Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nvidia: Kepler a Maxwell změní mobilní trh

Už jsem chtěl psát naštvaný příspěvek, jak nemáte přebírat PR prohlášení nVidie jako seriózní články, naštěstí mě ta poslední věta zastavila. :-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

jenze HW sam osobe nezmuze nic at ma sebevic implementovanych technologii na sebelepsi urovni, a v tom je Nvidia kovana, oni maji zmaklou hlavne tu SW stranku veci bez ktere se HW proste neobejde, Nvidia je schopna k tomu z fleku dodat celej SW ekosystem ktery si leta buduji prave na PC, to bude jejich obrovska vyhoda ktera jejich HW muze vykonostne proti konkurenci dost odlisit, a to klidne i s papirove slabsim HW :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To může platit ve srovnání s AMD nebo Intelem. Ale tady jde o ARM SoC, tzn. srovnáváme především s Applem. Takže otázka je: Může Nvidia nabídnout pro uživatele zajímavější ekosystém než Apple?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Apple? a co zbyli producenti ARM? nejaky Apple hraje v celkovem zuctovani v mobilnim segmentu tak 2-3 housle, Nvidia nasazuje Tegru proti vsem ostatnim "androidum" ne jen proti Apple ;)

jiz ted ma Tegra kuprikladu co se her tyce svoji vyhodu a je to jeden z hlavnich faktoru proc se vubec prodava a nekdo ji koupi za ceny ktere asi nebudou z nejlevnejcich, pokud si Tegra pripise celkove oziveni nejake jine casti Androidu a ponecha si jeji exklusivitu, tak ma proste dalsi + v boji s ostatnima ARM androidy, a jak je vidno i na tech hrach, tech kdo jsou ochotni vyvyjet SW prioritne pro tegru a ponechat svuj produkt po urcitou dobu exklusivni jen pro ni, je celkem dost ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, kdo bude "vyvyjet" prioritně pro Tegru, tak si opravdu hodně vydělá :)

http://vr-zone.com/articles/why-can-t-tegra-find-its-mojo-/19573.html

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uvidime za 2-3 roky kde s Tegrou budou

ja jak jsem psal i jinde, si myslim ze spolecne s Denverem zacne prave Tegra pomalu zacinat i v dnes PC trhu, od nejmobilnejsich zarizeni jako nettopy a netbooky se pomalu nastehuje behem let i do vetsich booku a allinone, a Google jim v tom jde krasne na ruku :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já stále čekám na ty zařízení za $99 z roku 2009, nicméně ti věřím a ty 2-3 rok ještě počkám :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.