Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k isoHunt prohrál v USA soud s filmovými studii

USA není nejdemokratičtější ani omylem. USA je policejní stát.
Tento soud je další ukázka toho, že právo je především na straně bohatých.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale zase aj takáto správa poteší:!!!
 
Veľký káblový ISP zaplatí 16 miliónov za obmedzovanie BitTorrentu a P2Phttp://www.dsl.sk/article.php?article=8514&title

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Enigma: Mira tve svobody je primo umerna vysi tveho majetku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajimave je to poruseni copyrightu, ktereho se mel isohunt dopustit. Pokud se nic nezmenilo, tak trackery snad soustreduji jen infomace o souborech - linky mezi peery - tj. jedine, co muze takovy server porusovat z hlediska copyrightu je to, ze drzi odkaz (torrent), ktery vytvoril nekdo jiny a nedal k nemu prava. Pak by vzhledem k precedentnimu pravu by zacit v americe legrace jakmile by nekdo zkusil na stejnem zaklade zalovat google za kopirovani odkazu z jinych (mych treba) webovych stranek, apod.

Lepsi cestou ale asi bude zacit rikat warezu jinak - treba kotatka nebo podobne - a misto titulu master of warez se budou uzivatele honotit tituly "panove kotatek" - pak bude, zda se vse ok, protoze administrator serveru predpoklada, ze uzivatele si vymenuji data o mazliccich a ne kasovnich trhacich. Taky by me zajimalo, zda po stejne uvaze budou v Kalifornii zalovat gmail za detskou pornografii, kterou si pres mail posilaji katolicti knezi se skautskymi vedoucimi. Kdyby tam nedavali tak zatracene velkou schranku, tak by ti hrisnici jisto-jiste sve hrichy nepachali...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Nejstastnejsim jest ten, jenz niceho nepotrebuje."
"Teprve ten, kdo prijde uplne o vsechno, ziska svobodnu."

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Brepta: jj, lid v KLDR jsou asi nejsvobodnější na světě ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

The Pirate Bay je "ta" ? A já že je to ten "tracker".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a ted uz je narade asi mekka hrichu rapidshare. :( Skoda. Nase deti se budou v dejepise ucit jak se kradlo.. ehm pardon za to slovo, jak se delala kopie neceho co ani nic nevazi a pak se to dalo ecologicky smazat/znicit a nebylo nutne vlastni placaty kotoucek z plastu, ktere jsou nahazeny na skladkach. Jak byly filmy predrazene. A jak by kazdy fanousek stribrneho platna rad vlastnil treba 1000 filmu, jenze to by si musel najit jeste jednu praci povecerech, aby si to mohl dovolit. A jak herci a ostasni "umelci" s filmama spjati nevedeli co sprachama a roupama.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi to už zaznělo, ale já vidím problém v tom, že v USA je zákon poplatný kapitálu a následně se šíří do dalších zemí. I k nám. Proč by měl český občan muset podporovat americké společnosti?
any895: Není to vyloučeno. Vy věříte mediálnímu obrazu S. Koreje? Ano, tím tvrdím, že mediální obraz je lživý.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

enjoey: Vzpomeňte si na kapříky, taky nepomohli.
Všem: Všímáte si, jak tady v diskuzích všichni chodí kolem horké kaše, jak nikdo "na férovku" nenapíše názor? To má být ta svoboda?
Hlavně aby příspěvek nebyl nevyhovující, že?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdenek22: jo socialismus byl raj:D pamatuju si ze PC stalo 100tis KCS. to je na dnesni pomery asi 1 mega:DDDD

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Noxik:
Omyl. Nejsvobodnější je ten, kdo nic nemá, protože ať se stane cokoli, nemá co ztratit. Tento fakt je hnacím motorem všech převratů a revolucí, ke kterým kdy v dějinách lidstva došlo a bude hnacím motorem i příští nesametové revoluce u nás, je to jen otázka času. Ještě jedna pravicová vláda Tupohlávkova typu a s kapitalismem v ČR bude konec.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Enigma : Nemáte pravdu. Zaprvé - slovo "demokracie" nerovná se ani "svoboda", ani "právo". Demokracie je systém, ve kterém "lid" (a já to slov nemám rád, spíše bych řekl "lidé") rozhoduje o míře svobody a jak bude právo definováno a vymáháno. Nemyslím si, že by právě USA měly, pokud jde o demokracii, nějaký výrazný deficit. Mimochodem - všímáte si, kolik lidí se snaží emigrovat do USA a kolik jich neopak emigruje ven? O čempak to asi svědčí?
A na závěr už jen ve zkratce - ani v té poslední větě prokazatelně nemáte pravdu. Protože právě USA hsou doslova slavné svými soudními spory, kde běžní lidé soudili a vysoudili obrovské sumy a odškodnění od těch nejbohatších, byť to bylo často až absurdní. Prostě mají jen jiný právní systém a jiný vztah k osobnímu vlastnictví, včetně toho duševního. Možná i proto je pravděpodobnější, že oni budou schopni zaměstnat vás, ale nikoli vy je, že? ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> CML : Jako fanoušek Lamborghini bych jich rád vlastnil alespoň deset ;-) Mimochodem, do peněz herců a dalších "umělců" vám skutečně nic není. Už nežijeme v socialismu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Zdenek22 : On vás někdo nutí podporovat americké společnosti? A kdo, prosím vás? Stačí, pokud nebudete kupovat jejich zboží. Pokud jej současně nebudete krást, nevidím žádný problém. ;-)
Pokud jde o nedůvěru k "mediálnímu obrazu" KLDR, o němž tvrdíte, že je lživý, můžete to jednoduše změnit. Prostě vezměte foťák, kameru a jeďte. Doufám, že dovezete hromadu "pravdivého" materiálu, který zajisté zcela svobodně natočíte všude tam, kde budete chtít a nikdo z místních vás nebude nijak omezovat :-) Tak do toho!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

copak se servery isohuntu přestěhovaly z Kanady do USA? asi se Fung už nepodívá do USA

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Svět obecně tak nějak směřuje do čím dál větší p*dele ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ad: Stačí, pokud nebudete kupovat jejich zboží.

Hmno, tak to by me zajimalo, jestli si ma uzivatel pred kazdym koupenim jogurtu, piva, bot, kosile, nadobi, flasky, mycky apod. overovat, kdo je akcionarem vyrobce.
Problem je, ze velka cast "ceskych" firem a "ceskych" vyrobku uz Cechum vubec nepatri. nejlepsi priklad "ceske pivo", horniny a strategicke zdroje (voda).
Vitej v montaznim a investicim otevrenem state Cesko.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Shafa: A lepší už to nebude.

arlie: Dá se říci, že svět už v prdeli je. Některé jeho části jsou však ve větších sračkách než ty ostatní. Například ojrosojuz v tomto směru docela exceluje, obzvláště jeho západní část.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.