Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kingston uvedl klávesnici HyperX Alloy FPS Gaming se spíanči Cherry MX

No fuj.
Od Kingstonu maximalne pameti, i ty jejich SSD stojej za starou backoru.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ani pameti radej ne, uprimne.... Stalo se mi v minulosti ze pod stejnym part.no byly dodany ruzne moduly. Proste co kde sezeneme z toho to dame dokupy.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jenze kdyz zrovna nemaj Crucial, tak jaky pameti? A-Data, Corsair, Zeppelin? vsechno je to na .... Beru Crucial, pokud to jde, jinak Kingston.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co znamená slovo v titulku: spíanči Cherry?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ze si neumi v LibreOffice nastavit kontrolu pravopisu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hlúposť, pravopis má vedieť používateľ, nie nejaký blbý hocičoOffice. V nadpise je obyčajný preklep, čo musí spoznať každý hoc aj s IQ hojdacieho koníka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přiznám se, že jsem ten překlep vůbec nevnímal. Pokud člověk čte příliš často, začne slovo rozlišovat jen dle písmenek na začátku a konci - ve spojení s délkou. Prohození písmenek uprostřed je asi nejhorší na postřehnutí, když člověk zrovna neslabikuje.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak, od toho prave je ta kontrola pravopisu, ze na preklepy upozorni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S prominutim jim seru na nejake vyhypovane Cherry MX spinace, kdyby Logitech obnovil vyrobu legendarnich hernich klavesnic G11, 13, 15, 19 a k tomu mysi G3, G5, G7, G9 a MX518, svet by byl znova stasten. Dnes si clovek proste nema z ceho vybrat, bud je to male, nekvalitni, anebo vyhypovane a tudiz prilis drahe, drahsi nez puvodni kvalitni a normalne rovrzene produkty.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Neprekvapuje me to, ze na penize setrny fanousek AMD nevi o cem mluvi. Koupil jsem Logitech G810 s Romer-G spinaci a kvalita je oproti klasickym klavesnicim za par stovek uplne nekde jinde. Sice jsem vzdy tvrdil, ze klavesnice za 4.000Kc je tak maximalne pro frkuliny, aby se mohli vytahovat, ale vzal jsem sva slova zpet, mylil jsem se a umim to priznat. Jinak ale tuhle klavesnici jsem koupil hlavne kvuli The Division jako bundle zdarma, kdyby to k tomu nedavali, tak by mi stacila Logitech G610 s Cherry MX Red spinaci za necele 3.000Kc, protoze v mezi tema snimacema Romer-G, Cherry MX Red a Cherry MX Brown jsou jen nevyznamne rozdily v detailech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono ani nejde o prachy, ale opravdu je málo "normálních" kvalitních periférií, zvláště pro ty, kteří nedávají přednost mechanickým spínačům, Logitech i Microsoft drasticky zúžily portfolio.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem skalni fanousek rady G od Logitech. G15ka a G5ka mi uz pres 10 let verne slouzi, nepotrebuju zadny upgrade protoze nemam duvod. design, konstrukce, drivery, vse funguje na jednicku a verim ze bude fungovat jeste hodne dlouho. Kdyz se divam co se dnes ve svete klavesnic a mysi prodava tak tezce nechapu. A taky nechapu proc Logitech zmenil strategii. Ko*oti..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.