Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k iRiver iFP-890 - recenze (MP3 přehrávač s flash pamětí)

Jeste slotik na pametove karticky a rozsireni oggu a melo by to vsechno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Moc pekna vecicka, jak ale rika Casik, skoda te absence slotu na nejakou tu pametovku. Tedy nejakou, zadna jina nez SD/MMC asi nepripada v uvahu. Takhle jsem musel sahnout po Canyonu, taky s 256MB vnitrni pameti, ale se slotem na karty, bohuzel displej nic moc, ale co by clovek chtel za 2500kc, ze..:o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak, moje rec. Ten Canyon neni za spatny penize a chyby tomu jenom kvalitnejsi displej  a hlavne moznost dalsiho pridani karet je supr. Ale zase pri porovnani s iRiverem iHP 120 s 20 GB diskem, kterej sem mel moznost vyzkouset v cene 9300 bez dane a kterej se da treba pri nahodny ceste do ameriky privest i za 8000 je to opravdu neco neporovnatelny. Od kohokoliv si odnese temer vse a este tam muzes mit vetsinu svejch MP3. Je to jenom otazka lehkyho pridani penez, ale co neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co hovorite na Xclef HD-500? http://www.digmind.com/store/index_500.html . Maju ho na www.xclef.cz tiez a da sa objendat aj na dobierku, bez HDD stoji v prepocte aj s postovnym 7000Sk. HDD date do toho aky chcete.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevi nekdo jaky je rozdil mezi iFP 7xx a 8xx. Mimo vzhledu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Řada 8xx se od 7xx liší pouze vzhledem a snad i vyšší odolností a prý je i vodotěsnější??? Jinak stále se čeká až iRIVER vydá UMS firmware. Venku je už alfa verze, ale zatím má ještě nějaké mušky... 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No totka som si kupil 899 a musim povedat ze UMS je uz k dispozicii a funguje jediny problem je ze potrebuje na chod baterku teda nevie UMS napajat z USB coz je skoda lebo spotreba je znacna, trochu ma zarazila zapis rychlost na USB 2.0 +/- 350kbps na USB 1.1 +/- 250kbps coz je ostudna hodnota ale inak zatial musim povedat ze je to pekna hracicka ale za tie prachy coby nie

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím Lidičky, mám iFP-880 a musím říct, že jsem moooc spokojený. Pomalejší přenos dat mi nějak nevadí, otřesuvzdornost je perfektní (už i několikrát letěl na zem:( ).Jednu mouchu má...Nelze spojit s PC bez přiloženého softwaru....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Eplosiver: ale jde staci si stiahnut firm 1.26a a uz to frci ....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja jen stale cekam az konecne Iriver prorazi s DVD Mp3 prehravacem...jen doufam ze se toho nekdy dockam...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To>> Yossarian..
Dík chlape. Byl jsem z toho trošku v pasti. Nějak ve škole nemůžeme instalovat jakýkoliv software a já jej chtěl používat jako disk.
Ještě jednou díííkkkkk.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>Adamantium, all
Pánové, pls, jaké máte zkušenosti s těmi přehrávači Canyon? Chci si něco takového pořídit a paměťový slot mě láká, ale nechápu ten rozdíl v ceně mezi rezenzovaným iRiverem a Canyonem. V čem je ten druhý "horší"? Menší výbava? Horší zvuk?
dík

