Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LimeWire křísí tlupa opic

Stále to stejné dokola, kdy už konečně přestanou trestat "výrobce pistolí" za "vraždy"?

Stejně jako se pistole vyrábí k tomu aby někoho zabila (kdyby tomu tak skutečně nebylo, tak by pistole střílela gumové projektily), případně zranila, stejně tak se vyrábí LimeWire k tomu aby sdílel autorsky chráněná (ale i jiná) data. Proč trestat vývojáře LimeWire a ne výrobce zbraní?

Pokud někdo namítá že na zbraně musí mít člověk střelní pas nebo jak se to jmenuje, tak to bude asi tím že zabít člověka je horší než připravit někoho o zisk. Jo a ještě jedna poznámka speciálně pro ukulele: nejsme na tebe zvědaví. Tvoje názory už dost dobře známe :P

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zabavna poznamka na konci, ale aj tak to poukazuje na tvoje predsudky, neobvinuj niekoho za nieco co este nespravil, pripomina mi to minority report :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k počtu komentářů uživatele ukulele a jejich obsahu je 99.5% šance že pokud bude ukulele komentovat muj příspěvek, tak to bude to samé co většina jeho komentářů, pokud si ovšem tohle nepřečte a nevypeče mě tím že napíše pravý opak :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Je předsudek sýčkovat o ohni, že zničí sklad střelného prachu?
Ukulele je tady dost známý troll a abych řekl pravdu, jsem rád, že se tu o hádky nestojí.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

To je jednoduché - pre distribučnú lobby je výhodné autorov programov trestať, pre lobby výrobcov zbraní je výhodné nenechať sa trestať. No a zákonodarci robia iba to, za čo dostanú zaplatené.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

když tohle čtu, tak mne napadá, že smyslem represí už není něco vyřešit, ale opodstatnění represe samotné. ... prohibice, boj proti drogám, proti pirátům ... .
Kdo četl Století sexu (James R. Petersen, Hugh M. Hefner) pojednávající víc o prudérnosti bigotních američanů než o sexu a obtížích vydavatelství erotických časopisů, tuší o čem mluvím.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

proto, ze ma ukulele jiny nazor jeste neznamema, ze je troll.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je :) ... Kazdy kdo si stoji za svojim nazorem a neni ochoten ho zmenit ani po argumentacich je Troll :) ... A to se stava kazdemu z nas :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No, ukulele s tebou zrejme tiež argumentuje a ty svoj názor aj tak nezmeníš, tak si tiež troll? ;-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.