Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LG GCE-8480B (48×16×48, IDE)

Zdravim nahodne kolemjdouci. Mam dotaz na majitele mechaniky LG GCE-8520B (anebo te recenzovane 8480B):
Jde ji zpomalit pomoci DriveSpeedu?
Nedavno jsem si poridil (na zaklade podpory DVD-RAM a celkove pozitivni recenze zde na cdr.cz) kombo LG GCC-4520B a k memu nemilemu prekvapeni jsem zjistil, ze u ni nelze snizit rychlost cteni kvuli snizeni hlucnosti. DriveSpeed u ni detekuje pouze 2 moznosti nastaveni rychlosti: 40x (ta je aktivni jako default) a maximum.
Nyni budu kupovat vypalovacku pro segru a kvuli vybronym optickym vlastnostem (a obecne spokojenosti) s tim mym kombem, uvazuji, ze i vypalovacku pro segru bych koupil LG. Ale nevim zda netrpi stejnym neduhem jak to moje kombo.
Za pripadne postrehy predem dekuji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prosím pomoc, mam lg-8480b a kdyz jsem ji pripojil k pc, nastartoval ho, jela v poho tak 20 minut, a pak pc zamrzl, resetoval jsem, ale bios mi ji uz nikdy nenacetl, a mohl jsem ji pripojovat jako primary slave i jako secondary master a secondary slave. A i kdyz ji bios nenasel, nesel uz vubec spustit os. Musel jsem ji z pc vyndat, abych pc vubec zapl, vratil jsem ji tedy kamaradovi s tim, at ji zkusi, zkusil a sla mu v poho. Vzal jsem ji, zaptky namontoval (tentokrat uz jen secondary master) a jela, bohuzel opet jen asi 20 minut a pak zase zamrznuti... tusim, ze bude chyba asi v zakladni desce, mam starsi typ fic vb-601-z. Mam na ni nejnovejsi (no on je uz dost stary) podporovany bios (http://www.fic.com.tw/support/motherboard/motherboard.aspx?model_id=50) z te stranky jsem si zkousel stahnout i jiny software, ale proste nic nepomaha, proste moje deska ji nacte jen na 20 minut a pak uz nikdy, dokud se mechanika nevlozi do jineho pc. Uvitam kazdou radu. Vy, co muzete neco poradit se mi prosim ozvete na email top.az@email.cz Dekuju moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.