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to samozrejme v provdeneni a taky znackou. Canyon neni uplne zabehlej na ceskym trhu a tak se snazi prorazit. Rozdily sou minimalni, ale sou. Canyon napajeni z baterie, iRiver clanek, rozdil v displejich, spracovani celyho kusu a hlavne, je to proste iRiver. A to dela velkou cast ceny. Ovsem proc nepomoct tem slabsim a obces lepsim, aby prorazily.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To sitna - Mam toho nejlacinejsiho Canyona se 128MB fleskou a slotem na SD/MMC kartu (az do 1GB), fleska i karta funguji dohromady. Mne za ty prachy naprosto postacuje. Zkousel jsem tehle mp3 prehravacu do 2000,- vic a Canyon mel kupodivu nejlepsi zvuk - tedy aspon tak se to subjektivne jevilo mne. Necekej samozrejme podrobny displej, ID3 tagy atd. Je ho stejne jenom zapnu, hodim pod svetr a vic mne nezajima. Je to dosti solidni konstrukce, "pogumovany" plast, velky tlacitka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prosím (vy co to už máte):
1) Jaký konektor je iFP 89x/79x - v článku je "mini USB". Pokračují v tom typu, jako měli u "trojhránků" iFP 19x? Ten speciální kabel jsem totiž nesehnal - například když chci mít jeden doma a jeden v práci. Potěšilo by mne, kdyby to byl shodný, jako má nyní spousta foťáků, protože ten se často vyskytuje i na "hostitelských" pracovištích.
2) Zaujala mne možnost časovaného startu nahrávky. Do jaké nejvzdálenější budoucnoti lze časovat - neboli je tam něco jako kalendář? Je možno načasovat více bloků nahrávání?
3) Já totiž mám dosud (jinak vyhovující) iFP 195T  - takže je pro mne nejpohodlnější zůstat u podobného typu, když už jsem se naučil ty opičí iFP ovládací hmaty.
Díky, TW

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Postrádám popis vlastností tuneru, i když vím že to bude okrajová funkce

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

2 Sitna: Tak Canyon mam asi 14 dni, koupil jsem si 256 MB variantu, zatim tam nemam pametovky, ale tak v budoucnu, kdo vi..:o) Jinak postrehy:

na 1xAAA baterii Sanyo 800 mAh vydrzi cca 6 hodin (25-40% hlasitost hudby), poridil jsem si k tomu i lepsi sluchatka, hraje opravdu dobre, s kvalitou prehravani jsem spokojen. Za tu cenu je to opravdu dobra koupe, takze nasledujici vytky berte spise s rezervou..:o)

pametova karta SD/MMC trci ven (nemam sice kartu, ale videl jsem to u kamarada), moc se mi to nelibi
USB ma jen jednickovy, cili nizsi rychlost
Rad posloucham megamixy, na displeji se ale napr. 1 hodina 9 minut a 54 sekund zobrazuje bez te 1 hodiny: 9:54.
Podsviceni displeje je po zmacknuti tlacitka cca sekundu, jen to tak rychle problikne, takze vetsinou musim neco zmacknout nekolikrat abych si na displeji neco precetl. Displej je maly, pismena a cisla jsou velka, nezobrazuje id3 tagy, takze v hudbe mam trosku chaos..:o) Vyhodou je samozrejme to, ze v winMe, winXP se nemusi instalit zadny software a pristroj se hlasi jako disk, tedy vlaste 2 disky (interni + kartova pamet).
S Canyonem jsem spokojen, za nejaky ten rok si chci ale poridit nejaky ten iPod, ZEN nebo jiny HDD prehravac, ale to je zase o necem jinem..:o)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Diky moc vsem za info. Nakonec jsem dosel k zaveru, ze bych chtel vic informaci na displeji a podporu adresaru, aby v tom nebyl chaos... (preci jen moje pamet uz neni nejlepsi). Takze asi iRiver. Ale to je samozrejme jen moje volba. Preju vsem shock-proof poslech :-))).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Co je to to UMS u toho noveho firmwaru nechapem tu skratku????Please
 
Inak uz ho mam dva dni !!!!
A max. spokojnost!!!
 
