Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kingston vydal opravný firmware pro SSDNow V100

Co tak napsat kratky clanek o problemu Samsunga F4, ktery za zase tak ne vyjimecnych situaci posle do vecnych lovist sve sektory ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nechápu za co ty mínusy. mě by to taky zajímalo.
ve fórech jsou vzájemě si odporující tvrzení jestli nový FW problém vyřešil nebo ne a přitom jsem o F4 ještě nedávno uvažoval pro upgrade

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Taky nechapu. Diky informaci, kterou jsem uplne nahodou nasel na foru jsem si usetril spoustu starosti. Nejaka diskuze probehla, ale ze by byl o tom byl vydan alespon kraticky clanek jsem si nevsiml. Temi minusy si asi honi EGO nejaky obchodak samsungu :)) Hold mam na samsung smulu, muj SGS ma treba vadny GPS modul ale to samsung taky nezajima :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já měl na samsung zatím štěstí (nerad bych to zakřiknul). Ale souhlasím, že o tomhle by se nějaký miničlánek (nebo jen krátká zprávička) objevit měla, určitě by byla přínosnější než některé zprávy, co se tu občas objeví.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem jeden z "minusaru".
Souhlasim, ze clanek by se treba hodil, ale vadi mi ta arogance. Predstav si, ze tobe nekdo rekne, abys neco udelal, tim stylem, jak jsi to napsal ty. Poslechl bys ho?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Na tohle mi SSD umrel, nastesti data byly na NAS, takze jsem prisel "jenom" o system... Ted uz zase tyden buduju novy system, o ktery muzu upravou firmwaru zase prijit. No uvidime, zaloha to jisti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Škoda že jsem si toto nepřečetl dříve. Aplikoval jsem update a teď mi půl nainstalovaných aplikací hází chyby neplatná aplikace Windows atd.
Ach jo. A záloha ve Windows nějak nejde obnovit.
Takže reinstall. Jen doufám, že disk bude ok (zatím 24kB vadných sektorů).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem jedním ze "šťastlivců",co si vloni v listopadu koupili Kingstonův SSDNOW V100 (SV100S2N/128G), 128GB krabičkou jsem vyměnil HD v HP Mini 5103. Pokus o upgrade dopadl následovně: podle instrukcí vypáleno bootovací CD, v BIOSu přepnuto na IDE, po bootu z CD naběhne FreeDos a ohlásí
A:\>JMISP
[PMODE/W]: Unrecognized Fixup Data!
A:\>

Víc ani ťuk.
Tak nevím, jestli jsem něco přehlédl nebo zda neudělali soudruzi v Kingstonu ještě nejakou další chybičku....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Taky sem jeden ze šťastných majitelů tohoto disku. Dneska sem jej upnul, bez problému, podle návodu u Kingstonu. Přikládám odkazy na screenshoty ASSSD bench před a po upgrade. Před - http://www.smetak.cz/ssd/before.png a potom - http://www.smetak.cz/ssd/after.png
Je tam lehké zpomalení, ale i tak je to proti vrčícím a kvílejícím plotnovým diskům nesrovnatelně lepší!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.