Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jak hacknout burzu kryptoměn? Bezpečnostní konference Black Hat popsala 3 metody

Už zase - druhý článek o kryptoměnách za 24 hodin. Grafomana Makovského zatím diit nezkrotil, takže tu je další bezcenné kryptohovínko co jen zasírá diit. Minule jsem myslím napsal, že 1 článek týdně na toto téma by mohl stačit.

Jsem drzý a arogantní, ale udělejte si sakra průzkum veřejného mínění. Na specializovaných webech najdu více kvalitních informací, takže pochybuji, že sem většina čtenářů chodí kvůli info o kriploměnách.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

na druhou stranu dost lidí to může motivovat k tomu aby se na to kouklo trochu víc než jen co kde jedna paní povídala :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, přesně tak to je, pokud chodím jen sem, chci se dovědět maximum možného a kdybych nechtěl, tak to prostě NEČTU..!! a nemám potřebu, kolem toho blbě pindat..! za mě, je to dobrá sonda, do příbuzného tématu.. kdo nechce, nečte, koho to zajímá víc, poradí si..!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Oni nepotrebuji delat pruzkum. Oni v redakcnim systemu vidi kdo ten clanek otevrel a kdo ho okomentoval. Ty cisla navysujes i ty a prispivas k tomu, ze se tu objevuji dalsi tragicke clanky tohoto typu...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Podstatně zajímavější článek, co stojí za přečtení. A kryptoměn se to také týká: https://www.idnes.cz/technet/internet/ransomware-vykupne-vyjednavani.A20...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Aneb i žumpa iděs překonala kvalitou zdejší krypto spam...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Proč jsou v nadpisu odstavce zmíněny open source knihovny, když o nich není nikde v článku ani slovo?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.