Dakujem za odpovede

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevim ted mam Iaudio 4 a sem an ejsem spokojen....i kdyz je v kovu tak vystup na sluchatka je jen slabe pripajen (uz nekolikrat sem si ho pajel sam:-) ted je tam tolik cinu ze drzi:-)ale co se funkci tyce je nadupanej nebo este vic jak Iriver...ale mam sluchatka sennheiser PCX 250 a ty maj odpor 300ohmu diky pouzite technolohii noisegard v metru si pekne jedu a nic neslysim:-) jne music:-)....ale tech 18mW je lakavejch oproti 13...a to tech 13 je lepsi prumer protoze jedinej kdo dela vic jak 13mW je snadp rave jen a jen Iriver tzn ze si koupim sto pro irivera...ale aspon 512MB verzi:-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vážně jde přesouvat jakýkoliv formát (včetně MP3) z MP3 přehrávače do PC?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Axel: Jestli z něj vede nějaký kabel, tak zcela jistě.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ctěl bych se zeptat, jestli náhodou iRiver 895, nemá podobnou funkci zobrazování textů písní na displeji, podobně jako iAudio G3?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdar, volal jsem do jedne prodejny a tam mi bylo sděleno, že značka iRiver je hodně poruchová a proto jí neprodávají, že většina z toho co prodali se jim vrátilo s reklamací,tak sem se chtěl zeptat, jetsli s tím také nemáte zkušenost (třeba konkrétně u tohoto modelu iRiver 895)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, jak se vyrovnává iRiver s posunem v rámci skladby?
Když mám např. hodinovou MP3, jak rychle se dostanu na 30.minutu ? Je nastavitelná rychlost posunu ? Má něco jako záložku, pro pokračování v místě předchozího přerušení přehrávání?
Dík za odpověď

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro Krakenek:
Ja mam iRiver iFP799, ten ma stejne funkce a rychlost posuvu se da nastavit v menu SCAN SPEED na 1x - 6x, kdyz nastavis 6x da se velmi rychle pohybovat i po dlouhych souborech.
 
Nekdo se ptal na UMS.
Krome orig. firmware, ktery je tam nahrany existuji do prehravacu take verze UMS, pak uz se nemusi pouzivat na presouvani souboru do/z prehravace ten iRiver Music Manager, ale prehravac se zacne chovat jako bezny flash disk, takze tam lze kopirovat cokoli.
S verzi FW UMS se provadi zmena firmware uz jinak, soubor iFP-7XXT.HEX se nakopiruje primo do korenoveho adresare iRiveru a z menu se zvoli polozka upgrade FW, je to popsano v PDF souboru na strance iriver.cz v Download sekci v pravem sloupci.
Zkousel jsem UMS 1.28, s ni uz je mozne programovat i vypinaci cas nahravani z vestaveneho tuneru (u puvodni verze FW 1.244 to nahrava z tuneru vzdy 120 min.). Ale pozor, verze 1.28 UMS ma asi nejakou chybu, nelze nahravat vyssi datove toky nez 128 kB/s, puvodni napr. 160 - 320 kB/s nelze zvolit.
U verze UMS se mi libilo, ze tam je polozka formatovani pameti, s tim se dala cela pamet v iRiveru vymazat naraz, jinak v normalni verzi lze mazat jen jednotlive soubory a adresare lze mazat jen ty prazdne, bohuzel.
Pozor na zkouseni ruznych verzi FW pro jine casti sveta, muze pak dojit k chybe ze ktere neni cesta zpet, prehravac prestane komunikovat s programem iRiver Music Manager a nezbyva, nez oprava, vetsinou vymena celeho vnitrku nebo celeho pristroje, pokud byl koupen u nas. Vnitrni pamet, ktera se poskodi je totiz pevna, vse je na jedne desticce. Nastesti se zaruka vztahuje i na chyby pri upgrade FW, jinak by to byla draha sranda...
Toto co pisu plati pro celou radu iFP-79x, ale 89x ma jiny FW, nevim, jak se lisi, udajne jsou i FW zamenitelne, presto existuji vzdy zvlastni verze.
K tomu UMS mi sdelili ze zastupce z fy FAST: Pokud se dohraje verze UMS tak nejde program Iriver Manager je to z důvodu ochrany autorských práv. Lza dohrát firmware s podporou tohoto programu a bude opět fungovat. Iriver bude vytvářet dvě řady ovladačů pro tento model jeden s podporou Programu Iriver manageru a druhou UMS verzi na PnP připojení.
Myslim, ze iRiver 79x a 89x jsou jedny z nejlepsich prehravacu, ale nedostatek je v nedokonalych verzich FW, cekam netrpelive na nejakou novejsi opravenou verzi bud UMS nebo normalni.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chtel jsem se zeptat, jak je to s nahravkami z line-in ? Muzu je stahnout jako data a jsou to bezne MP3, nebo k tomu musim pouzivat nejaky specialni sw pro prevod ? Koukal jsem, ze totiz koncovka techto nahravek je .REC.
Diky za odpoved

