Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jubileum české Wikipedie: 500 000 článků překonáno

Česká Wiki se bohužel stala rejdištěm placených aktivistů jistých NGOs, upravujících hesla podle výkladů zadavatelů. Dle vzoru Winstona Smithe na ubohé Wiki vyšívají velmi aktivně každý den, a cokoliv s politickými, historickými, národními, ekonomickými či sociálními konotacemi se průběžně proměňuje v aktuálně požadovanou a jedině povolenou svatou pravdu. Čímž se z české Wiki stal vskutku odporný projekt, kterému se soudný přispěvatel zdaleka vyhne.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

nejaky konkretni priklad by nebyl?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nie, nebol, lebo je to len blábol.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Nulo, když máš v makovici prázdno, udělej puf... To nezní aspoň tak trapně.
A co vůbec děláš na Diit? Hybaj zpátky na novinky, tam jseš doma, prázdnoto.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Třeba kolem roku 2013, kdy probíhala tzv. "církevní restituce" - se měnily "dějiny církve" v ČR každým dnem několikrát, husité se stávali vražednými loupežníky, Žižka "lapkou". Josefovské reformy z 18. století najednou nezestátňovaly majetek, ukradený v pobělohorských dobách. Masarykovská pozemková reforma z roku 1922 nezabavila veškeré pozemky větší než 250 ha - vše podle "nového pojetí" ukradli komunisti - i církvím, které před rokem 1990 nikdy neexistovaly...

A takových věcí je bezpočet. Do Wiki se cpe všemi způsoby všeliký sudeťácký fašounský póvl, jakékoliv české dějiny jsou "nedoložené" nebo se z králů dělají vazalové. Z úspěchů čs. průmyslu, invence a vynálezectví se dělá nic, aby nemuseli přiznat, jak naše země je od 90. let vykradená do mrtě.

To nikomu z vás nevadí? Asi protože to nevíte, jelikož ve Wiki je to úplně jinak...

Vidím to tak, že jsi jeden z ubožáků, který se musí zeptat "strejdy Googla", kdo to byl Winston Smith...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ako som napísal. Blábol.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nepleť se mezi gramotné lidi, pokud jsi negramotný a máš IQ pod svou tělesnou teplotu.
Tady to je sice relativně bez nebezpečí, ale když si na to nevhodně zvykneš, v reálném světě skončíš brzy v nemocnici nebo v hrobě. Nic agresivního, jen rada do tvého ubohého prázdného života.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Kde ty človeče berieš energiu vypisovať takéto sprostosti, ale úplne očividné sporostosti, stále dokola. Skús načrtnúť čo je tvojou motiváciou? To ti niekto platí za príspevok, alebo si už tak prepnutý, že to robíš z presvedčenia?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Krysy jako ty a další experti by si bez poslání do hazjzlu mysleli, že celej svět je jejich. Takže si najdu pár sekund, abych ukázal, že to tak není.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jedinne co ukazujes je tvoje neskutecne nizka inteligence. A ses v tom 100% uspesny.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

BTW, nejsi ty ten nick, co nedávno chtěl posílat kritiky Ukrajiny nejmíň na šibenici, no teda aspoň do kriminálu? Takový fašounský režim, páchající zločiny na běžícím pásu? Který vypnul všechna opoziční média, zavraždil desítky novinářů, zakázal opoziční strany, vyvraždil stovky lidí v Oděse - upálili je, hezčí holky předtím znásilnili a uškrtili včetně minimálně jedné těhotné před porodem - a pak 8 let bombardují města a vesnice z houfnic a raketometů. To jsou tvoji hrdinové, ty jedna demokratická ušlechtilá hvězdo.
Až to všechno vyjde najevo naplno - za pár měsíců a prolhaná média přiznají barvu, budeš se sám za sebe stydět - pokud jsi toho schopen.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Ti ide karta. :-D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jo karty mi jdou, díky za poznámku. Mám v ruce zrovna Royal Flesh...

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Královská flákota! :Đ

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pastička, zda si někdo všimne. Díky že jo.
Pochybnosti o funkční gramotnosti nicméně přetrvávají - většina jedinců nechápe delší psané texty.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Jedinej, koho reálně vidím "bombardovat města a vesnice z houfnic a raketometů" je armáda Ruské federace, která provádí na území cizího státu speciální vojenskou operaci. Humus. Stejně jako ty tvoje výkřiky.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Znám tu situaci léta z obchodních a osobních kontaktů, věř mi, že mám pravdu. Ukrošský režim je natolik hrůzná fašistická zločinecká perverze, že ruský útok je invaze andělů. Je absurdní, že to někdo může posuzovat z absolutně prolhaných médií. To vás nezarazí ani to fašistické protiruské řvaní? Horší to nebylo ani za Hitlera proti "špinavým židům". Kristallnacht hadr. Jestli ne, jste naprostí ubožáci.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jo, a ještě jedna věc - internet je "věčný" aby ses pak jednou nedivil. Neviděl jsi vraždění žen a dětí celých těch osm let? To jsi musel být účelově slepý. Civilních obětí je přes 13 tisíc, z toho přes 140 dětí - mají v Doněcku centrální hrobeček "Alej andělů", kdyby jsi se chtěl někdy kouknout. Celkově to je zhruba
jako 13x Lidice - to budeš také popírat, že se něco takového stalo?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nežiju tam, osobně nemůžu hodnotit.
Ale ke zmiňované kauze jsem našel vyvrácení, takže odmítám přijímat slepě něčí propagandu
https://manipulatori.cz/za-smrt-deti-na-donbasu-nemohou-jen-banderovci/

