Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Listopadová Cloud Computing Conference láká na bohatý program

Cloud Computing Conference
4. ročník Cloud Computing Conference se uskuteční 6. listopadu 2012 v kongresovém centru U Hájků v Praze.

Cloud Computing přinesl revoluci do světa informačních technologií, změnil zažité postupy i obchodní modely. Držet krok s jeho rozvojem se stává nutností nejen pro společnosti, které jej poskytují, ale také pro jeho uživatele. A právě tyto subjekty se sejdou na Cloud Computing Conferenci, která představuje vrchol podzimní IT konferenční sezóny. 

Bohatý program doplní rozsáhlý výstavní prostor, kde se návštěvníci budou moci setkat se zástupci dodavatelských firem a diskutovat o konkrétních potřebách či problémech. 

Konferenci zahájí Marek Běhal, Information & Data Security Expert společnosti T-Mobile přednáškou na téma ochrany osobních údajů v cloudu. Seznámí posluchače s novými úskalími, nad kterými je třeba se zamyslet, aby se používání služeb v oblacích nestalo těžkou noční můrou. 

Další přednášku zajistí generální partner Cloud Computing Conference – společnost VMware. Senior systém Engineer Marek Bražina seznámí účastníky s možností, jak virtualizovat a automatizovat celou infrastrukturu včetně sítí, úložišť a bezpečnosti

Po první přestávce na kávu se již bohatý odborný program rozdělí do 2 sálů, kde si každý účastník může vybrat témata, která zajímají právě jeho. Program v prvním sále se bude převážně věnovat problematice aplikací a služeb v cloudu. Cloud v podání telekomunikačního operátora bude pochopitelně tématem pro přednášku společnosti T-Mobile. Na otázku, jestli je budoucnost ERP řešení v cloudu, bude odpovídat Ing. Karel Stýblo ze společnosti K2 atmitec. Pavel Kovář ze společnosti T-Systems provede účastníky přednáškou Sedm let s cloudem, společnost ASKON International s.r.o. zase představí licencování aplikací v cloudu. TurboConsult seznámí posluchače s vedením firemní aplikace pro finanční sektor v cloudu

Program druhého sálu bude více zaměřen na problematiku infrastruktury. Pavel Barták ze společnosti EMC Czech Republic bude mít přednášku na téma provozování podnikových aplikací v hybridním cloudu, společnost Veeam nabídne změnu zaběhlé představy ochrany dat, zvýšení hodnoty záloh a zálohování a replikaci v rámci jednoho řešení. S cloud computingem v podání IBM seznámí účastníky Petr Leština, Client IT Architect jmenované společnosti.

Generálním partnerem konference je společnost VMware, hlavními partnery APC, EMC, IBM, K2, T-Mobile, Veeam, T-Systems a partnery Brocade, Helios a Turboconsult.

Registrace a více informací

Aktuální podrobný program, profily všech partnerů a registrační formulář naleznete na www.cloudconference.cz.

Diskuse ke článku Listopadová Cloud Computing Conference láká na bohatý program

Žádné komentáře.