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Odpovidam Anonymovi:
Nahravky z Line IN, interniho i ext. mikrofonu i z vnitrniho tuneru maji vsechny skutecne priponu .REC, pres Music Manager se to da prekopirovat (pres USB) do vybraneho adresare na HDD, pak se provadi konverze. Vzhledem k tomu, ze hromadna konverze do MP3 probiha az moc rychle, napr. 300 souboru za mene nez 1s, pojal jsem podezreni, ze jde jen o prejmenovani. A skutecne, soubory REC zdaji se byti totozne s MP3, staci to prejmenovat napr. v Total Commanderu na MP3 a uz to hraje napr. ve WinAmpu. Neni to tedy zadny zvlastni format! Uz jsem si i asocioval WinAmp na *.REC a jede to. Toto vse ale plati pro standardni dodavanou verzi FW - napr. 1.244 (pro iFP-799).
U verze UMS napr. 1.28, kdy se iRiver chova jako flash-disk a Music Manager nepotrebujes, to dela pri nahravani primo MP3 a ty lze primo kopirovat napr. Total Commanderem na HDD PC.
Ten Music Manager je u standardni verze pouzitelny k rychlemu naprogramovani vsech predvoleb u tuneru a jejich pojmenovani, to s verzi UMS jiz nejde, tam se to musi delat rucne pres menu prehravace.
Jinak ja cekam na nejakou novejsi verzi FW, protoze zajimava funkce spinani hlasem (VAD), ktera funguje dokonale z interniho MIC, nefunguje bohuzel z EXT MIC (ani LINE IN), z techto vstupu to nahrava nepretrzite a nedela to pauzy :-(
Mohu sice pouzit pro podobnou funkci LINE IN a zapnout LINE IN-AUTO SYNC a nastavit 1s, ale pak kazda aktivita (kazdy zvuk delsi nez 1s) vytvori samostatny soubor a kdo ma pak mazat rucne napr. 700 souboru (max. se jich vejde do prehravace do jednoho adresare 1000 - tedy od xxx000 do xxx999). Kdyz se mazou soubory, nelze to behem prehravani a navic se musi jeste potvrdit smazani kazdeho souboru zvlast YES. Pres PC a USB to jde samozrejme hned. S verzi UMS lze navic pamet preformatovat a tim najednou smazat cely obsah pameti (krome FW), to trva cca 15s, ale s normalni verzi nikoli...
Nejake dalsi dotazy?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Diky za informace :) Premyslim o tomto modelu z duvodu potreby nahravani nejakych veci v orchestru :O pres line-in, nebo lepe pres ext.mic.Nyni to cas od casu udelam pres MD, ale prudi mne nutnost konverze (jedna se o starsi MD) vsech nahravek pres vstupy karty.Zdalo ze me, ze tento iriver by v tomto mohl byt dobry. Jeste bych se zeptal, pokud opravdu delas nejake nahravky, jak je to s kvalitou komprese (zvukovou kvalitou). Zajimalo by mne, jak to vypada napr. s vyskami, protoze spousta kodeku v honbe za rychlosti urezava vysky.Diky

