Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Interview s Ericem Demersem z AMD

to jsou zase nesmysly

"na druhou stranu dodává, že by možná vývojový tým, který je za toto rozhodnutí zodpovědný, jednal jinak, kdyby už tehdy věděl, jaké popularity se Eyefinity dočká."

eyefinity je popularni asi tak jako AMD HD3D - tzn. ma to celosvetove tak 5 a pul lidi. a pak ze to nejsou marketingove kecy .. a jak mu tam ten redaktor z toho pro-AMD webu neustale pritakava .. s tim startem raketoplanu v eyefinity treba. chvali to do nebes, ale sami se kouknete, jak to v eyefinity vypada. diky bezelu prisli o velkou cast obrazu a je to jako by se na to koukali z vezeni. trapnost nad trapnost:

http://www.rage3d.com/interviews/amdchats/eric_demers_july_2011/index.ph...

"It's great for 'I want to show the YouTube video to the kids', they come to my office and I blow it up to 3600 resolution"
jaka je pointa ve zvedani rozliseni, kdyz zdroj takove rozliseni stejne nema? :D amd marketing

"ED uznal kvality x86 procesorových jader Intelu, zmínil ale, že pro kancelářské využití je irelevantní, jestli použijete procesor na 1,6 GHz, nebo 2,5 či 2,9 GHz, zda bude nový, nebo 7 let starý."

zkuste tohle tvrdit cloveku, co pouziva excel. ten si hned rekne, ze jste asi spadli v porodnici na hlavu. a docela by me zajimala reakce machiny, ktery neustale vyzdvihuje dulezitost rychle odezvy systemu. zajimalo by me, jestli u nej zvitezi nutnost mit konzistentni nazory a nedelat ze sebe troubu, nebo nutkani podvolit se nazoru sveho AMD-kultu

"APU, což zaujalo vývojářské studio Codemasters do té míry, že při vývoji svých her budou brát APU jako minimální platformu, na které by měla hra běhat."
no tak to potes koste. to nejvykonnejsi APU sotva zvlada cast dnesnich novych her na uplne minimum a cast nezvlada vubec. vsechna ostatni jsou horsi. a oni chteji prznit hry tak, aby mohly fungovat na apu? clovek by mel skoro radost, ze se blizi nova generace konzoli a tim se grafika pc her nekam posune, a hle, mame tu dalsi brzdu - od ted se hry budou ladin na integrovane grafiky .. tomu ED neverim ani nos mezi ocima. marketing 24/7

"ED dal najevo určité rozhořčení z kritiky, která se na jejich adresu snášela (pozn. za touto kritikou z valné části udělal tečku uživatel Psycho z fóra Beyond 3D, který napsal aplikaci speciálně pro ověření správnosti anizotropní filtrace se závěrem, že počet vzorků i použití mipmap na Radeonech 6000 je korektní a odpovídá nastavené hodnotě)."

psychovo vyumelkovane a vykalkulovane reseni je derave jak cednik. to by si jen soucek pral, aby nebylo. "definitivni tecka" LOL. podle koho? jirho "no-X" soucka? no to se z nas cechu asi zase jednou svet posadi na zadek. na jinych forech bylo sizene filtrovani a FP16 demotion naprosto jasne dokazano. v nekterych titulech to dela az 17% vykonu. a az zase nekdy budete pitvat v redakci metro 2033, zkuste si vsimnout, co za primitiva tam na AMD grafikach chybi. treba near-field particle efekty tam nejsou. nektere stiny jsou osizene, atd., atd. - v jinych hrach se nektere objekty dokonce vubec nerenderuji. vzpomente si treba na total war. ze amd dohani vykon podvody je proste fakt. a nedokazu si ani predstavit cloveka, ktery by cekal, ze ED to prizna. to by totiz na hodinu letel .. nebudte naivni

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ted jsme si jeste vsiml jedne veci. to co rikal ED o tech Image Quality wars a filtrovani, za cim se soucek tak mermomoci snazi udelat umelou tecku:

"The subject of the IQ wars, and Anistropic Filtering came up, and it turns out that AMD, internally, take criticism badly; that is, they take it personally and to heart."