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

A kdo teda? To si stříleli na hlavu z houfnic a Grad 122mm raketometů sami? Z velkorážných mimometů 120mm? Zastřelovali si mladý holky v panelákách, který si skočily na balkon zakouřit nebo zalít kytky nebo pověsit prádlo - protože zrovna takové byly "cíle" hrdinů z NATO, s velkorážnými puškami s termovizními zaměřovačemi, v ráži .338 Lapua Magnum nebo .5 BMG.

Pro to není racionální argument. Ale je, v zásadě - byly to vraždy. Safari na Rusáky a Rusandy, zcela fašistické a otevřeně nacistické. A to se prokazatelně dělo 8 let.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

V tom už se vůbec nevyznám, ale našel jsem článek, který uvěřitelně popisuje vývoj odstřelovačských jednotek na Ukrajině v odpovědi na ruskou techniku boje.
https://euromaidanpress.com/2022/02/08/ukrainian-snipers-on-the-frontlin...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nevyznáš, jo? Ale že jsi to předtím tak jednoznačně hodnotil. žejo.
To se pak nediv, když to přijde z druhé strany.
Radil bych ti a tvé ženě dalších 50 let nechodit na balkon. Co kdyby nějakej Rusák uměl číst na netu.
Good Luck with this.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Jednoznačně? Možná jo, protože v tom co se aktuálně děje, mluví skutečnosti jenom o ruské agresi.
Kdyby aspoň Rusové v jednom kuse nelhali, ale tohle už je fakt šaškárna.
Na Donbasu (nepoužívám ruskou výslovnost, povšimni si) a při záboru Krymu ruští vojáci byli bez insignií, podle vlády tam jeli v civilu na dovolenou (i s tankama). Od minulého roku se připravovala invaze pod záminkou vojenského cvičení. Je to jako s Babišem. Jakmile někdo začne lhát tak často a promyšleně, předpokládám že i to co neříká, je lež, protože si mě jednoduše vycvičil. Důvěra se získává dlouho a ztrácí velmi rychle.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Pokud nekecáš sám sobě, že ti zbývá kousek mozku v hlavě, tak bys měl přestat věřit médiím a zkoumat svět jaksi sám. Protože podle tvé vlastní zásady - kdo lže jednou, lže vždy - média nic než lhaní neumí. V čemž máš ovšem výjimečně absolutní pravdu... to ti gratuluji.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Chceš se prezentovat nadále jako nedebil a používat takový "argument" - profláklý web "manipulatori.cz" prolhance Cempera, agenta kdovíčeho? Když by jsi se mohl podívat na mnoho webu a videí o Donbassu a mrtvých dětech. Na prezidenta Ukrajiny Porošenka, který se v proslovu ke školákům na zahájení školního roku raduje, že "ruské" děti (ve skutečnosti ukrajinské, mluvící rusky jako 90% jiných ukrajinských, ale narodili se na Donbase) místo chození do školy chcípou zimou ve sklepech a krytech, protože Ukroši je bombardují - tím se "Prezident Ukrajiny" veřejně chlubil. Politici a mediální hvězdy 8+ let mluví o "ruských švábech k vyhubení", dobrý vtip jsou hamburgery z mletých ruských dětí (povedená divadelní scénka), dorty ve tvaru "ruských nemluvňat"... Naprosto veřejně v televizi, rozhlase, tisku.
Fakt to nikomu v EU nevadilo?

Bude, až je dostihnou následky. Protože Rusáci si to líbit nenechají.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jasný. Cemper už je profláklej a je to cenzor. Hm.
Ale raději si poslechnu někoho, kdo argumentuje proti a dokumentuje důvody, než někoho, kdo hlásá spoustu "faktů" (ty), aniž by uvedl jediný zdroj. Sem s nimi, ať se vzdělám.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Umíš anglicky? Použij Google. Nebo Bing.
Najdi si zdroje sám, ať nikoho neobviňuješ, že je to prolhané...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Anglicky umím výborně. A rusky alespoň tak, abych dokázal ověřit, že titulky pod projevem Putina nejsou zmanipulované. Bohužel asi jsem obětí prozápadní dezinformace, takže se ke mně články, které ty přijímáš bez pochyb, nedostávají. Ledaže bys na Donbas jezdil osobně, pokud ty informace nemáš z internetu.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Má bývalá žena je z předměstí Donabassu, chodila tam na univerzitu, měla tam první manželství a děti. Znám osobně spoustu lidí tam, z výzkumných ústavů, z práce, z IT dodávek. Donbass (dvěs) to není rusky, ale správně - i anglicky, francouzsky, italsky, ... pro vzdělance, ne pro DEBILY. Protože to není jméno, které by se dalo počeštit třeba, ale zkratka, která je nepřechylná a neměnná. Znamená to "Doněckij Bassejň", ustálená anglo-ruská zkratka (založili tam průmyslové imperium Angláni) je DONBASS. Takže žádná "ruská zkratka", ale ve skutečnosti anglická...

