrucování reality. Takže ty jsi kavárna? :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pochlap se a buď konkrétní. Já svoji chybu klidně uznám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Třeba z Ruska se dělají bubáci. Ono snad není nebezpečné, i když nás zcela oficiálně má za nepřítele?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Není. Je to o základní strategické rozvaze. Představ si svět, kde my a Polsko vystoupíme z NATO. Vážně si myslíš, že Rusko touží po tom nás napadnout a dobýt jako to chtěl Hitler? Co by tím získalo? Území, kterého už dnes mají 3 prdele a to za cenu svých velkých ztrát? Uvědomuješ si, že Finsko je o dost slabší, s Ruskem přímo sousedí a Ruska se nijak zvlášť nebojí? Proč?

Najdi si co nejvíc ukazatelů všech největších agresorů (nacistického Německa, fašistického Japonska, dnešních USA atd.) a zjistíš, že dnešní Rusko mezi ně nepasuje. Chybí tam to podstatné - motivace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Motivace tam je 300 let stejná - rozšířit impérium. Je typické, že mezi ty největší agresory jsi Rusko nezařadil, ačkoliv nárůst jeho území na úkor sousedních zemí nemá obdoby.
Ale o to nejde. Tvrdil jsi, jak tady někdo manipuluje, straší a překrucuje realitu a nakonec jde o to, že má jen jiný názor než ten tvůj (jediný správný). :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rusko nemohu zařadit mezi největší agresory, protože USA jsou citelně větším agresorem - snad nemusím vypisovat vojenská dobrudružství (narozdíl od ruských, jsou ta americká často zbytečná, protože se ani netýkají sousedních států, což také dokazuje míru agresivity) od konce druhé světové, bohužel až do dnes. Krym je proti tomu sranda, jen črt pera bez způsobení většího utrpení.

Dokonce i ta opravdu diktátorská a tvrdá Čína je méně agresivní, protože zbytečná agresivita je proti jejich filozofii - konfucianismu. Ani kulturní revoluce to nedokázala vymazat. Můj názor je správný, když se opírá o jasně prokázaná čísla a události - no může se stát, že mám ta čísla zkreslená, ale v tomto případě si jsem celkem jistý.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tvůj názor je správný, protože tvrdíš, že je správný :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nauč se číst, toto není filozofická diskuze, kde nelze najít jednu pravdu.
Můj názor je správný, když se opírá o jasně prokázaná čísla a události. Pokud s událostí nejsou spojena čísla nebo je neprokázaná, tak ji neberu v potaz.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen ta jasně prokázaná čísla a události vybíráš podle potřeby. Takže ruskou anexi a enormní nárůst jeho území od 18. do 20. století na úkor okolních států jsi tak trochu opomněl, viď...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jirko zklamal jsi mě, Taková hlásná trouba západu... že se nestydíš.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Hele jinak mezi nami..bubaky z Ruska..no dobre, kdyz zavru obe oci, bubak Ciny je naprosto realna vec, cela Asie se jich dneska boji, Sev Koreje je totalitni system, globalbi oteplovani je fakt dolozeny vedeckymi studiemi... na to opravdu nepotrebujes "kavarnu" aby mel nekdo podobny nazor, jaky jsem tady napsal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Čína je daleko a vojensky Evropu neohrožuje. Ekonomicky ji ohrožuje i kvůli hlouposti EU, a stejně nás ohrožuje USA. Severní Korea je totalitní systém, který nezměníme a sami máme problémů víc než dost. Globální oteplování existuje, ale to co ho způsobuje a jak to můžeme ovlivnit je silně diskutabilní. Omezená a hloupá bojovnice proti oteplování jménem Gréta a existence dalších podobných hovádek jsou důkazem naprostého úpadku rozumu tzv. západu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To uz zni pro mne rozumneji co pises. Ano Cina ekonomicky ohrozuje Evropu i diky EU. Ale pokud by doslo v Asii k nejakemu konfliktu, ktery Cina vyprovokuje, samozrejme to bude mit dopad na nas uplne stejne. GO..jak vznika, na to existuje docela dost velka skupina studii. Min. se da ale s jistotou rict, ze vznika na zaklade lidske cinnosti, coz je dostatecna motivace, aby se melo zmenit. Ono, az tady bude lesostep a pulka evropy nad nama pod vodou, tak si poklidneho zivota tutovne neuzijes. Gretu neznam a vsude se najdou extremy. Staci se podivat, kam dosel korporatni system spolecnosti a jakou maji korporaty moc..to je jeste vetsi upadek rozumu, nez nejaka greta...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