"Objevilo se tema Image Quality valek, a anisotropickeho filtrovani, a ukazuje se, ze AMD, interne, berou kritiku spatne; to jest, berou ji osobne a k srdci."
k srdci si clovek bere neco, co chce napravit. kdyby nic nepodelali, nebrali by si tu kritiku k srdci, ne snad? tak jakapak tecka, jirko

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Možná by to chtělo tvé divoké sny a zbožná přání (jako třeba chyby v Psychově AF testeru, nebo chybějící efekty) podložit nějakými důkazy :-) A mj. zlepšit angličtinu, protože ti z překladu vylezlo něco jiného, než autor napsal :-) A nakonec doporučuju vzít prášek, už mě nebaví v mailu procházet nahlášení nevhodných komentářů, která ve 100% případů vedou k tvým příspěvkům.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

proc nezacnes s dukazi u sebe treba? kdyz je to blbe prelozene, tak kde? a jak to ma byt podle tebe spravne? :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

a jeste k tomu pridej, co v mych komentarich neni pravda. to jsem zvedavy

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jednak nebreš v potaz kontext (který by ti napověděl, že překládáš špatně), a pak - fráze "take to heart" nemá význam jako české "brát si něco k srdci", ale znamená "být něčím zarmoucen", "brát si něco příliš osobně". Demers říká, (ohledně AF), že tvrdě pracovali, aby nabídli tu nejlepší kvalitu, jakou mohli. Proto se jim těžko poslouchá kritika v tomhle směru, berou si ji osobně a těžko ji nesou. Prostě je z jejich pohledu nezasloužená. Když to špatně přeložíš, vyvodíš si z toho domněnky o věcech, o nichž tam není ani čárka a ještě na zákadě mizerného překladu kritizuješ, nemůžeš se divit reakcím.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Demers mohl ale asi cekat ze kdyz pridou s necim co konkurenci rozhodi plany na dalsi desetiletku, ze bude vztekle kopat kolem sebe, to je prave dukazem ze to delaji dobre.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

+ ještě detaily jako že "[AMD] … take criticism badly" nezanmená "AMD … berou kritiku spatne", ale "berou kritiku vážně"… ale nechci zas moc rejpat ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ted vylozene lzes. schvalne si vybral prenesene vyznamy. ale hlavni vyznam "take to heart" je naprosto jasny a tak, jak jsem jej prelozil:

http://idioms.thefreedictionary.com/take+to+heart

s tou kritikou taky kecas: "berou kritiku vážně" je anglicky "take criticism seriously"

cesi temhle nuancim vetsinou moc nerozumi a radi takove fraze zamenuji, protoze "znamenaji skoro to same", ale me to fakt nepodstrcis

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jen pro uplnost:

"být něčím zarmoucen" >> to be saddened by something

"brát si něco příliš osobně" >> to take something too personally

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"To take seriously and be affected or troubled by: Don't take my criticism to heart."

"If you take criticism or advice to heart, you think about it seriously, often because it upsets you. Don't take it to heart - he was only joking about your hair."

Když se v češtině řekne "vzít si něco k srdci", neznamená to, že by člověk, který si něco bere k srdci, byl zklamaný nebo zarmoucený, ale znamená to, že si bere ponaučení. Význam v angličtině je širší a v tomhle kontextu zřejmý (zvlášť když to máš za "they take it personally"). Zeptej se autora rozhovoru ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

lol. takze znovu. ty jsi napsal tohle:

------------------------------------
no-X | dnes, 11:31 | reagovat
+2 Nahlásit

Jednak nebreš v potaz kontext (který by ti napověděl, že překládáš špatně), a pak - fráze "take to heart" nemá význam jako české "brát si něco k srdci", ale znamená "být něčím zarmoucen", "brát si něco příliš osobně".
--------------------------------------

v originalnim interview je presne tohle:

"that is, they take it personally and to heart."

takze kdyby tam bylo 'take to heart' ve vyznamu brat si prilis osobne, byl bylo by tam dvakrat to same - berou si to osobne a berou si to osobne, nemyslis? :D

"If you take criticism or advice to heart, you think about it seriously, often because it upsets you."
"Kdyz si beres kritiku k srdci, beres ji vazne, casto protoze te popuzuje."

