Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Kompaktní Nikkor Z 28mm f/2,8 na cestě a nový DX zoom ve vývoji

Poprosil by som aby tieto clanky o fotoaparatoch boli odsunute na specializovany web, alebo na root.cz ku Jezkovi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V čem máte problém? Pokud vás toto téma nezajímá, nemusíte ho číst. Já se naopak rád podívám i na jiné články než jen ty s IT tematikou.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

...pokud se nepletu, témata mimo IT jsou na WEBu cdr.cz, kam bych jednoznačně zařadil i téma FOTO/VIDEO.

Předem redakci děkujeme za pochopení !!

PS: Pokud chcete rozšířit tematiku, pak se nabízí obecnější elektronika - specializované periferie (včetně třeba malých CNC, resp. 3D tisk), výukové systémy (Arduino, Raspberry Pi, apod.) a její vývoj (včetně programování).
PSS: Případné další nápady budou určitě vítány.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Poviem ti co je moj problem. Moj problem je, ze rano otvaram web s nazvom "Deep in IT" a na titulnom carouseli na mna vyskoci kompaktny fotoaparat. Na webe o IT!

Ked rano navstevujem web o Formula1, nikdi sa mi este nestalo, ze tam na mna vybehnu clanky o rally alebo MotoGP. Ak si chcem precitat o uspechoch Valentina Rossiho, nejdem sakra na web F1!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ZAMITA SE ;-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fotim, tocim a to tak ze hodne.
Presto TAKE podporim nazor, ze IT web ma byt o IT tematech a ne fotakach a foceni.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Taky souhlasím. Pokud se někdo o foťáky zajímá, tak si podobné novinky přečte dřív jinde na specializovaných webech a nevím, jestli je tohle zajímavé pro nefotografy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Foto tématika mě neuráží a rád si přečtu.
Moc jsem nepochopil: "Nikon slibuje potlačení dýchání objektivu při změně ohniskové vzdálenosti", jak se mění ohnisková vzdálenost u 28mm objektivu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Aj ta krajta, má být: při zaostření.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukam ze jen oprasili stare skla, tenhle sh** mam jak 28mm tak 35mm ... jako nepouzivam je, nebot jsou to spatne skla, i tu 28mm jsme koupil v bazaru za par kacek, nebot ac to stalo hodne, nikdo to pak nechtel ... kazdy jsme presli na sigma art ... a ti co meli tenkrat penize meli lepsi skla od nikonu za 60k a ne do 20k ... je sranda videt svoje stare sklo, co nemelo v sobe motor a pouzivalo AF z fotaku ... oprasene s motorkem uvnitr novem bajonetu, presto stale stejny smejd ... co si budem, sirokace musi vyt velke, aby fungovaly ... no ja presel na medium format, takze i 35 je sirokac a 80 je zakladak ... takze tam je svet jeste v poradku ... jen 28 jsme si poridil z kina, jasne ze shift SCHNEIDER optic ... ano legendrni sklo, za ktere jsme i po tolika letech dal 500e i kdyz je to manula a musim jej mit pres redukci ... ale ... na medium formatu kresli, nebot ma velky kruh ... diky tomu, ze je to SHIFT

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.