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ahojte.Neviem či mi niekto pomože,ale zaujimalo by ma .Ako funguje funkcia budik.Nikde som sa o tom nedočítal.Dik .Majo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nahravat se na iRiver da celkem dobre, ale kvalita je nizsi, nez pres PC. Kodovani v realnem case nemuze konkurovat prevodu z WAV do MP3 dobrym kodekem, ktery dela i nejake korekce pri vetsich odchylkach kodovaneho zvuku od originalu. Na to nemaji MP3 prehravace potrebne vykonny procesor ani cas, je to i otazka spotreby, se zvysujicim se vypocetnim vykonem prudce roste spotreba. 
Zkousel jsem na iRiveru udelat nekolik nahravek pres LINE IN ze stolniho CD prehravace s ruznymi datovymi toky od 112 do 320 kbps, pak jsem stejne CD dal do PC a pomoci CDEX a kodekem Lame jsem udelal MP3 opet stejnymi datovymi toky, vse plne stereo (pri Joint-Stereo je kvalita lepsi, ale za cenu zmenseni stereo efektu) a tyto MP3 jsem pak prekopiroval do prehravace.
Vysledek je ten, ze kvalite 128 kbps na PC odpovida cca 160 - 192 kbps na iRiveru 799. Takze pokud budes z Line IN nahravat, je potreba pouzit vyssi datove toky, se 128 kbps to ma zretelne kovovy zvuk a vysky tam sice nechybi, ale jsou takove rozechvele. Zalezi na narocich, je to potreba otestovat, ja jsem narocnejsi a navic jsem pouzil Koss Porta Pro a to jsou docela prisna sluchatka, kazda nedokonalost je dobre slyset.
Jinak kvalita prehravani MP3 souboru na iRiveru je dobra, je tam malinko sumu navic, ktere jsou slyset jen v pauzach, ale kvalita zvuku je dobra.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jak je to s nahravanim z Line-In u iFP-799 - jakej mikrofon je potreba? Staci obycejnej za 500,-?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro: Avaranger
Pro nahravani z ext. mikrofonu bude stacit jakykoli mikrofon, muze byt elektretovy i dynamicky, ale ten se nepripojuje na Line IN, protoze mikrofon dava slabsi signal a tento linkovy vstup ma malou citlivost a bylo by to slabe - mozna pri pridani citlivosti v menu LINE IN-RECORD VOLUME na vyssi hodnotu pres 60, ale kazdopadne je lepsi v menu LINE IN/EXT MIC prepnout na EXT. MIC, pak ma vstup vyssi citlivost akorat pro mikrofon.
Ja pouzivam kvalitni elektretovy mikrofon, ten se prodava jako samostatna soucastka za cca 10 - 50 Kc podle kvality a staci k nemu priletovat stineny kablik s jackem a umistit ho do nejakeho pouzdra, napr. od fixu a pod. iRiver podobne jako diktafony a jine prehravace ma na vstupu SS napajeni (nameril jsem pres 2,7 V) a tak se muze pouzit i levnejsi elektretovy mikrofon, ktery vyzaduje napajeni a nemusi se pouzivat dynamicke mikrofony.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro Majo:
Funkce budiku funguje tak, ze v nastavenou hodinu se prehravac sam zapne a zacne prehravat asi posledni MP3 soubor, ktery jsi poustel. V menu TIMER nastavis vnitrni hodiny, v TIMER/SET ALARM nastavis hodinu kdy se to ma zapnout, pozor na AM=dopoledne, PM=odpoledne, dale nastavis den v tydnu MON-SUN a nebo ALL (=denne) a v menu ALARM/RECORD SELECT to prepnes na ALARM. Funguje to, zkousel jsem to, ale prakticke vyuziti to moc nema, leda kdo usina se sluchatky na usich, ze by ho to rano vzbudilo :-)
Nastaveni alarmu je strucne popsane v orig. anglickem manualu strana 5-18 vpravo uprostred (da se i stahnout v PDF), cesky navod ted nemam po ruce.
Ale je pravda, ze v navode hodne informaci chybi, ale je to i tim, ze se firmware vyviji a v novych verzich FW jsou nove funkce.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro Petra H,prosím dotaz k ifp-799,co je ta funkce časování nahrávání,znamená to,že si mohu každý den přehrávač libovolně načasovat a on pak nahrává z lib.zdroje a pak se také ve stanovenou dobu vypne??Spoří se i baterie,kolik asi bere při nahrávání miliků.Díky za odpověd.Zdravím Jirka!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdarec, kde sehnat ten ums fw?, na iriver.cz nic nejni, jenom verze 1,13 a vzhledem k tomu, že se tu zmiňujete o v 1,26 tak to asi nebude ono. A na iriver.com download sekce nějak vůbec nefachá. Jak na to?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ako si vybrat? iFP-795,alebo iFP-895,alebo iAUDIO U2...nemal som moznost pocuvat ani z jedneho z tychto prehravacov a chcel by som vediet,ktory z nich ma najkvalitnejsi zvuk...ide mi hlavne o zvuk,s funkciami a vydrzou sa uskromnim.Preto zvolujem aj kupu sluchatok SONY MDR-EX71SL/B alebo KOSS The Plug.Ak mozte,poradte mi ci SONY alebo KOSS.Velke DJ-ske slachatka mam,tak je pochopitelne ze chcem aby kvalita zvuku bola v najvacsej miere porovnatelna...dakujem