tam neni nic o zarmouceni ani zklamani. podsouvas to marne. rika to, ze kritiku beres vazne. a oni tu kritiku berou vazne. kdyby v jejich produktech nic spatneho nebylo, tu kritiku by proste vyvratili a hodili za hlavu

doporucuju, aby sis precetl neco o "opaque idioms" a "transparent idioms". (http://en.wikipedia.org/wiki/Idiom)

tohle je naprosto jasny transparent idiom a ty se z toho snazis delat opaque idiom pomoci idiomu s podobnymi vyznamy. nastesti tady ale par lidi anglicky opravdu umi

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je všechno pěkný, ale nemění to nic na faktu, že Demers mluví o zklamání z kritiky, nikoli o ponaučení z kritiky. Jestli nevěříš mě, napiš přímo autorovi rozhovoru (je to v pohodě člověk, navíc s tvojí skvělou angličtinou ti to nebude dělat problém ;-) a uvidíš sám.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to tvrdis ty, ze mluvi o zklamani a ne pouceni. ten dovetek za tim o tom, jak jsou v amd vsichni "hard at work" vypada spis ze usilovne makaji na naprave.

napsal totiz: "and they are not going to stop trying to deliver"
a ne "and they are not going to stop delivering"

stale nevidis, kam ti mirim? mimochodem, abych se rozepsal o tom problemu s antialiasingem: nejde o to, ze by to AMD grafiky neumely delat spravne. ten pokus na beyond3d dokazal presne to (i kdyz z technickeho hlediska s dirami, ale dejme tomu). problem je v tom, ze ten vystup je v nekterych titulech sizeny. a to bylo dokazano ne v jednom clanku, ale dokonce v nekolika

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já nevím jak ty, my jsme měli cizý jazyk na základní škole už od čtvrté třídy, je možné že nějaký žák blbšule (tím se nechci nikoho dotknout) si může myslet, že jedním rychlokurzem angličtiny pobral veškerou moudrost světa... Nu budiž, nechme ho žít v jeho překrásně realitě bez chyb :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jo, ty ses ucil ve ctvrty tride asi i obecnou teorii relativity, podle tech tvejch asi 20 poslednich prispevku s "tohle jsme se ucili uz .."

zkusis nejaky argument, treba kde jsem co prelozil spatne? hlavne nezapomen dodat proc a jak to ma byt podle tebe spravne :) uz se tesim, jak to (ne)prelozis lip :DDD

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

myslim ze kdys se nekdo podiva na tve prispevky tak urcite bude vedet kdo je na tom zde s anglictinou nejhure :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ok. tak jeste jednou: nejaky konkretni pripad? hmm? nic? to jsem si myslel

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Konkrétní příklad? Všude :-) Už i od redaktorů sis to poslechnul :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tak vyber aspon jeden, no sup sup :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

toto neni pravda!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

koukam, co je tu AMD fanatickych klikacu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mam pocit, ze ide o skor anti terrorist klikacov :). Terrorist pise prilis utocne co je skoda, nakolko jeho prispevky mozu mat hodnotu - po odbornej stranke neviem posudit.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

takze takovy antiterrorist clan ?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

asi tak. raz je to ladik potom niekto iny. hold temperament mame kazdy iny a nie je vzdy dobre ho vsade ukazovat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No já je posoudit většinou umím a proto mu klikám mínusy :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to je spíš o asociální osobě terroristy, než jakou značku má vylepenou nad postelí ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tady na tomhle webu je docela velka skupina radikalnich amd fanousku (vcetne jednoho redaktora), kteri si navzajem pritakavaji a placaji se po zadech. pokud je asocialni s nimi nesouhlasit, poukazovat na caste nesmysly, ktere vydavaji za pravdu a na to, jak slepe veri marketingu svych guru, tak jsem asocialem velmi rad :D

nez se do toho jejich ho-hum clanu zaradit, to bych si radsi prohnal kuli hlavou ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jestli hodláš diskusi pod tímto článkem zvrhnout do amd-nv flamewaru, tak na to zapomeň. odteď se prosím drž tématu článku a ne vynášení planých nepodložených soudů.

