Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jak udělat zálohu CD-DA s ochranou Cactus Data Shield II.

Nejjednodušší postup jak doslova odjebat ochranu CDS200 a udělat si kvalitní zálohu AudiCD nebo MP3 je následující : potřeba je pouze - CloneCD a ověřený Cool Edit Pro 2! No a trocha toho času! :o)
1) V CloneCd vytvoř Imig!
2) V Cool Edit Pro (2) tento Imig otevři - (měj odfajfkované automatické přehrávání! Jinak ti to začne děsně pištět!!) začne se tě ptát na parametry jako frekvenci, bitovou kvalitu atd. - automaticky ti to hodí to co potřebuješ!! (44100,16bit stereo,Raw....)
Cool otevře Imig jako jeden velký Waw + na konci bude kousek soft. wawu - ten jednoduše odstřihni! A teď jednotlivé skladby prostě označ (zvýrazni) a nech uložit buď jako Waw  nebo přímo jako Mp3ku každém uložení danou stopu vystřihni (Deletuj). Tak udělej všechny stopy. Pokud pak budeš pálit audio CD z těchto wawů, tak budeš mít AudioCD stejné jako původní CD, pokud budeš dělat Mp3ky a budeš chtít pálit AudioCD později z nich, tak je dobré ještě pomocí Mp3TrimPro (Mp3TrimPro zvládá soubory 10MB a větší což Mp3Trim nedokáže!!) vymazat ticho na konci a na začátku Mp3ky. Pokud to neuděláš tak AudioCD, které bylo NONSTOP nebudeš mít NONSTOP! Já v tom osekávám všechny Mp3ky a ve WawTrimu zas wawy.
Přeju úspěšné zálohování a odjebávání veškerých KAKTUSŮ co příjdou na svět!
Podle našich zákonů máš právo na zálohu a pokud ti to někdo znemožňuje tak si holt musíš poradit sám!
 
Jo a jestli ti ochrana nevadí a chceš si jen udělat zálohu CD, tak na to je nejlepší Alcohol 120%!!!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Delal jsem kopii soundtracku k muzikalu Kleopatra s touhle ochrannou (ted nevim jestli I nebo II) a v DVD vypalovacce Sony DWU-56A sli uplne bez problemu stopy ulozit trebas Nerem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ochranu Cactus Data Shield jednoduše obejde program clone cd,stačí jen chráněné cd uložit jako image na disk a potom jen opět vypálit na cd.Funguje to 100% konkretně Elán-Tretie Oko. Jaryn K

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zalohoval som CD Elan - Tretie Oko, CD ma ochranu CDS200 (200.0.4-4.1 build2a), apon podla ClonyXXL2.0.15. Pomocou CloneCD som urobil image (Alcoholer 4.1, nastavenie CDS200), pomocou CD Mage vyextrahoval ten mega-wav, ako je popisane tu, ale ten .wav je akysi skreslený, akoby prebudeny. Neviem ci je to normalne (asi nie), alebo som nieco po****l, ale co? Neviem ci na vezi to bude zniet inak (momentalne nemam moznost vyskusat) ale mam obavy ze asi tak isto. Neviete co s tym?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na zkopčení CD chráněné CDS200 jsem použil CDExtractor 1.5. Slupnul to, jako nic. Jedna stopa, tuším poslední, je "divná", tu není vhodné grabovat, jinak ten rachot musíte smazat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A čo tak miesto nálepiek použiť fixku?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejjednoduší je mít třeba Plextora , a pak si s tím kaktusem můžete dělat co chcete...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kombinace Plextor, staré modely Teaca + Alcohol 120 a můžete zálohovat úplně vše a to 1:1

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.