Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k iPhone 4S není tak špatný, vždyť trhá prodejní rekordy

Silne to pripomína zberateľskú edíciu CD Michala Jacksona po jeho smrti.A to promo video je príšernosť. Našťastie IP 4S aj keď neponúka nič prevratné je stále na špici.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

to video nie je robota Apple ale nejakych trapkov co sa zvyditelnuju, kazdopadne je dost ubohe s tym suhlasim...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

a hlavně ZAKÁZAT!! porušuje patent na přenos elektronů!

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Asi tady "po aktualizaci iPhonu 3G zrychli SunSpider benchmark o polovinu." mělo být 3GS, pro 3G již nic nového dlouho není :-(

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Moj nazor je taky ze keby nezomrel SJ, tak by predaje neboli take velke.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Možno to bude aj tým že iPhone 3G{S) je životnosťou u konca, mnohí preskočili 4 s tým že si 3 doslúži, počkajú si na 5, a ono prošla "iba" 4S.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No a nebo je to vskutku kvalitní telefon a lidi nebaví galaxie, Nexus, Lexus ani platfus.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A nebo mají u Apple v hudbě a aplikacích utopeno hodně peněz a díky nepřenositelnosti jsou na vodítku.Ono není snadné opustit platformu a v případě Apple i výrobce.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Vdaka COMU??? Neprenostitelnosti? PROSIM?
Clovece mas ty vobec paru o tom, co pises? DRM Apple uz davno nepridava a neviem co ine by ti malo este robit problem v prenostitelnosti? Zakupene veci najdes krasne usporiadane v adresari na to vyhradenom. WTF?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak o zrušené DRM jsem nevěděl soráč.Asi jste machr na Apple tak poraďte jak legálně přenést zaplacené aplikace na Apple store na přístroj s Androidem.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ps.záměrně píši legálně protože jsou aplikace pro oba systémy a v obou placené.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

:) ještě že nám neschází humor. Taky bych potřeboval poradit, jak přenést dieselový 2.0 l motor z Octavie do manželčina benzínového Scénica. Stále si stěžuje, že to moc žere. Za obojí jsme normálně zaplatil, tak bych na to měl mít právo.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

:-))) jo to byla má reakce za sprdnutí za příspěvek z 17:31.Já sice nevěděl že DRM je zrušeno ale to další není mimo mísu.Je opravdu poměrně dost aplikací které jsou napsané pro oba systémy a pracují na obou dobře.Tvrdit pak že ta nepřenositelnost užívání zaplaceného softu v jiném systému není obojek s vodítkem může jen člověk co zřejmě neví co s penězi.Né že by to z Androidu na Apple šlo ale až mi doslouží můj Galaxy S tak si mohu koupit přístroj od Motoroly, Samsungu,LG,HTC atd pokud budou používat Android a aplikace mi zůstanou.Tak že jsem omezen jen systémem né i přístrojem jako u Apple.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To s tím přístrojem jsem právě napsal trochu nešťastně.Měl jsem na mysli že u Apple je k mání vlastně vždy jen jeden model a tak funguje rovnice ber nebo nech být.Na Android je přístrojů velký výběr kde si lidé mohou vybrat přístroj podle své preference výkonu nebo vizuálního vkusu který máme každý jiný.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

V tomto to má Apple velice dobře vymyšlené, a je to právě věc kvůli které lidé nadávali, ale teprve později vyšlo najevo, že je to velmi rozumný nápad. Tím, že nevznikají každý 1/2 rok nové modely, a nový model vždy zachovává všechny staré funkce + jednoduchá logika. Tak se efektivně programuje a ty programy jsou dlouhodobě použitelné. To co jsem si koupil 2008 na iP3G mi dnes funguje na iPad2 bez komplikací s GUI nebo funkčností. Stejně tak, když si něco programuji, tak ty staré rutiny fungují, jen je můžu lehce doplnit o nové funkce.

Na Android se programuje jednodušeji, navíc můžu využít Flash generátoru, a již hotový produkt si zkompilovat pro jiný přístroj nebo systém. Ale je zde jedno obrovské ALE. Když něco naprogramuji, tak za 3 měsíce bude produkt s jiným rozlišením, jinými ovládacími prvky, jiným HW, a musím začít upravovat. Vy jako uživatel sice svůj SW přenesete na jiný přístroj, ale nevíte zda bude 100% fungovat, zda GUI bude v pořádku, zda nebude něco deformované. Takže jako uživatel nemám jistotu, nechce se mi za to moc platit a zkouším najít něco zadarmo. A mě jako vývojáři z toho netečou takové peníze jako u iOS. Ale jako uživatel jsem rád, že ten Android tomu iOS pěkně zatápí, navíc má spoustu funkcí které Apple nerad povoluje nebo je má později. Konkurence je sviňa viď Sandokane.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.