jo a také bych doporučil doplnit si vzdělání v oblasti anglického a českého jazyka, to se fakt nedá...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

v amd-nv flamewar to zvrhnout nehodlam. krome tohohle postu, jsou me posty vecne. pokud jsem tu vetu z Rage 3D prelozil blbe, tak opakuju svoji otazku: jak je to podle vas tedy dobre? jsem zvedavy, s cim prijdete, kdyz pochybujete o me anglictine :) a jestli ti vadi obcasne preklepy a i/y, zavedte edity, jak je to treba na ehw. uvedomte si, ze spousta lidi zde postuje z mobilnich zarizeni nebo v praci v casovem presu a edit by se jim hodil. myslis, ze kdyz napisu "proc nezacnes s dukazi u sebe treba?" ze asi tak 1 vterinu po postnuti si vsimnu te boty? ..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Na to máš odpověď výš.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ktera je ale lziva

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Teď nemluvím o faktických věcech, ale o formě, komentáře plný urážek o tobě něco svědčí, je mi celkem jedno jestli je někdo amd nebo nvidia fan, ale tvoje příspěvky dělají z většiny lidí anti-terrorist fans právě z toho důvodu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

urazky? tak to mi prosim ukaz kde ..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

no jestli myslíš že ten tvůj první příspěvek se výrazy typu "spadli v porodnici na hlavu" a dalších osobních útoků, je naprosto neutrální a věcný komentář k článku, tak se s tebou fakt nemá smysl o tom vůbec dohadovat

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"ten si hned rekne, ze jste asi spadli v porodnici na hlavu" jsem mohl napsal treba "nebudou o vas mit valneho mineni". to druhe je jen asertivnejsi verzi toho prvniho, ktera se vydava za slusnou, ale fakticky je uplne stejna. kdyz nekdo tvrdi neco nepravdiveho, je konfrontace nevyhnutelna. a na koho timhle osobne utocim? na erica demerse???

"dalších osobních útoků"
dalsich, kterych dalsich?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ty asi zijes len internetovymi diskusiami

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pozor, terrorist není diskutující, ale řečník. On prostě jen má proslov a kdo s ním nesouhlasí, tak podle něj lže. S takovým člověkem nelze diskutovat a my v redakci vedeme vážnou diskuzi o tom, že terroristu z diskuzí prostě vyřadíme, protože on diskutovat neumí a diskuzi jako takové nic nepřináší.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Článek s nějakým člověkem od AMD a hned podtím nesmí chybět nějaký tvůj slovní průjem nejspíše o tom jak lže nebo něco podobného - vzhledem k rozsahu těch výblitků jsem to ani nečetl. Ale je fajn, že už ani nemáš potřebu hrát si na nezaujatého jako dřív, tak dám všem tvým příspěvkům alespoň +1 za upřímnost. A už konečně si nech napsat ten Prozac, pomůžeš tím sobě i ostatním.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Lepší než vzít v potaz GPU z APU je lepší vzít GPU z Intelu? :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to netvrdim. ja tvrdim, ze navrhovat velke tituly tak, aby fungovaly na jakekoliv integrovane grafice (at intel, amd ci nvidia), je blbost

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

bohužel souhlasím, procesorová část je zoufale zastaralá. Grafiku bych nezatracoval, její výkon je tak akorát.Fakt je že podporu pro tři monitor by mohli do Trinity přidat už vzhledem k tomu, že Ivy Bridge je bude nativně podporovat také.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

CPU cast je u aktualniho Fusionu sice stara jak Metuzalem, ale plni svuj ucel. For je proste v tom, ze nikdo nebude davat Fusion do bussiness booku, ale v plastacich za par supu to podle me bude velkej uspech. Pro beznyho domaciho a prilezitostne pracovniho uzivatele je to vyborne vyvazena platforma, to je proste fakt.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pro bezneho domaciho uzivatele je vyborne vyvazena platforma i i3-2100 s Intel HD 2000. ta na multimedia staci a zrovna v prevadeni videa mezi desktopovou a mobilni platformou je diky quick syncu lepsi - bohuzel i lepsi nez nvidia