8 let je tam válka, kdy ukrajinský stát vraždí své spoluobčany. Houfnicemi, salvovými raketomety, minomety, pomocí teroristických útoků záškodníky a minováním, otvarvami vodáren a vodovodních rozvodů. 8 let!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

8 let se tam vrazdi ve valce o Ukrajinske uzemi. Ve valce kterou rozpoutalo Rusko a je tak hlavnim vinikem vsech mrtvych.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Rusko tam nestřílelo z houfnic 122 a 152 mm a raketometů 122 mm přímo do paneláků plných lidí. Ani Rusáci neudělali nálety z bitevních letadel - jako nedávno zabitý (ironicky ukrajinskou zbylou izolovanou PVO bez spojení OSA-10, postavenou mezi kyjevskými civilními paneláky - která sestřelila jedno z posledních ukrajinských Su-27) plukovník - hrdina (jméno si dohledejte na netu). Tento hrdina s dalším válečným zločincem někdy v roce 2014 vystřelil dávku raket S-8 na park a budovu magistrátu v Luhansku. V parku to zabilo nějaké běžce a důchodce, před magistrátem asi 8 žen čekajících na taxi, no a v poschodí lékařku a chlápka, co se staral za město o válečné hroby. Hrdina Ukrajiny.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Internet je plny videi kde Rusko strili na Ukrajinske civilni cile. Kolik videi mas z toho strileni Ukrajincu na Ruske civilni cile ?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ako môže niekto natlačiť do jedného príspevku toľko sprostostí?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Do jednoho řádku tolik sebevraždy, jako ty?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ze si hloupy to je videt. Ale to si fakt neuvedomujes ze si obcan statu, ktery ma s Rudou armadou take svou zkusenost ? Jak s "osvobozenim" v roce 1968 tak s vic jak 20 letou okupaci. A ty ses tak hloupy, ze se verejne projevujes jako Rusky kolaborant. Takze kdo tu vlastne pacha sebevrazdu ?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Osel zahýkal, co?
Kdyby nebylo Rusáků v 1945, ani by ses nenarodil, demente. Tví rodiče by vyletěli komínem z plynové komory hned po všech židech.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby nebylo Rusaku tak Nemecko nemelo miliony tun surovin (dodanych vyrazne pod cenou) potrebnych k rozpoutani celosvetove valky. Taky zapominas ze prvni dva roky se te valky SSSR ucastnilo na strane Nemecka. Ale to se vam hloupym, co delate Rusku uzitecne idioty dnes nehodi do kramu. Vy si selektivne vyberete jen tu jednu vec co za poslednich 100 let udelalo SSSR spravne. A vsechny mrtvy ktery ma na svedomi vynechate. Bez rozdilu jestli si je zavrazdili na svem uzemi nebo na cizim ve valkach, ktere rozpoutali.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Takové sveřepé lži, co tady šíříš, není možné ignorovat. Chápu, že to nemáš ze své zcela prázdné hlavy, ale nasadila to tam propaganda, která se o vyvinění z rozpoutání WWII snaží...

Takže realita: V roce 1935 jako první stát akceptovalo u moci Hitlera Polsko. Podepsalo s náckovským Německem pakt o vzájemné vojenské pomoci a útočení proti Rusku/Sojůzu. Sojůz do roku 1939 do léta zkoušel podepsat protipakt proti Hiterovi s Britániií a Francií, ale oni ho "tahali za nohu", odsouvali dohodu téměř rok, jelikož významné kruhy stále doufaly, že by šel nějak domluvit společný protisovětský pakt s Hitlerem a útočit na Sojůz. V baráku ministerstva v době podpisu toho jakoby spojeneckého "hitlerovsko-sovětského" paktu byl britský velvyslanec s tou samou smlouvou - ale nechtěli ji podepsat. Takže ve výsledku: smlouvu o neútočení (jako měl Sojůz) měli s Německem původně Polsko, Francie, Británie (podepsali jako součást zrady RČS v Mnichově). Sojůz to podepsal z tehdejších velmocí poslední.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Takže další dávka lží a dezinformací.
Poláci v lednu 1934 podepsali v Berlíně smlouvu o neútočení. Pakt o neútočení měli Poláci se Sověty od července 1932. Pakt Ribbentrop–Molotov ze srpna 1939 byl tajný, v rozporu s těmito smlouvami. Stejně jako teď Putin provádí invazi, aniž by měl právní podklad.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ztratil jsem naději ti to vysvětlit, jelikož jsi příliš hloupý, je to marné. Jsi ztracený případ a svůj strašný osud si chceš užít. Sorry, s tím se nedá nic dělat.

Chtěl jsem ti a všem dalším fašistickým dementům napsat jak to bude - aby jste mohli vydělat na akciích nebo tak něco, ale pak jsem si uvědomil, že vy všichni naci++++ dementi jste strašně chudí, tak je tu úplně jedno.

