Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LG GGC-H20L (16×16 DVD R, 4×4 DL, 5× RAM, Blu-ray, HD DVD combo, SATA)

Asi jsem to přehlédnul, takže se jako blb zeptám - jelikož se jedná o LG, jak je to s prácí s DVD RW? Konkrétně mi jde o to, zda neduhy předchozích mechanik v podobě nečitelnosti a nemožnosti mazání na jiných mechanikách byly odstraněny..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V článku se úplně na konci uvádí "Cena: 8 300,- (včetně DPH)". Jenom? Kde proboha ?Zatím jsem viděl nenjnižší cenu cca 12 500,- Kč včetně DPH !!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pretože sa nijakým spôsobom neviem dopátrať, ako na DVD-RAM manipulovať s rýchlosťou zápisu, prosím!!! o akýkoľvek relevantný odkaz, čo a ako. Ďakujem !!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Val: To si asi pleteš s blueray vypalovačkou. Tohle umí JENOM ČÍST.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vlez: Pardon, to mi nějak vypadlo. Zkoušel jsem 4 plusová a 4 mínusová. Po vymazání a zapsání v LG jsou všechna plusová plně použitelné v jiných mechanikách, ze 4 minusových 3 také. Jedno mínusové v SOHW-1693 načteno jako blank s nulovou kapacitou, tedy stále stejný problém, ale Asus 1814 i oba Plextoři ho načítají správně. Takže závěr: stále to není na 100%, ale už to není pravidelný jev. Ne každé DVD-RW je po vymazání a zapsání v LG jinde nečitelné. A jsou mechaniky, ktreré přečtou každé.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejak jsem nepochopil vasi myslenku, ze WinXP pry neumi UDF 2.5 a tedy cist adresare HD/BR? Ja mam UDF 2.5 cteci driverty (od Toshiby) pro jeji Xbox360 HD-DVD drive pres usb a normalne to slape. Predpokladam, ze na tom LG to pojede taky. Muzete to hned vyzkouset - navod a download zde:
http://www.digital-digest.com/articles/Xbox_360_HD_DVD_Windows_page1.html

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

rofl :)
 
Moc jsem se pobavil u toho obrázku seškrábané BD placky a pod ní :
"Za věnování vzorku děkujeme firmě BontonFilm."
To Vám asi věnovali nějaký velmi kvalitní snímek, že jste s ním provedli toto :-D :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nenašel jsem tam, zda tedy šlo přehrávat HD video?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Počítačoví kolegové, proč mnozí spojujete BR a HD-DVD media hlavně a mnozí dokonce jen s videem??? Přehrávání HD video je jen SW záležitost! Prostě PC čte data z těchto velkokapacitních medií a video je jen data! :-)
 Akurát u BR od SONY trošku víc zakodovaný a vnucovaný i pro vlastní potřebu např. z kamery, analogicky jako DVDvideo formát, kdy s authoringovým SW co vaše AVI převededo DVDvideo,mnoí zápasí dodnes... Chtří lidé ale nechaj svoje vlastní nahrávky v AVI, prstě jako data :-)
 Asi jako CDaudio formát versus Mp3 či wav volně nahrané PC soubory na mediu :-) Stejně to čte již 99%i stolních playerů! :-)
 
 Chcete si zopakovat problémy jako u DVDvideo formátu s licencovanými kodeky i SW i u BR a HD-DVD??? Tak jim to žerte a převádějte dlouze a pracně i svoje video do prapodivných formátů... Nakonec se vám může stát i u vlastního(!!!!!!!!!!) videa Visty na jiném PC u kamaráda zahlásí: Nemáte oprávnění prohlížet osah disku!... :-) :-) :-) 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Eda:
tak nejak. Uz se nemuzu dockat neceho vetsiho nez DVD RAM. Na zalohy fotek a videi s haranty uz mi to prestava stacit. A nejake DVD RW plus, minus, krat, deleno, a nevim jake jine formaty jeste jsou, mi do pc nesmi.
Filmy na modrolaserovych nosicich az na poslednim miste ... Nejlepsi jsou stejne TVRipy @1/2 PAL :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1/2PAL??? Hm.... Nebo raději zachycené (spíše jde "jen" o stahování dat, už to ani néni nahrávání :-) ) SATelitní TV vysílání a dokonce již i v HD (HDTV) a to jak v MPEG-2 tak většinou ale v MPEG-4 :-) (DVB-S2, kodek H.264) a tato videodata mít volně jako Mp3 na HDD popřípadě stojíli to za zálohování volně na DVD+-R i běz utrácení mnoha tisíc za nějaké BR či HD-DVD :-)
 (SATelitní TV PCI karta od Německého Technisatu: SkyStar HD, stojí okolo 3.500 Kč +2000,-Kč Kryptovací karta s redukcí na picmicku,:-) , instalace bez problému, nároky na CPU a grafiku vyšší. Viz www.omko.cz)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ODSakEda > nejak jsem nenasel ovladace na Win XP x64.
Kdyz uz dobry kus HW tak nejsou ovladace... Stejne nechapou proc je vetsina TV tuneru (hlavne analog) bud dobra po strance HW, ale problem s ovladaci (stabilita, jen 32 bit, absence ovladace pro Linux dist.) a pak je zas HW na ktery jsou ovladace (plna podpora vsemoznych OS + stabilni), ale ten obraz/zvuk/funkce stoji za ho*no.
A pak si vyber co poridit (zvlaste kdyz nemas 32 bitovy XP SP2 (SP1 u neceho nejde) a vadi ti ze se to pere s necim jinsim) :( .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajímalo by mne, kdy se tyto mechaniky (GGW-H20, příp. GGC-H20) objeví v českých e-shopech. Našel jsem je akorát v USA za cenu cca 5500Kč (GGC-H20N). :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím. Mám ji koupenou ale mám s ní problémy. CD a DVD čte v pohodě. Ovčem po vložení Blu­-Ray­(BD­) ­(Kozoroh 1­) začne v ní cvakat ve cca 3­-4 seriích po 3 cvaknutí a nic. Buďto zablokuje celý počítač, nabo po čase řekne, že v ní není disk.Pouze 1x z cca 30 pokusů se BD disk načetl. BD disk jsem zkoušel pro jistotu i v obchodě na BD přehrávači a tam bez problémů hned na poprvé. Mám Visty 32bit + SP1 + fiji ­(MCE­) + všechny záplaty. Díky za zkušenosti a nápady

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

rrajnoha: A čím to přehráváš?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.