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj všem! Vlastním mp3 přehrávač iRiver iFP799 a mám velký problém, kerý nemohu rozlousknout. Potřebuji ho využívat hlavně pro Line-In nahrávání a mp3 následně přetahovat do compu. Jedinou UMS verzi firmware, kterou sem však na tento přehrávač našel je 1.28 a u té je bohužel chyba, při které nelze nastavit kvalitu nahrávky vyšší nežli 96kbps. Neví někdo link, kde se dá stáhnout jíná verze firmwaru, ale v UMS?? Předem díky za odpovědi! Petr

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ve firmwaru u UMS verze je maximální bitrate nahrávání 96 kbps úmyslně a nevím, proč. iRiver to na svých stránkách píše.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

to Q:
caw mam presne ten isty problem aj to este precitash tak mi daj vediet ktory si si vybral ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

priatelia poradte.

rozmyslam nad kupou tohoto zariadenia. Kedze pracujem v mediach cez line in kabel by som chcel pripojit mikrofon a okrem ineho vyuzit toto zariadenie i na robenie roznych ankiet a rozhovorov. Mate niekdo skusenosti s kvalitou zvuku nahravaneho cez toto zariadenie ? myslite si ak pripojim mikrofon bude kvalita dostatocna ? dajte vediet, cakam na vase nazory

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, vlastním taky typ ifp 890 a bohužel nemám k němu český návod, neporadíte mi někdo kde bych jej mohl stáhnout? Dále jsem si na přehrávač nahrál ten novější firmware a od té doby my přehrávač nekomunikuje s programem iriver music manager, kde se dají editovat rádia. Lze stanice pojmenovat i bez pomocí tohoto programu? díky za odpovědi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

prosím o radu,
mam iFP 890, jakym zpusobem lze nahrát UMS firmware,když mi to v současné době komunikuje jen pře irivermanager,chci ho využívat jako běžný vyměnitelný disk.a ještě jedna otázečka ,existuje i cesta zpět tj z ums na manager?díky moc za radu 

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj....
Asi som to uz nestihol ale predsa... Kupil som si iRiver iFP-799 v USA. Mam problem zo zmenov jazyka. Neviem ci to ty skarany amici vymazali alebo to ja neviem. Mam tam na vyber zo vsetkych jazykov ktore su napisane v navode (teda i Slovak a Chech) ale neviem ich potvrdit...
Tak ak by sa niekto ozval bol by som velmi spokojny... Inak perfektna diskusia... vo viacerych veciach mi pomohla...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Cau vsichni. Je to uz starsi pristroj ale ja mam problem ze bych ho chtel predat dalsi generaci ale za dobu sveho pouzivani jsem potratil zadni kryt na baterii. Prosimvas nevite o nejakym servisu nebo bazaru kde by se ten kousek cerveneho plastu dal poridit??? Nebo nemate nekdo doma prebytecnej kousek? Treba se vam prehravac rozbil a nepouzivate ho a kryt vam tudiz neni k nicemu. Diky za kazdou odpoved. Na cene se domluvime.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.