Jinak teda, abys byl informován, třetí týden po.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ale jo, děkuju za názor. Jestli máš opravdu informace přímo z dané oblasti, tak oceňuju vhled druhé strany.
Každopádně se budu rozhodovat na základě dostupných informací, které nezavání manipulací.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jojo. Nikomu nezazlívám, že díky dezinformacím žumpy je úplně mimo. Ale věř mi, situace je tam taková jak píši a Rusáci jsou kladní hrdinové a Putin je Bílý rytíř. A že Ukroši jsou bezectní zhovadilí náckové. Ne všichni a všude, jasně, jako vždycky. Ale většinou...

A promiň mi expresivní výrazy. Ono to člověka dost vytočí, když spadne od Ukrošů raketa z Gradu a zabije to sirotky vedle a 4 báby a EUhnije si toho ani nevšimne a pět let potom nějakej v diskusi kecá, že se to nestalo, že to Rusáci.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To by mě tedy zajímalo, proč všude tam, kam Ukrajinci prchají, nepáchají své zločiny, které popisujete?
Nás ti kladní hrdinové přijdou zase vysvobodit jako v 68. co?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Však si počkej, ono to přijde. Humanitárně ubytované už teď objíždění lvovské mafie a inkasují. Brzy začně jejich obvyklý kšeft - raketýring bohatších firem, únosy rodinných příslušníků jednatelů firem a tak... A budou hodně slušně ozbrojení. Kalachy, RPG, granáty, trhaviny, ... PČR se s nimi nakonec místně dohodne na dělení zisku, než aby poldové každý den umírali. Ukroši to mají nacvičený...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kalachy, RPG v Čechách? To už je docela silná fikce, ne?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Však uvidíš...
Naše klika bude, když tihle "dárečci" časem utečou za lepším do Německa a Rakouska.
Jednak jsou tam úrodnější pastviny (bohatší podniky a lidé), jednak tamní demokratůra ovčany odzbrojila do mrtě - u nás jim furt hrozí, že na ně většina normálních chlapů vytáhne v nouzi legální kvér. To oni rádi nemají - jsou stateční leda v masakrování žen a dětí a starců - jak mají nacvičené u východní "ruské" Ukrajiny.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dosadím-li namísto Vaší přezdívky jméno Tomáš Černák, jako byste mu z oka vypadl.
Vaše představy budoucnosti nechme dějinám, co napíší.
Leda byste se chtěl přiznat, že máte křišťálovou kouli a do teď jste si ji schovával pro sebe namísto toho, abyste zabránil spoustě tragédiím. :(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A neco k tomu tvrzeni ze pisu lzi tam nemas? Nic z toho co si napsal nerozporuje zadne z mych tvrzenich, co se zakladaji na historicke realite.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hele jestli chceš, podíváš se po netu a nemusíš tady předstírat, že jsi nestranný.
Prostě uznej, že jsi fašoun a nácek a chceš zabíjet děti a znásilňovat mladší holky, vykrádat vily bohatých lidí a mít jejich auta. Chtěl jsi třeba Porsche SUVko? to dostaneš.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Bylo to uplne jednoduche. Tvrdil si ze lzu. Ale ani na jednu lez nedokazes konkretne ukazat a podporit to duveryhodnym zdrojem. Jinde sem se tu ptal kolik mas videi Ukrajinske armady utocici na Ruske civilni cile. Taky nic. Tvoje duveryhodnost je stejne jako u Rusu na bodu mrazu. Uz jen zvracis totalni nesmysly, protoze v notickach z Moskvy nemas nic rozumneho co by slo v diskuzi pouzit...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je to na Ukrajině, takže používám ukrajinskou zkratku s jedním S Донецький вугільний басейн.
K Rusku Donbas ještě nepatří. Takže tvůj je zápis RUSKY je a debil jsi sám.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To se pleteš ve všech tvrzeních. Donbass už na Ukrajině není - vyhlásil na základě referenda samostatnost. Takže ukrajinská transkripce je chybná, i kdyby chybná nebyla, protože je prostě ukrajinská - a do Donbassu, tj. DLNR a LLNR jim je úplně prd.

Že je něco ruské, neznamená, že je to debilní. Zdá se ti ruská Mendělejova tabulka prvků debilní? Nebo ruská Ciolkovského rovnice? Nebo Čajkovského muzika? Nebo jaderné reaktory v českých jaderkách a jejich palivo? Nebo samotná ruština?

No jestli jo, tak jsi asi debil sám.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

S "debily" jsi začal sám, je mi jedno že to začneš překrucovat. Tvůj výklad je debilní, protože popírá realitu.
Donbas na Ukrajině pořád je, nikdo jinej než Rusko ty nový samostatný republiky neuznal. To že je uznáváš ty, si můžeš připnout na hruď, asi tak je ti to platný.
A netahej do toho ruskou kulturu, protože ta s tím vůbec nesouvisí. Jak si můžeš brát do pusy Mendělejeva, Ciolkovského nebo Čajkovského? To ti není nic svatý? Ubožáku.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Bože, ty jsi ale sráč, to je šílený. Není ti nic svatý, ty fašistický hovado!
Nevadí ti vraždění dětí, zmrde!

