Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k KISS DP-450 DVD přehrávač s DivXem

Hmm no nieco podobne, ale mozno lacnejsie vyraba Denver,, je do s oznacenim Denver DVD-158Divx
http://www.intersales.dk/dvd158divx(news).htm  :),, tak ja len tak

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj, mám to pochopit tak, že Denver vůbec neumí titulky (srt. sub. atd), nebo jen neumí diakritiku?
 
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Muze tady nekdo na rovinu rictz zda umi ten denver titulky nebo ne ??? jestli umi diakritiku to uz je jina - to by me tak netrapilo kdyby ne ... diky

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Koupil jsem Denver DV158 Divx. V Makru je to strasny na elektroniku. Meli ho tam vystaveny, ale nemeli u nej zadny udaje. Jsem si rikal analogovy audio out ma, nekdo mi doporucoval tuhle znacku v diskuzi. Cena 3900 Kc. A pak koukam na krabici a na ni je logo DIVX NETWORK! Tak si rikam, ze by umel DIVXy? A vzpomel jsem si na kamaradovou Eltu, ktera je taky umi ale zatim mu prehrala snad jeden film a jeste skakal:))

Privezl jsem to dumu a pripojil, nastavilvytaup na YUV a zapnul PScan (jeste jsem nestacil porovnat zmenu kvality obrazu, jen se o centimetr roztahl nahoru a dolu).
A zacal jsem zkouset filmy, prvni DVD+RW, to precetl normalne. Tak si rikam zkusim nejakej DIVX.
Vyzkousel jsem 15!!! filmu co mam doma, na ruznych mediich, ruzne kodeky a VSECHNY!!! hrajou!!! Kvalita je uplne normalni, kdyz je dobrej DIVX tak je to k nerozeznani od DVD, kdyz je horsi je to asi jako VHS video:) Necuka se, nacita se asi 7 sekund. No parada!

U MP3 ukazuje bitrate, je tam i jakysi graf. ekvalizer.

A nejen, že přehrává DIVX, ale veškerý *.avi! Uplne vsechny co jsem mel na cd to prehralo at byli jakykoliv.

Musim rict, ze tohle jsem opravdu necekal!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj všichni, to by mě teda zajímalo, jaký Divxy má Sias v šuplíku. Mám s Denverem tu zkušenost, že když je průměrný bitrate větší než nějakých 800kb, obraz se po nějakém čase rozpadne. A je jedno, na čem je to vypálený. Dělám všechny filmy na 1 CD (mám jich asi stovku) a tak mi to bez problémů přehraje jen ty, které jsou delší než hodinu a půl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To: Ingo
postup přeinstalace firmwaru je zde:
http://www.acomp.cz/kiss/dp450-fw.asp

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prodám nový, skoro nepoužívaný DVD přehrávač KISS DP-450. cena: 4000kčmob: 606107149

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kompletní českou lokalizaci ostanete pouze u Acompu, který tuto lokalizaci dělá. Takže pokud chcete české menu, české titulky (obě znakové sady) a český návod k DP-500, pak jedině na kiss.acomp.cz !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mi se teda v Divx nepodařilo dostat na obrazovku titulky v žádném formátu.U SVCD je špatná diakritika - místo ř třeba + a podobně,ale není to hrůza,nwdělá to pokaždé,dá se to snést.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám na stole už týden DENVER 158 a zatím se mi nepodařilo přehrát jediný Divx vcelku bez toho, že by se obraz alespoň jednou nerozpadl (je to pokaždé na jiném místě). Zkoušel jsem různá rozlišení při kódování, různá CDéčka, různé rychlosti pálení atd. Když to hraje, je to paráda. Neví někdo co s tím?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Panove, ja se vam divim, ze experimentujete s necim jinym...
KISS DP-450 jsem koupil pred tydnem, dela presne to co ma, vse funguje perfektne, v cestine atd...
Popisovane problemy z recenze uz davno neplati, protoze ted je aktualni firmware v 2.8.... Samozrejme tam jeste chybky byt mohou, ja zatim na zadnou nenarazil.
Je to perfektni a velmi sympaticke zarizeni - jeste mne nikdy spotrebni eletronika neudelala takovou radost...
Rekl bych, ze po zapnuti sitoveho napajeni (ne pres dalkove ovladani) tam neco bootuje - nejspis nejaka orezana verze Linuxu...:-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Také se mi váli Denver 158 na stole a musím říct,že přehrává všechny uvedené formáty fajn.Zásadní chybou ovšem je,že se mi nepodařilo zobrazit české titulky.Nevíte někdo jak na to? nebo to snad vůbec nejde?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DOTAZ
Nemáte někdo zkušenost s přehrávačem DVD Denver 606.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Akorat, ze na tom Denveru bohuzel nezobrazis korektne ceske titulky u Divx :-/ To me dost se*e, jinak se mi tahle masinka uz vali doma na stole...

Ten Kiss DP-450 bych po precteni tehle recenze nevzal ani zadara...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

volal jsem dodavateli firmě AMBOS s.r.o. a tam mi řekli ,že 158DivX neumí titulky,pouze že by byly součástí filmu.Údajně Denver asi chystá upgrade.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

poradí někdo jak provést upgrade kiss 450.
mám stáhnuté  a vypálené programy na cd . ale upgrade se mi nepovedlo.  na přehravači se mi objeví diskboot , na obrazovce německy , že mám přehravač vypnout - přesto se upgrade neprovede. předem díky za radu.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co rikate na novyho  KiSS DP-500 DivX se sitovkou? mate nekdo zkusenost? Podle popisu to muze byt hodne slusny, internetovy radio, prehravani z jinyho compu na siti, upgrade FW z inetu naprimo, 100MBit sit myslim ze je dostatecne rychla. Podporuje to dle vseho snad vsechny formaty, ceska lokalizace, tj. cesky menu a pry i cesky titulky. Silne o nem uvazuju ale jeste sem ho nevidel v chodu. Cenove prijde kolem 8tis. new
 
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44386
 
Abda

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj,
 
teď toho Denvera zkoušim a zatim se mi tam nepodařilo taky dostat nic. Zkoušel jsem txt, sub, srt, ssa a nic. Bohužel ani dodavatel ani prodejce to nevi. A s firmou Denver prý vázne komunikace. Zajímalo by mě, když Arny píše, že u Divx to nezobrazuje korektně češtinu, jaký používal formát, nebo jak to myslel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj ještě jednou.
 
Po hledání na internetu jsem zjistil, že titulky nepodporuje a ani asi nejde upgrade firmware. Viz.: http://www.dvdrhelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=3599&Search=Search&...
 
Mějte se, Čert

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.