možná to bude znít genocidně, ale radši čr předám číňanovi než afričanovi. Neboli radši budu mít za manželku ťamanku než afričanku či arabku. Doufám, že jsem to napsal dost korektně správně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pravdu díš. Tzv. pražská kavárna existuje, tady je důkaz - fotografie z kavárny Slavia, což je známé rejdiště všech překrucovačů reality: https://media.novinky.cz/385/353851-top_foto1-jm163.jpg?1358337601 ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak kdyz "kavarna" existuje..tak zkus byt konkretni. Kde sidli? Ma adresu? Kolik lidi do ni patri? Kdo je jejim "vudcem"? a podobne. Pokud dokazes na ne odpovedet, zacnu ti verit, ze "kavarna" existuje. Zatim jedine co jsem o "kavarne" zjistil ze se neda zjistit kdo to je, ale pry nekde je...a z toho pak vyplyvaji dalsi "derivaty" kavarny jako CT a podobne. Do doby, nez mi nekdo na tyhle otazky odpovi, je to pro mne klasicka manipulace davu..ono neni treba chodit daleko..komunisti delali to stejne, nacisti taky..vzdycky potrebovali nepritele.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Velice zvláštně definuješ existenci skupiny podobně smýšlejících lidí. Oni nemusí mít žádnou adresu atd. Podobně jako např. křesťané nemají žádnou adresu a vůdce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

" křesťané nemají žádnou adresu a vůdce".. to je samozrejme nesmysl. Pokud vezmu Katalickou cirkev, ma jasne dana pravidla spoelcenstvi a dokonce sveho "vudce". Jine cirkve v ramci krestanu maji taky danou svoji spolecneskou strukturu. Pises s prominutim nesmysly.
To ze nekdo sdili podobne nazory je naprosto normalni a rekl bych ze i jeden z piliru demokracie. To ze ty nemas duvod jit protestovat proti Babisovi i presto, ze jej nemusis, neznamena, ze tam nepujde nekdo jiny. Nema to nic spolecneho s zadnou kavarnou.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Přečti si bibli, ať pochopíš co je křesťanství. Pojem vůdce-vedoucí-nejvyšší autorita se pro křesťanství vyloženě nehodí stejně jako se nehodí aby křesťan upálil Jana Husa (ber jako nápovědu). Papež a spol. to nezmění - myslím, že ani oni by sami sebe tak nikdy nenazvali.

Za protesty proti Babišovi někdo stojí, někdo to organizuje, někdo o tom rád dokolečka informuje atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty ale michas nekolik veci dohromady. Vira nebo nejaky duchovni presah je jedna vec a lidska spolecenstvi, ktera na tom stavi jsou druha. Lidska spolecenstvi maji sva pravidla. Pokud je nekdo "oficialnim" katolikem, provoslavnym atd. tato pravidla dodrzuje, samozrejme, pokud neni clenem jen na papire. Pokud nekdo vyznava nejaky duchovni presah bez toho, aby nalezel k nejake skupine lidi, tak ano..ale kolik jich je.
Samozrejme, ze za protesty proti Babisovy nekdo stoji, kdyz je nekdo organizuje..ale lidi tam nechodi protoze virtualni kavarna, ale protoze nemaji radi, co Babis dela a jak to dela. To ze nekdo z toho muze nakonec profitovat..to je zname jako dejiny lidstva sami. On nekdo ale profituje i z tebe a tvych nazoru podobne.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ti lidé co tam chodí jsou ovliněni našimi médii. O jejich nekvalitě jsem psal a trvám na tom. Samotnému je mi z jejich propagandy a zamlčování blbě. Ve správné demokracii jsou média objektivní, my už zde máme demokraturu a cenzuru. Píše se hlavně o tom, co se hodí a co vyhovuje. Situaci v Německu viz. např.
KOMENTÁŘ: S náhubkem politické korektnosti. Němci se bojí mluvit svobodně

