Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kingston přidal Trim pro své SSDNow V a V+

Dovolil bych si trochu nesouhlasit s informacemi k V+ sérii - výrobce udává 24/7 jako techsupport a ne nonstop nasazení. Navíc průmyslové nasazení vyžaduje vyšší teploty než 70°C, nikde se v dokumentaci k těmto SSD diskům průmyslové nasazení ale neuvádí. Kdyby byly "industry-grade", tak se tím bude výrobce setsakra chlubit (za ty prachy...)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No asi máš pravdu, zde tím ale nebylo míněno nasazení do počítačů v průmyslové výrobě, ale spíše do serverů, prostě je odlišit od řady V, která je Entry-level.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nevíte jak je to se zárukou, když se SSD během záruční doby kompletně opotřebí? Mám potom nárok na výměnu? Trochu vytíženější DB server by zvládne 10000x přepsat 64GB SSD za rok při průměrné rychlosti zápisu 21MB/s.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No já bych řekl, že SSD s výrazně sníženou kapacitou vzniklou opotřebením MLC buněk je zcela určitě důvodem k reklamaci.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

...nema tam byt spise Acronis a ne Acronic?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

>pripomienka pre redaktorov:
Mohli by ste v článkoch pri dôležitých informáciách dávať odkazy na vysvetlenie pojmu (výrazu) a pod. Napr. v tomto článku - mne nejaká funkcia Trim nič nehovorí - tak si ten význam musím hľadať inde... a článok je potom pre mňa nezaujímavý...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukám že máme stejný problém skoro ve stejném čase.
Souhlasím, že by aspoň úplně krátké vysvětlení pojmu nám méně kovaným bodlo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.