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Sam ses "zmrd" a "fašistický hovado". Jasne tu schvalujes vrazdeni civilistu a deti Ruskem na Ukrajine.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Já tedy ne. To vám to nevadí, že se vraždí ruské děti na Donbasse!
To jste neviděli 8 let. A nevidíte dodnes - ani slovo účasti nebo snad že by se hledali viníci.
Holt chápu to tak, že dle vás se ruské děti vraždit mohou, to není zločinné...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Stale stejny zvratky. Vinik je jasny. Valku rozpoutalo Rusko. Pokud potrebujes konkretni osobu, tak je to Rusky diktator Putin. Ten nese zodpovednost za mrtve civilisty ve zbytecne valce co rozpoutal.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zopakuji ti to:
Rusko tam nestřílelo z houfnic 122 a 152 mm a raketometů 122 mm přímo do paneláků plných lidí. Ani Rusáci neudělali nálety z bitevních letadel - jako nedávno zabitý (ironicky ukrajinskou zbylou izolovanou PVO bez spojení OSA-10, postavenou mezi kyjevskými civilními paneláky - která sestřelila jedno z posledních ukrajinských Su-27) plukovník - hrdina (jméno si dohledejte na netu). Tento hrdina s dalším válečným zločincem někdy v roce 2014 vystřelil dávku raket S-8 na park a budovu magistrátu v Luhansku. V parku to zabilo nějaké běžce a důchodce, před magistrátem asi 8 žen čekajících na taxi, no a v poschodí lékařku a chlápka, co se staral za město o válečné hroby.

Prostě tak, řekni mi k tomu něco.
Jinak víš čemu se říká "Doněcká Madona"? To je jedna holka, která šla ven na zahradu se svým 2-letým mimčem a zabil je teroristickej dělostřeleckej granát z houfnice.

Mohu ti poslat fotku. Mrtvá holka tam leží na trávě v náručí malou dcerku - napůl ještě miminko - v tričku s nápisem "Paris". BTW, Žabáci po tom všem poslali miliardy na další hubení té místní zvěře.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Je uplne jedno kolikrat zopakujes Ruskou propagandu. Pravdu z toho udelat nedokazes. Ty mavas jednou fotkou civilni obeti. Fotek civilnich obeti Ruske armady na Ukrajine jsou tisice. A kdyz to dotahnu do extremu. Podle tvoji optiky Rusko a jeho vudce 8 let tolerovali civilni obeti vlastni narodnosti ve valce co rozpoutali. To o Rusku taky neco vypovida...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Řeknu ti jednu věc: jsi ubohej sráč, úplný smradlavý hovno.
Není to propaganda, je to mrtvá mladá maminka a její mimi.
Dostaneš účet, to se neboj. Net má paměť a ...
Kdo to rozpoutal byl Fašington, se zákazem ruštiny a vražděním. Nelži, mi to všichni víme, je to marné.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jasne. Rusko a jeho diktator VVP co si hraje na Hitlera 21 stoleti jsou ty kladni hrdinove. Vzdyt to je uplne normalni jen tak bez duvodu zacinat valky na cizim uzemi. Pak to takovej Ruskej mužik prezene s vodkou a zabije par civilistu. Ale dobry, to propaganda zmakne a hodi se to na druhou stranu. A hlupaci jako kvolaa to sezerou i s navijakem. Za me kdyz to chces takhle, tak ja by sem na vas Rusky kolaboranty jako lecivo pouzil 7,62 × 39 mm v baleni po 30. Je zbytecny aby neco tak hloupyho zbytecne zamorovalo tuhle planetu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ty jeden netovej šašku.
7.62x39 si neber ani do huby, aby ti to nevypíchlo voko a při honění ocasu ti to nebouhlo v zadnici.
Ale fajn, znáš aspoň něco: kolik zásobníků jsi prohnal na střelnici přes svoji vz.58 nebo něco podobného? Neznáš to vše jen z přiblblé simulace v gamese, ty jeden gaučáku?
Uznávám, že aspoň něco reálného víš, no ale není to mnoho, chápeš?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Podivej se ty hlupaku, kolik si tu za ty tvoje blaboly dneska posbiral minusu. Pokud tu je dneska nekdo za saska tak ses to ty.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Minusy od kreatur jako jsi ty jsou mi vyznamenáním.
Na argumentaci se nezmůžeš, jelikož mám nezpochybnitelnou pravdu, prolhaná stvůro.
Kdo ignoruje lidská práva, soukromé vlastnictví a další nezpochybnitelné všelidské zákony, je u mě nula, takže jejich názor na mě je mi zcela u prdele.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jasne ja sem prolhany. A pritom nedokazes ani na jednu moji lez ukazat. Chocholoušek by mel z takoveho pripadu jako ses ty velikou radost.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hmmm. Teď ses chytil trochu do pasti, protože kdo - cituji tebe "ignoruje lidská práva, soukromé vlastnictví a další nezpochybnitelné všelidské zákony" - je právě Putin. Potlačuje svobodu slova, když uzákonil trestní stíhání kohokoliv kdo zpochybňuje legitimitu té "speciální vojenské operace na Ukrajině". Porušuje soukromé vlastnictví znárodňováním majetku firem, které se stáhnou z ruského trhu. A další nezpochybnitelné všelidské zákony jako například porušení suverenity státu Ukrajiny a zabíjení civilistů. Je to nula, jak jsi přesně podotknul.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prolhanče, vezmi tu svoji "past" a použij ji na naše úžasně demokratické poměry - kde je cokoliv opozičního, jakkoliv minoritního, bezzákonně "vypnuté". To je, co mě zajímá a o co bychom se jako Češi měli zajímat. Co dělaji Rusáci u nich doma, je mi v zásadě u prdele - ale asi to nebude tak špatné, když mělli 100+ tisíc lidí na "provládním" koncertu v Lužnikách, kde mluvil jejich prezident, Putin.

