Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k iPad Pro po delším nabíjení nejde spustit

Není zdaleka sám, má zrovna na stole známého Samsung GalaxyTab P7500 Funkční tablet vypnul připojil na nabíječku a již nenaběhl, hlásí se jen jako Nvidia, prostě se nakopnul bootloader, a díky dementnímu kódovanému bootloaderu Samsung není jak tablet oživit, pokud by byl v tabletu normální bootloader dalo by se to oživit za pár minut, ale s kódovaným bootloaderem Samsung je to konečná a i soudruzi z Brutexu umí max vyměnit celou desku.
Vždycky při podobných věcech ocením péči EU, a její štítky energetické spotřeby, uvítal bych zákaz podobných kurvítek. štiky neužiji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, kódované bootloadery a konec záruky po provedení rootu, to by EU klidně zakázat mohla.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Tak co sa tyka power managementu maju asi skoro vsetky samsung zariadenia problem. Aspon prakticky vsetky mobily a tablety co mi presli pod rukou od tejto znacky, vzdy obcas zblbly a zacali sa extremne rychlo vybijat alebo nejak divne sa spravat.
No Apple ide nejak dolu vodou s kvalitou.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Apple nejde dolů s kvalitou - snad se všemi jeho mobilními výrobky byl vždycky nějaký problém, "kvalita" jeho výrobků je pořád stejná. Nejlepší byl samozřejmě ten ajfoun, co se musel dávat do gumové šprcky, aby s ním šlo telefonovat, protože jinak člověk rukou zkratoval antény...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ako som pisal niekde v inej diskusii, som si isty, ze to Apple vyriesi nejakym patchom v najblizsom iOS update...Moc by som to nerozmazaval, take veci sa stavaju a stavaju sa aj najvacsim hracom(Microsoft aktualne a aj Apple)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Takže tým chcete povedať, že podľa vás je normálne, že keď si kúpim prístroj za ~$1000, tak sa vlastne stanem len úbohým betatesterom polofunkčného výrobku??? To som možno ochotný u čínskeho tabletu za $100, ale nie u ceny, za akú to Apple predáva. Za tú cenu očakávam bezchybný výrobok.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ne že by daná chyba nebyla hloupá, ale je to prostě jedna z těch chyb co se při betatestování neprojeví. Nic více nic méně. Možná udělali nějakou marginální změnu v napájení mezi prototypem a sériovou výrobou a problém je na světě. Stává se to všem. Koupíte základní desku a až s x-tým BIOSem je vše optimálně vyladěno a možná bez chyb, to samé ovladače atd. SSD jakbysmet. To vůbec nemluvím o Windows, což v plné verzi není nic levného a přitom se to mezi lidi pouští ve značně betózním stavu. Takové routery jsou také hodně zajímavé a to občas stojí docela balík. Svolávají se i auta a ta stojí o řád víc než nějaký jablečný tablet.

Důležité je, aby výrobce chybu uznal a šla snadno a rychle vyřešit, tak aby po té kupujícího neomezovala. Protože tato vada je pro uživatele otravná, ale po SW opravě je zřejmě čeká bezproblémové zařízení. Horší je, když existují zjevné vady a výrobce na to hodí bobek.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.