Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Klasické zdroje PC Power&Cooling končí

pardon za hlupu otazku, ale co je na tych 120mm vetrakoch take zle?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Clanek s argumenty firmy Power&Cooling najdes tady: http://www.diit.cz/clanek/osm-mytu-o-pocitacovych-zdrojich-osm-mytu-o-po...

Osobne s tim moc nesouhlasim, u rady kvalitnich vyrobcu (Seasonic, Enermax atp) vidime velmi kvalitni zdroje s dobre resenym chlazenim a 120mm nebo vetsim ventilatorem. Takze nejaka vyhoda 80mm se mi nejevi, vetsi vetrak o tolik vic mista proste nezabira. Pravdou je, ze se Power&Cooling povedlo udelat vykonne a pritom tiche zdroje i s 80mm vetrakem, na coz si ostatni vyrobci netroufli. Pro me je to ale jen takova zajimavost, nez neco, co bych chtel mit v PC :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Možná nakonec skončili na těch svých 80mm ventilátorech. Kdejakej BÚ je přesvědčenej, že větší je lepší, takže 120mm je lepší než 80mm, i když to třeba neni pravda.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To nemusí být ani neznalý uživatel, stačí se podívat kolik redaktorů webových počítačových magazínů při zmínce o těchto zdrojích nezapomene zkritizovat jen 80mm větrák a že to bude určitě hlučný. Takže se OCZ ani nedivím. Kromě toho, s 120mm větrákem se dá vyrobit taky tichý zdroj, takže porušení tohoto mýtu bych nebral tak vážně, pokud hluk zůstane stejný nebo nižší než u 80mm modelů

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

S tou kritikou modulární kabeláže souhlasím. Když vidím odnímatelné napájení základní desky tak si ťukám na čelo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to si říká o test 80mm vs. 120mm větrák :-) bylo by fajn kdybyste se pokusili vyžádat si ekvivalent k tomu co máte a udělali testík (ikdyž je fakt že ten co máte je už dost jetej takže by to nebylo možná úplně fér)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

zas tak jetej není, ten zdorj máme sice už skoro rok, ale běží jen když se na tom pc něco testuje (typicky pouze VGA), takže naběháno má spíš jako nějaký průměrný zdroj za 1-2měsíce.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

v teto odpovedi vsak nevidim ani naznak zda alespon uvazujete o srovnani 80 vs. 120 resp. 135
nebo vas myslenka na takovyto test nezaujala?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

cela pointa preco robia/robili 80mm je v chladeni, pretoze funguje system priameho prudenia vzduchu medzi rebrami, ziadne prekazky, vysoka efektivita.. toto jednoducho NIKDY samotna 120 atd nedokaze!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Super nápad s anketou. Krásně vyplavalo na povrch, co jsem chtěl napsat. Prostě stádo chce vícproužkatej 120 mm ventilátor PYČO a neplatit 30 Kč u doktora, aniž by se jich nějak dotkly ostatní aspekty. No a na těch pár geeků halt OCZ hází bobek, zřejmě jí nespasí. Ale třeba přijdou jiní ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ja som mal este velke stastie na Enermax Galaxy EGX850EWL, teraz uz aj Enermax ma single bigfan.. combo Coolermaster Cosmos_S a dobry stary Enermax Galaxy je jednoducho parada.. http://www.pcstats.com/articleimages/200711/ernermaxGal850_pspcp.jpg http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2008/02/23175358129l.jpg je to riadne monstrum: http://img532.imageshack.us/img532/4079/img3714j.jpg

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.