Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kapesní audio a video přehrávač od Creative

Kdyby se na to dala zálohovat data z foťáku, tak by to asi nemělo chybu. Snad možná jen větší HDD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za stejnou cenu poridim Palm T3 s 1024MB SD kartou na kterou se mi vlezou 3 filmy v bezva kvalite a rozliseni 480x200. MP3 taky prehrava. No a co ma za spoustu jinych moznosti vyuziti......mapy, slovniky,internet.....jedine v cem ma takovy jednoucelovy bazmek vyhodu je velky disk, ale to stejne nevyuzijete protoze vam driv dojdou baterky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já si myslim. Ono i ktomu PDAčku můžu připojit miscrodrive (nebo koupit model s již vestavěným diskem (třeba sharp zaurus) a možnosti jsou trošku jinde.

U tohodle mě navíc udivuje, že to přehrává video jenom ve WMV a zvuk jenom mp3/WMA. To znamená, že to buď vůbec nemá normální CPU a nějaké torzo běžného OS (míněno CE nebo linux či symbian), ale nějakej speciální čipset, nebo jim hráblo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak záhada ej vyřešena. Ono to používá nějakej PMC systém od Microsoftu, jehož možnosti začínají a taky končí u WMV v rozlišení 320x240. Perlička je, že v jejich FAQ v prezentaci tvrdí, že jejich PMC systém samozřejmě umí i jiné formáte, ale je potřeba je nejdřív překonvertovat do WMV 320x240 pomocí windows media playeru 10. Dobrej fór. No nekupte to.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tohle ma podstatny rozdil, TT3ka vydrzi maximalne 3 hodky (myslim prehravani filmu) tohle 7, btw. TT3 ma rozliseni 320x480 (480x320).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenže TT3 j ezrovna celkem žravá. Jsou PDAčka co vydžej daleko víc. A navíc nezapomínej, že těch 7hod je marketingovej údaj, realita se spíš bude blížit tý TT3. Ono to má koneckonců skoro stejné vnitřnosti, takže hlavní roli bude hrát kapacita akumulátoru a intenzita podsvícení displeje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

i kdyz pominu ze se mi nelibi design (coz je vec nazoru), ze kvuli funkcim bych si to taky nekoupil tak mi tu zbyva jeden velky zadrhel WINDOWS (MICROSOFT) -pokud bych mel vsechno predelavat do tech jejich slavnych formatu tak bych se na to radsi vykaslal. To je lepsi PDA...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

@phanatic sam TT3 mam tak vim kolik vydrzi a je to maximalne na jeden film, takze ta vydrz bude opravdu lepsi u te bedny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.