Vím dobře, co jsou Ukroši z Galicie a okolí zač, a jaké jsou tam léta poměry, takže jejich "uprchlický" příjezd vítám vřele - kupuji munici, kolik to dle zákona jde. IMHO bude potřeba.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

BTW ten tvůj argument k anglické výslovnosti je naprostej blábol, protože pánev je anglicky basin. Plácáš naprostý nesmysly.
https://www.britannica.com/place/Donets-Basin

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Peremoga! Nezamluvíš to, že tvoji milovaní Ukroši jsou zločinecký fašounský odpad, který z niceho nic začal střílet z houfnic po panelácích někde na sídlišti. A jejich prezident se do televize smál na plný koule, že dětičky odtamtud místo chození do školy chcípají pod dělostřeleckými granáty ve sklepích.

Jsi zjevně zralý pro převýchovný kurs normální lidskosti - protože u nás se střílení po dětech z děl normálně neschvaluje. Navrhuji ti zajet do Čečny, tam je známý teraupet Kadyrov. Ptej se po Ahmedovi.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

"Nikdy se nehádej s blbcem. Klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí. Protože v tom má větší zkušenosti."
"Moji milovaní Ukroši" - nikde jsem neuvedl, že je miluju. To že jejich minulý prezident říkal sviňárny - budiž, už je naštěstí pryč. U mě se střílení po dětech z děl taky neschvaluje a zrovna to Rusové ve velkým měřítku dělají. Takže argumenty mluví jasně. Čečence neznám a je to asi poslední místo na Zemi, kam bych chtěl zajet.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Rusové to nedělají.
Schválně se tomu vyhýbají a osvobozují území Ruiny s ohledem na okupované obyvatelstvo.
Jenže ukronáckové si berou civilisty jako štít, jako to dělali ISILovci a další. Máš prostě zcela zkreslené a falešné informace z médií.

Jen počkej pár dní, až začnou mluvit lidé osvobození z Mariupolu.
Jelikož to znám, a vím jak to je, tak se budeš za dnešní své názory stydět.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Celý tento príspevok je úplný nezmysel a ty to veľmi dobre vieš. Na čo sa tu hráš?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Brr Huff
Je zbytečné psát něco někomu kdo nebere ani brát nemůže a kdyby mohl nedokáže odpovědět.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nie, nie je to zbytočné. Len pekne píš. Potrebujeme info od rozhľadeného človeka ako si ty. Keď sa budeš snažiť, možno sa ti podarí otvoriť nám, zabednecom oči. Len sem píš niečo zmysluplné a nie tie chujoviny čo si písal doteraz.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Udelej si laskave nejdriv v hlave poradek. Jasne tu schvalujes Ruske strileni na civilisty (vcetne deti). A pritom tvrdis, ze schvalovat strileni z del po detech neni normalni. Takze pak z toho vychazis jak ? Jako kandidat na prevychovny kurz...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Postrádáš funkční gramotnost. To znamená, že nejsi schopen číst složitější text, a vyhodnotit jeho význam. Takže ti uniká podstata sdělení.

To je pak těžké, s někým takovým diskutovat. Jaksi bez významu...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ľudia ako ty, sú ten najväčší odpad. Nenávisť, klamstvo, manipulácia. V reálnom živote Mazajko (kto absolvoval základnú vojenskú službu rozumie), skrčený v tieni anonymity, nenápadný malý zmrd. Ale keď sa cítiš v bezpečí anonymity alebo pod ochranou silnejšieho, veľký hrdina. Proste také zbytočné hovno.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zajdi za psychiatrem a zeptej se ho na "systémy obrany Ega". Zhruba 2. bod bude "psychologická projekce". Jinými slovy, pacoš v rámci obrany vlastní pochybné osobnosti - se kterou není vnitřně spokojen - "promítá" své niterné pocity na jiného člověka. A co je nejzajímavější, "promítá" na cizího i osobnost, nastavenou o vinu. Což definovalo pak 99% fašistických vrahů v ČR (tajně nepotrestaných).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nevim na jaky "složitější text" narazis. Ty si tu nic takoveho nevytvoril. Produkujes tu naprosto jednoduchou Ruskou propagandu. Mas tu smulu, ze tu neni patricna cilova skupina pro takovy produkt.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Magore, já zde neprodukuji žádnou "ruskou propagandu", jak se ve své vypatlané dutokouli domníváš, ale nemohu se vyhnout kontaktu svých lidí a názorů s těmi vašimi totálně vypatlanými. Už před časem mi v Tv a fůra dalších a dalším lidem - třeba JJ nebo JJ - vysvětlili že nejsme jedna grupa, no takže si vyliž, demente.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mám dojem, že americká wiki je na tom ještě hůře, ale nemyslím, že jsou placení. Jsou to prostě aktivisté.
Už před lety jsem četl o feministických edit-a-thonech, kde přepisovali/y „závadné články...“

