Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

iRiver SlimX iMP-350 (CD/MP3 přenosný přehrávač)

iRiver SlimX iMP-350
Uvažovali jste po nějakém přenosném CD/MP3 přehávači, který by byl opravdu nadupaný funkcemi? Pak se zkuste podívat do této recenze, zda-li by vás nezaujal iRiver SlimX iMP-350, který nabízí téměř vše, co by vás u takového přehrávače mohlo napadnout a ještě mnoho navíc.

Přenosný přehrávač SlimX (MP3 discman) patří do vyšší kategorie těchto přístrojů, jak parametry, tak množstvím funkcí a konec konců i cenou. Nejprve popíši pro nezasvěcené, o co se jedná, poté se budu věnovat vlastním zkušenostem.

Po rozbalení krabice získáme:

  1. vlastní přehrávač o rozměrech 135 × 145 × 16.7 mm (tloušťka odpovídá zhruba 13 CD bez krabiček položených na sobě) o hmotnosti 189 g (bez akumulátorů)
  2. dálkový ovladač s displejem o rozměrech 72 × 30 × 13 mm
  3. síťový adaptor
  4. dva akumulátory STICK type Ni-MH 2 EA 1400 mAh
  5. pouzdro na přídavné baterie
  6. sluchátka "špunty"
  7. plátěné pouzdro na přenášení
  8. manuál (en/cz)
Přehrávač SlimX Detail snímače

Popis - Vlastní přehrávač je velmi malý a zejména velmi tenký. Na jeho těle je pouze šest tlačítek pro ovládání hlasitosti a nejzákladnějších funkcí. Je zde též posuvný spínač HOLD. Komplikovaným konektorem je připojen dálkový ovladač s grafickým displejem s modrým podsvícením. Na ovladači jsou tři kolébkové spínače, každý třípolohový, dvě tlačítka a druhý spínač HOLD. Vše je roztomile titěrné. Ze zadní strany je ale poměrně mohutný klips. Více napoví fotografie. Přímo v přehrávači jsou dva speciální STICK akumulátory, výdrž při přehrávání lze zvýšit připojením "battery packu" s dvěma tužkovými akumulátory nebo bateriemi. Síťový zdroj je samozřejmost. K přehrávači se dodávají i sluchátka "špunty" lepší než běžná sluchátka této kategorie, ale pořád "nic moc". Vřele doporučuji zakoupit kvalitní sluchátka, například od firmy Koss. Pro ochranu přehrávače se dodává černé vkusné pouzdro. Vše, včetně pouzdra i sluchátek nese značku iRiver.

Dálkový ovladač Dálkový ovladač

 

Konektor DO Sluchátka a pouzdro

Diskuse ke článku iRiver SlimX iMP-350 (CD/MP3 přenosný přehrávač)

Žádné komentáře.