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jako záleží na tom co kdo chce, pokud jde jen o video, tak to už jde dnes snad opravdu na všem. Na HD 2000 si ale nezahraje ten člověk vůbec nic. Nové A8 hodím na 3,62Ghz bez změny voltáže a dostanu ve hrách jako SC2 a BF2 dalších 20fps oproti nepřetaktovanému A8 s 1333Mhz, a na tom si už zahraju opravdu všechno a nemusím zůstávat ani na nízkých detailech viz zde:
http://www.techspot.com/review/418-amd-a8-3850-apu/page13.html
2000Mhz paměti už jen 1000kč,- : http://pameti.heureka.cz/a-data-xpg-gaming-series-ddr3-4gb-2000mhz-cl9-2...
A8 cca 2700kč,-, deska od biostaru kolem 1500,-
Cena dohromady 5200,- Moc rád bych viděl které CPU+MB+GPU do do 5200,- něco takového dokáže pokořit, podle mě to nemá obdoby

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

CPU+MB+GPU+Paměti

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kde sa dá tá doska od Biostaru za 1500,- CZK kúpiť?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

máš pravdu nedá, proto jsem psal "kolem". Na našem trhu se bohužel nic jiného než Asus nebo Gigabyte zatím sehnat nedá. Odhad jsem stanovil na základě porovnání ceny nejlevnější FM1 Asus desky F1A75-M, která se prodává za 100-110$ a u nás za 1900,- s Biostar deskou TA75M+ (mimochodem podporuje 2000Mhz paměti i bez OC), která se prodává např. na Amazonu za 89,99$, což by mohlo tak zhruba odpovídat až dorazí snad do týdne až dvou k nám. Rovněž se dá očekávat další zlevnění FM1 desek s příchodem A55 chipsetu, cena takové trojice (CPU(GPU)+MB+RAM) pak s největší pravděpodobností klesne dokonce pod 5000,- CZK. K tomu je nutno připočíst perfektní možnosti Llano v mini-ITX formátu. K Llano netřeba žádnou kartu ve slotu, z čehož plynou skvělé možnosti osazení velmi malých skříní, které nejsou koncipovány ani na jedinou kartu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mne sa páči Liano len s tou cenou doska + APU to naozaj zabili.

Naozaj po tom čo som mal možnosť vidieť výkon dual-corov resp. hybridného procesora INTEL Pentium G620 2.60GHz (65W), Intel HD Graphics 2000 (850/1100MHz), 3MB L3 cache, socket 1155, BOX (Sandy Bridge) za 1499 CZK / / / INTEL Pentium G620T 2.20GHz (35W), Intel HD Graphics 2000 (650/1100MHz), 3MB L3 cache, socket 1155, BOX (Sandy Bridge) za 1595 CZK / / / INTEL Pentium G840 2.80GHz (65W), Intel HD Graphics 2000 (850/1100MHz), 3MB L3 cache, socket 1155, BOX (Sandy Bridge) za 1715 CZK a / / / INTEL Pentium G850 Procesor Dual-Core, 2.90GHz (65W), Intel HD Graphics 2000 (850/1100MHz), 3MB L3 cache, socket 1155, BOX (Sandy Bridge) za 1919 CZK tak v spojení povedzme s Mini-ITX doskou ASUS P8H61-I (rev 3.0) Intel H61, 1x PCIe x16, DDR3 1333, SATA II, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, DVI, HDMI, miniITX, sc1155 za 1919 CZK sa to zdá byť ideálne riešenie do kanclu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Cena APU je v pořádku, většina výhrad na cenu APU souvisí jen s nepochopením tohoto produktu. Nelze srovnávat APU s jinými CPU, která mají grafiku použitelnou jen na 2D (Core), pak srovnat pouze výkon jejich CPU částí, je to jako porovnávat na autu pouze kola! Stačí se podívat na blokové schéma čipu Llano, GPU zabírá více než polovinu celého čipu, hodnotit na něm tedy pouze CPU znamená ignorovat více než polovinu produktu. Adekvátní srovnání je tedy APU vs Core+diskrétní GPU za stejnou cenu. Výhrady typu, že GPU stejně nechci jsou také nesmyslné, pokud výkonější GPU někde nechce, Llano si samozřejmě nekoupí, protože pro něj jendoduše není. Zajímavé je, že takovému člověku obvykle nevadí exitence hiendových diskrétních GPU, přestože je nepotřebuje a jsou pro něj tudíž ještě nesmyslnější než GPU v Llano, tak jejich existenci chápe, zatímco existenci výkonějšího GPU v CPU nikoliv. Vysvětluji si to tím, že tito lidé nepochopili, že to co je v Llano už svým výkonem není "integrované" grafika a tudíž se za to i platí.
Cena Llano desek je též v pořádku. Levné Intel desky s H61 chipsety nenabízí mnohdy ani USB3, nemají ani jeden SATA III, zatímco Llano desky je mají všechny. Nelze dělat závěr o ceně všech Llano desek jen na základně ceny dobře vybavených modelů od dvou "drahých" výrobců (ASUS & Gigabyte). Jak je vidno dle dolarových cen desek jiných výrobců, během pár dní se dočkáme desek levnějších, později příchodu i levnějších A55 chipsetů, teprve ony mají být přímou konkurencí H61. Je ukvapené dělat závěry o celé platformě, když se u nás ještě ani pořádně nezačala prodávat

