Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LG s hybridním Blu-ray a HD DVD přehrávačem

Len tak dalej LG... Myslim, ze hlavne vdaka LG "objavili" RAM aj dalsie znacky a dnes je uz jeho podpora dost bezna oproti nedavnej minulosti :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K čemu to ale všechno je když DVD (odhadem) udrží xx kratší dobu data než CD a to nemluvím o citlivosti na poškrábání.Nedovedu si představi to škodu když se na disku s 30 gb dat objeví i malý škrábanec.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne na toto sme cakali, je mi jedno ako to vyrobca nazve - chcem to strcit do nejakeho prehravaca a nech to kua ide a nie spekulovat a kupovat na kazdy format zvlast zariadenie

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hurá, no konečně. A pak že to nejde a nebo kecy že mechanika bude větší..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je jasný že to de. Když se dá vypalovačka do PC zmenšit tak že se dá dát i do notebooku tak se dá klidně narvat BD i HD do jedný mechaniky, ale za jakou cenu? Mechanika v notebooku těžko zvládne to samý co ta kráva v PC a tak i tohle 2in1 nemůže bejt to samý jako kazdý zvlašť. Buď se tam narvou dvě optiky, dva čipy... pro každej druh záznamu bude to 2krat drazsi(no asi trochu míň), a nebo se to spatla do jednoho a vznikde mutant ktery nebude umět pořadně ani jedno ani druhy... vyšší kompatibilita leč nižší kvalita
a k těm škrábancům bych řek jen to že to nebude až tak horký neb by to mělo míti nějakou tu ochranou tvrzenou super mega vrstvu, takže sice poškrábáním se bude strácet více dat ale zase se to bude škrábat míň tak se to tak nějak vyrovná ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uiop: Naše měření dokazjí, že slim mechaniky jsou leckdy lepší než ty velké do PC. Co s tím nyní? Optika se třema lasery je myslim uz k dispozici, zde jde jen o ostreni (BD A HD DLD se lisi z hlediska optiky jen numerickou aperturou), čipsety už jsou od léta. Psali jsme o všem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.