Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Letní bundle k Radeonům nabídne Godfall a World of Warcraft: Shadowlands

bundle: World of Warcraft:Shadowlands
Furt se ješte za wow platí měsíčně +-300kč poplatky?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasně že ano.. to už jiné asi nikdy nebude..a byli by hloupí, kdyby tu značku nedojili, dokud to půjde. Ale osobně s tím vlastně nemám problém, pokud by mě ta hra fakt bavila, dát za ní tři stovky měsíčně je to nejmenší. Rozhodně levnější, než si každý měsíc koupit nějakou jinou AAA hru za 15 stovek, kterou dohraju za tři dny :-). Problém mám s tím, že se Blizzard odklonil od toho původního směru a mě všechny datadisky od dob Cataclysmu bavily tak měsíc :-( Shadowlands bych asi už nekupoval, ale pokud mi to dají ke kartě (stejně plánuju upgrade), určitě to vyzkouším..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud bys hral casto, da se hrat i bez placeni. Predplatne jde koupit i za herni menu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak mně to přestalo bavit tak řed 10 lety... Každopádně když si člověk spočítal co do toho za x let hrani "nacpal" ca peníze tak to vycházelo na desítky tisíc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak v dobách původního WoW a potom TBC a WoTLK jsem se u té hry opravdu bavil a na ty roky strašně rád vzpomínám a nelituji jediné koruny. Jako v součtu to na nějaký peníze vyšlo, ale když si člověk vezme, že v hospodě za pár hodin nechá víc a druhej den je mu akorát blbě, tak za ty samé peníze celý měsíc dělat něco, co mě baví, mi přijde naprosto v pohodě.. nebo vyrazím do kina a za dvě hodiny tam nechám to samé, co tady za měsíc.. vlastně je mi celkem líto, že mě to už nebaví, protože člověk měl za 300 měsíčně veškerý volný čas vyřešený :-D Člověku se nechce platit měsíční poplatky za hru, ale ve výsledku přijde na to, že to je v dnešní době asi ten nejlevnější koníček, na který může narazit :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V té souvislosti s WoW: Shadowlands, ve zdrojových kódech (Build 34972) se objevil string s ARM64_BUILD. Je tak možné, že WoW bude jedna z prvních nativně přeložených her pro nový MacOS Arm (Blizzard miluje Macy). A protože tady pokaždé běží sh*tstorm na téma arm vs. x86, mohlo by wow posloužit jako jeden z prvních reálných ukazatelů na výkon Apple Arm CPU. No ať už dopadne 6x ALU CPU jakkoliv, bude to rozhodně zajímavé sledovat. Byť jde tedy jen o jednu aplikaci z (budoucích) mnoha a zároveň ne až tak moc náročnou. Aplikace musí být pro uživatele Mac i Windows stejná (z hlediska výsledku).
PS: Taky tam přibyly stringy na RayTracing ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

O RT se vi uz dlouho.
Co se tyce ARM jsem zvedavej. WoW dokaze v urcitych situacich potrapit i nejrychlejsi CPU ... .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, RT bylo avizo,ze jednou bude. Ale zda se,ze implementace frci v plnem proudu. Pochopitelne od pridani config stringu k nasazeni na live build je kus cesty.

S paralelizaci wowko bojuje poslednich par let. Obvykle to trci na jednom vlakne,ackoliv pro dx12 verzi pouzivaji jiz vice vlaken i pro kresleni,nejen obsluhy kolem (sit atd.).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Paradoxem je, že ty hry budou mít větší hodnotu než ty nabízené AMD grafiky:-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Joke not found. Please do it again.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.