O tomto se dřív nepsalo a kdo na to kvůli svojí zkušenosti nebo rozhovorům se známými z ciziny do diskuze napsal, tak byl označen za Okamurovce nebo ruského trolla a ban od moderátora diskuze. Však i tady jsem byl dnes tak označen jedním inteligentem níže.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Němci se bojí mluvit svobodně"
..jo asi bych s tim souhlasil. Presprilisna "korektnost" je asi problem ne jen Nemecka, ale cele zapadni spolecnosti. Pak jsou tu jeste i extremy jako "me too" apod. a vytvari to asi jisty druh "autocenzury". Na druhou stranu "autocenzuru" najdes v Rusku a Cine uplne stejne, jen se tam nerikaji jine veci.
Je to rozesrane jak nalevo, tak napravo od nas. Vyhoda napravo je v tom, ze tam se zatim zije preci jen lepe a porad jeste svobodneji :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

napravo myslíš východ ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je jak ta scénka s Felixem Holzmannem :
"Tak řekněte mi například, kde je Zanzibar"
"Zanzibar?"
"Ano"
"Tak Zanzibar je...přesně...no, víte já tady ty putyky zase moc neznám"
:))))))))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no já bych chtěl lístek do kina na zítra na včera dnes a zítra a pozitří...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za tyhle paranoidní okamurovský bláboly by sis zasloužil spíše tak rok pobytu v pakárně. Už jen za to, že se hned přidal druhej dement a plevelíte tu diskuzi politickou agitkou.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Cituj moje „paranoidní okamurovský bláboly" a nebo se dál nevyjadřuj. Útočit umí každý blbec. Tvoje zoufalá útočnost se nemá o co opřít, tak sem taháš, ty sám jako první, Okamuru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak reagoval jsem na Crhu, ale je fajn, žes beze zbytku potvrdil moje tvrzení o druhým nejmenovaným...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to si mě nazval dementem. Lidé jako ty mě svým stylem vždy utvrdí v omezenosti nejen některých okamurovců, ale i bojovníků proti okamurovi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano nazval jsem tě dementem, protože zasviňování diskuse o GK politickým školením mužstva považuji za dementní... přeber si to jak chceš, klidně si i zabreč.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak pořád máš demokracii a můžeš to nečíst, bež si volit Kalouska nebo Novotného, tvůj vzor.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi ale kecka :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WFT. To nekdo realne pouziva (viditelne ano) automaticky preklad pro takovouhle vec ? Bych se nedivil, kdyby z toho vyslo, ze Intel bude prodavat sprcky. Translator od google byl schopnej otocit smysl psane vety (je preci jedno, jestli ti zaplatej, nebo mas zaplatit ty). Vtipny bylo, ze kdyz jsem vetu mirne avsak stale spravne, rpepsal, preklad se zmenil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aktuálně už na trhu máme výkonná CPU za dobrou cenu od jedné nejmenované firmy a není to Intel. Co nám chybí jsou výkonná GPU za dobrou cenu. Tak třeba se Intel zde zachrání a "tradiční" výrobce CPU nám začne prodávat grafiky.
Co nám ale bude v budoucnu dodávat současný "tradiční" výrobce GPU netuším, ale třeba se také uchytí v jiném odvětví - napadá mě kožedělný průmysl

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, kde jsou ty časy, kdy karty typu R 5850, R 7850, R R9 280, RX 580 8GB šly na trh s cenovkou $250 a za rok se daly sehnat za zajímavý peníz. Dneska jsme o 150 dolarů výš.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je se vším, HD 7870 jsem kupoval měsíc starou za 4200,- . V tý době pecka, ještě zaklínače na vysoký detaily to dávalo. Intel core i5 2500K, v tý době mega kousek křemíku, ani s pozdější i5-3570K se nedalo tak blbnout, cena 4500,-. Dnes Intel Core i5-8600K (9600K) 6000 - 7000,- a to ještě můžeme podotknout, že nám tu ještě přibyla i9, takže i5 už není středem vesmíru. Udělat z toho potvoru přes 5Ghz? není problém, delidem za 10,000,- klidně 5,3Ghz. Já i5 2500K z 3,3Ghz posunul na 4,8Ghz a chladil to tímhle: https://www.czc.cz/scythe-scsmz-2100-samurai-zz-cpu-cooler-rev-b/108355/....
Lepší časy už asi nepříjdou :) .Navíc je tu "inflace" a jiné falešné aspekty, jako krize a tak...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono se to nedá moc dobře přímo srovnávat. Měsíc po vydání HD 4870 stál dolar 14,45 Kč. Dnes stojí 23,33 Kč. Krom toho nebyly žádné nesmyslné daně mezi Čínou a USA, které by prodražovaly většinu hardwaru. Výrobců pamětí byl zhruba dvojnásobek (pokud počítám ty, kteří jsou schopni dodávat moderní paměti pro grafické karty). 55nm výrobní proces byl velmi levný, šlo o half-node 65nm procesu a half-nodes bývaly i levnější než full-nodes, protože měly jistá omezení.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