A Larry Sanger, jeden ze spoluzakladatelů také docela držkuje, že to není co to bývalo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, jediný z celé diskuse jste odpověděl k věci. Bohužel, tímhle je nádherný projekt Wiki natolik postižen, že je vlastně zničen. Celosvětově.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

to kvolaa: Človeče nešťastný, čítam tu tvoje príspevky a len krútim hlavou. Ako len môžeš zo sebou vydržať. Schvaľovať vraždenie nevinných dokáže len úplné morálne dno.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Podívej se do zrcadla a řekni to znovu. Ne za mě, ale za všechny ty dnešní adoranty ukrošského režimu a jeho obhajovatelů. Zrušili opoziční média, zavřeli a zavraždili opoziční politiky, zničili volby a všechny stopy demokracie, zkorumpovali a převzali stát, a ve finále udělali největší zločin - zahájili občanskou válku proti většině obyvatelstva. Tomu chcete mávat a fandit?

Já jsem nezačal, s propagací a normalizací jejich zločinů. Zdá se Ti normální dnešní fašistické řvaní proti absolutně všemu ruskému? Nepřipadá Ti to stejné jako když náckové v Německu řvali proti židům? Protože je to úplně stejné. Fašismus/nacismus.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Hi hi. Tebe fakt úplne preplo. Ale vážne. Niekde si tu spomínal psychiatra. No zdá sa, že tebe nedokázal pomôcť. Ešte niečo napíš. Nech sa pobavime. Hocičo. Harp, reptiliani, vesmírny ľudia... Čo hlasy v tvojej hlave?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nicméně odpovím ještě jednou, jelikož si vážím někoho, kdo alespoň prvoplánově na opoziční názor nereaguje přímými urážkami a floskulemi z fašistické propagandy.

Není ti trochu divné, to dnešní běsnění proti Rusákům? Třeba a priori zákaz ruských kriplíků na paralympiádě byla prvotřídní ohavnost, která si nezadala se zločineckými Hitlerovskými Norimberskými zákony. A ticho po pěšině! Kde jsou amícké "Bill of Rights" a evropská lidská práva, integrovaná do všech ústav členských zemí?

Před pár dny mi psal bývalý kolega - už 10 let občan Francie, narozený v Rusku někde u Pitěru, špičkový programátor a systémový a síťový inženýr: ukradli mu Bitcoinovou peněženku, jen tak, protože má ruské jméno a narodil se v Rusku. Dělá už léta v Thales, žabácké vojenské firmě. Fakt "Putinův oligarcha". Jeho 20-ti leté dceři ukradli námořní jachtu, kterou ji koupil k 18-ti nám. Dafour 450 Grand Large - běžná maličká námořní plachetnice, k vidění ve Splitu, kolem Kanárů, Bretaně a tak. Bez zákonů, prostě naprostá zvůle.

Není to fašismus? Dle mě jo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nie. Sorry. :-) Ale píš ďalej, je to sranda.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Není? A co údajná "svatá" ochrana soukromého majetku? Habeas Corpus? Nezákonnost kolektivní viny?Možnost odvolání k soudu?

Aproto u nás v ČR: jak to, že adoranti nacistické grupy Azov, Ajdar, Donbas-1 etc nejsou coby náckové před soudem, případně už ve vězení? Veřejně to prezentují v médiích.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Budeš musieť dať viac faktov a argumentov, lebo toto fakt nikoho nepresvedčí. Nevzdávaj to. Si na dobrej ceste!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dtto. Ale jinak než si myslíš.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Prosím ťa toto čo je za odpoveď? Ešte raz a poriadne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nemas tam neco lepsiho, nez ze nekomu kradli bitcoinovou penezenku? To nesouvisi s narodnosti uzivatele, ale tim ze zanedbal zakladni zabezpeceni a vytvoreni radne zalohy. O tu penezenku nebo jeji obsah by driv nebo pozdeji prisel stejne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zabezpečené to měl skvěle. Je to profík, vlastně se tím živí. Proč mu to ukrást mohli, bylo z jiného důvodu: dal to jako zálohu bance, na věno dceři. Banka to ukradla, na befel od státu.

Ta plachenice, 150 tisíc euro v čudu... před lety jsem na tom jel s kámoškou do Karibiku, fakt parádní loďka. Kterou si tam koupí skoro každý v naší profesi, no pokud není spíš do vrtulníků.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Profik by nedal krypto penezenku jako zalohu bance. A i kdyby, tak predpokladam ze cela ztrata je hw penezenka. Dejme tomu ze profik by mel trezor model t, coz je dneska takovych cca 230 euro. Bance je to k nicemu, protoze profik mel jiste pin + passphrase a vi, ze takova vec se nikomu cizimu nerika. A jako profik mel i patricne zalohovany seed, takze si penezenku bez problemu obnovi jinde. Krypto je tedy jen drobna neprijemnost za mene nez jeho 1 denni plat. Ale ta plachetnice ta teda zaboli...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Podrobnosti nevím, neptal jsem se - s těmi bitcoiny. Ukradli mu také akcie jedné firmy, kde mám podíl, proto mi také ten maník volal. Jinak té plachetnice je fakt škoda, v létě jsem si ji chtěl na měsíc půjčit a jet znova na Azory a pak někam dál. Ovšem stejně to udělám, takových lodí je všude mraky - tenhle typ je sériový a je jich fakt hodně, možná přes 5000, výrobce to dělá léta. Nájem není drahý...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