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja som skôr narážal na kancelárske PC tak ako ocharakterizova potrebu CPU výkonu ED. A preto tvrdím, že to, že si pár desiatok tisíc jedincov nájde cestu ku QC APU s 400/320 SPs je síce pekné avšak státisíce/milióny kancelárskych počítačov si vystačí aj Intel HD2000 + Pentium Sandy Bridge. To či je USB 3.0 zaujíma tak akurát mňa a teba a pár tisícok ďalších redaktorov diskutérov avšak drvivú väčšinu tento údaj zaujíma len potial, že na PC nájde USB 3.0. SATA III by som sem moc nemotal rozdiel medzi SATA II vs. III nieje nikterak výrazný pre týchto kancelárskych užívateľov.
Zostáva len veriť, že Liano-APU trojadrové a dvojjadrové ako aj dosky A55 budú mať oveľa lepšiu cenovú (konkurenciaschopnú) politiku.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Oprava: To či je USB 3.0 natívne v CPU alebo na doske ...

P.S. fakt by som aj ja uvítal editovateľnosť vlastných diskusných príspevkov tak ako tomu je aj inde.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

proč jsi to neřekl hned, že se bavíš o kancelářském PC? Tam je to snad jasné, že se APU nehodí, o tom snad nikdo nepochybuje

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Až přijde Ivy bridge, tak najednou bude říkat, že 3 monitory jsou super a Trinity bude najednou naprd. Jinak souhlasím s tím AMD pánem, že eyefinity je dobré hlavně na práci, na hry vypadá ten tlustý rám mezi monitory blbě. AMD markeťáci to podělali když prezentovali eyefinity hlavně v kontextu s hrami. Mě je po eyefinity smutno, vyměnil jsem teď v práci svůj desktop s radeonem za notebook dell (grafika Intel Core). Dockina sice obsahuje 2xDVI + 2xDP, i ve správci monitorů vidím sice všechny připojené monitory, ale obraz lze současně pustit jen do dvou z nich, takže jsem teď nucen pracovat jen na 2 :-( a to jsem si dělal marné naděje že by to nějak jít mohlo když je na té dockině tolik grafických výstupů. Holt Intel se má ještě co učit na poli grafik

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vubec nechci byt nijak zaujaty, ve svych letech mam rad svuj klid, ale par drobnych pripominek:
- prezentace Eyefinity na tech monitorech s tlustymi ramy je spise na skodu veci, vypada to fakticky otresne, az budou monitory s ramem 0,5cm, tak to bude fajn, jinak bych osobne volil nejakou velkou obrazovku
- ED vyzdvihuje GPU cast s tim, ze vykon CPU Intelu je v kancelarskych aplikacich zbytecny - neni to trochu ironie, pokud to interpretujeme tak, ze AMD tedy vlastne nabizi vykonnou grafiku pro kancelarske aplikace? :) Ostatne pro video, brouzdani po netu ci prave kancelarske aplikace staci "archaicke a nevykonne" HD3000

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

mas naprostou pravdu. proto tu jsou krome Core i-cek take jeste pentia. ta maji "dostatecnou" grafiku a "dostatecne" cpu a ty se do kancelari kupuji

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

výborně No-X, nejprve trochu však chváli, od té doby, co sem aktivněji píšeš, navrátil si tomuto webu zas větší štavnatost(nechť se na mě WIFT nezlobí) a s oblibou tvé newsky i rozbory budu nadále číst. Neměl jsi možnost se zeptat i na pokračovatele APU, AMD Trinity?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.