S dolarem je to fakt, hodil jsem to do kalkulačky a s DPH navíc to tak nějak vychází, jak píšeš. Dokonce tak, že s i5-2500K měli teoreticky větší marži než s i5-9600K. To je moc XD

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže pak je to ještě levnější, protože od té doby jistě byla i nějaká inflace, tedy že dolar v té době měl větší hodnotu než dnes.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A číňani měli mzdu 7500Kč (dobře, stále v tom vězí ten dolar), ale dnes mají normálka přes dvacet u linky... Ano, měřeno spotřebním košem jsou nyní číňani bohatší než 50 % čechů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Ano, měřeno spotřebním košem jsou nyní číňani bohatší než 50 % čechů."

Všichni číňani? Teď tu o perníkové chaloupce:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ti, co pracují v těch továrnách západu, pochopitelně.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Polopatě:
1, Srovnáváte úzce specifikovanou skupinu(s vyšší příjmy) vůči jinému celku, což je ukázková manipulace s daty
Stejně můžete "dokázat", že češi mají více než polovina němců

2, Navíc jste napsal obecně číňani, což vytváří dojem(navíc ve srovnání se všemi čechy), že myslíte všechny

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ja neznam zivotni uroven prumerneho cinana, ale Cina ma obrovske mnozstvi bohatych lidi. Je to pak velky problem v nekterych zemich, kde CInani ve velkem skupovali pozemky a reality, napr. na Novem Zelande, ktery to nemel pravne osetreno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"dnes mají normálka přes dvacet u LINKY"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pohybujete sa na tenkom ľade, lebo práve zľahčovanie sa veľmi nemenilo. Aj keď ta už nie sú ustanovenia o ujme súťažiteľovi a bolo nahradené iným súťažiteľom, takže tretie osoby by mohli bzť mimo obmedzení, ale ja nemuseli..

513 ZÁKON
z 5. novembra 1991
Platnosť od 18.12.1991
Účinnosť od 01.07.2019

OBCHODNÝ ZÁKONNÍK

v znení .... č. 156/2019 Z. z.

Federálne zhromaždenie Českej a Slovenskej Federatívnej Republiky sa uznieslo na tomto zákone:
Nekalá súťaž

§ 44Základné ustanovenia

(1) Nekalou súťažou je konanie v hospodárskej súťaži, ktoré je v rozpore s dobrými mravmi súťaže a je spôsobilé privodiť ujmu iným súťažiteľom alebo spotrebiteľom. Nekalá súťaž sa zakazuje.

(2) Nekalou súťažou podľa odseku 1 je najmä:
....
f) zľahčovanie,

§ 50 Zľahčovanie

(2) Zľahčovaním je aj uvedenie a rozširovanie pravdivých údajov o pomeroch, výrobkoch alebo výkonoch iného súťažiteľa, pokiaľ sú spôsobilé tomuto súťažiteľovi privodiť ujmu. Nekalou súťažou však nie je, ak bol súťažiteľ k takému konaniu donútený okolnosťami (oprávnená obrana) alebo ak takéto údaje uviedol v porovnávacej reklame.
https://www.zakonypreludi.sk/zz/1991-513#p44

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když si kupuju grafickou kartu tak nepořádám veřejné soutěže.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na ruštinu se musí používat Yandex. To s googlem chcete dámě říct, že je elegantní a vyjde z toho prostitutka.. NEBRAT. PS ještě lepší je vzít učebnici a jazyk se naučit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ani z prvního citovaného kousku není patrné že by grafika za 200 měla mít HBM paměti.

Čtu jen "s vyšší kapacitou HBM paměti". Kdybych si přečetl jen ten odstave, tak mě přijde že HBM je použito v kontextu serverových grafik, ne v kontextu 200 dolarové grafiky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ono za tech 200 to bude ta grafika bez VRAM :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak snad na tom nové intelí grafiky nebudou tak špatně, protože S3 Virge byly známé 3D decelerátory ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zlatá Nvidia Vanta :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.