LOL, že ty a plachetnica... :-D Azory... :-D Ty si nejaký komik a tu si skúšaš svoj stand-up?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Každý není tak hloupý a neschopný jako ty, idiote ubohý. Bydlíš pořád v 40+ u rodičů, co?
Zvedni svou línou prdel a běž něco dělat, ubožáku. Než smažit své zoufalé fašistické kundoviny do netu, blbče.

Myslím to s tebou dobře, protože dříve či později nasereš nějakého vražedného psychopata a ten po tobě vyjede a zabije tě. Nemáš prostě žádnou míru a omezení, a zjevně si myslíš, že můžeš všechno. To sice jo - protože slušní lidé jako třeba já uznávají svobodu se vším všudy - i pro hovada jako jsi ty, ale jen do času... Sám sobě škodíš, a nechápeš to.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Áno. Máš pravdu. Teraz vidím ako som sa mýlil. Otvoril si mi oči. Svet, rusko, ukrajina... Vďaka tebe konečne chápem všetky súvislosti. Som v šoku do vidíš, ako si ma správne odhadol. To je až šialene neuveriteľné. Ale nie! Robím si srandu! Musíš sa viac snažiť. Viac urážok, silnejšie nadávky... Ešte nie je neskoro. Možno sa raz nájde niekto, kto ťa bude brať vážne. Poméééé.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ano mám pravdu - ve všem co jsem psal o Ukrajině a Donbassu. Nebo o tom, že jsi ubohý neschopný sráč, což je každému naprosto evidentní. Pokud bys nebyl takový hovnožrout, jakým jsi, dávno tomu by jsi nežral hovadiny z žumpy o banderovcích a chápal, že třeba oceánská plachetnice je docela normální věc, ve finančních možnostech vzdělaných pracujících lidí - což ty evidentně nejseš.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Už sa opakuješ, začínam sa nudiť. Napíš radšej niečo viac o ukradnutých bitcoinoch, plachetniciach či ponorkách tvojich imaginárnych kamošov. Nech sa pobavia aj iní... Ty DonbaSS :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Situaci v Ruině pěkně dokresluje to, že silnici k památníku banderovské mega vraždy 150 tisíc Židů Bad vašem na Babi jaru Ukroši oficiálně přejmenovali na Stěpan Bandera Avenue. Asi jako kdyby u nás přejmenovali silnici do Lidic na Heydrichovu. Izraelci jsou od Ukrošů zvyklí na ledacos, ale tohle s nimi fakt řádně zacloumalo...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

150 tisíc Židů? :-O A není to málo, Vladimíre Vladimíroviči? Nebuď skromný, daj 200, 300 nech to má grády. A prečo len židia? Veď pridajme aj zopár Palestíncov alebo Evenkov. Ty avenue. ROFL Človeče ty si fakt úplne ale úplne mimo. Nová medikácia?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale prosím ťa. Všetko čo tu píšeš sú len vyplody tvojej fantázie. Nič z toho nie je reálne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ty jedna ubohá nulo. Nemáš ani cenu mizerného náboje do pistole, sráči jeden. Takže můžeš být úplně v klidu a mlít si své zrůdné fašounské hovadiny dál a dál. Vyliž si!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Je zvláštní, že redakce s tolika nenávistnými komentáři vůbec nic nedělá.
Krátkodobě to možná zvyšuje tržby, ale z dlouhodobého hlediska si pod sebou řeže větev.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Čo, rupli nervičky? Hádam si nečakal, že niekto bude veriť tým výplodom narušenej mysle čo sem píšeš. :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Od krysy tvého druhu nemůže nikdo čekat nic, to je jasné předem. Kromě rány do zad - ale kdo by se k tobě obracel zády? Ale celkově, hezky se vám ty žumpoidní lži sypou, a jak bude osvobozování fašistické Ruiny pokračovat, vyleze toho na ty banderovské nácky tolik, že celý svět bude hnusem zvracet celé měsíce. Stačí sedět a kroutit palcema na břiše a požírat popcorn, a sledovat ten váš zoufalý fašounský vřískot.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Prestaň tu fňukat. Najskôr tu vypisuješ same sprostosti a potom vyplakávaš, keď sa ti všetci smejú. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jen se vyplakej, fňukno. Chápu že trpíš psychologickou projekcí, jako všichni psychouši pod tlakem.
Ale co se děje ve tvé choré hlavě, je každému celkem šumák. Důležité je, že "východní fronta" se jaksi hroutí a brzy to přeroste v exponenciální zhroucení. Asi jako počátek laviny - napřed kousky a pak větší a pak to letí všechno.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nerozumieš písanému textu? Potrebuješ okuliare? Alebo len dislexia? :-D Skús ešte raz. Máme čas. Hlavne sa upokoj.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.