Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LiteOn LH-2B1S (2×BD-R/RE, SATA)

ad barva LEDek: kdo brani uzivateli si ty ledky predelat? :) sice prijde o zaruku ale muze si tam dat jakoukoliv, jak tady koukam tak budou asi SMD a v tech se delaji snad vsechny mozne a nemozne barvy :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

re sata

znamena to, ze sa da tato (a ine sata optiky) pripojit/odpojit za chodu systemu do pocitaca alebo len tensie kable?

tj maju sata optiky hotplug alebo to maju iba hdd?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> jano7:
Podle mých zkušeností není hot-plug u SATA věc daného zařízení, ale podpory ze strany řadiče a softwaru. Např. u SATA v čipsetech Intel mám tu zkušenost, že to stojí za houby, prostě to neumí (nanejvýš to jde připojit za chodu, ale musí se refreshnout seznam hardwaru ve správci zařízení ve Windows). Naopak třeba u starého nForce2 Ultra 400 připojuju a odpojuju SATA zařízení za chodu, jakoby se nechumelilo, při připojení se deteukje samo a pro odpojení systém dovolí zařízení "bezpečně odebrat".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pokud vim tak liteon dvd palicky vzdy fungovali s Kprobe
znamena to ze i presto ze kprobe zvladne blue ray tak liteon kdyz nema mediatek chipset nebude umet testovat blue ray disky jako je tomu u dvd?
tak potom ktere blue ray palicky umi testovat s kprobe blue ray disky?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

teda nenapinejte :) to byl Pearl Harbour to DL v 1080p a navic 24bit zvuk (jakej kodek?)???-bych chtel slyset Arizonu,kdyz inkasovala..pls,pls namlsejte nas drobicek :o)
Asi uz jsem taky nakazen virem HDTV*, desne rychle se to siri! pomuze jenom cervena paska**!!

* Hegemonic Dominative Treacherous Virus, nadkriticke zamoreni 2007
** Pulse,2006 (CSFD 56%)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 vidoq: U zdroje za dva tisice si jeste dovolim ho par tydnu po koupi rozebrat,prefiknout kabel k vetraku a dat tam rucni ovladani ale u mechaniky za dvacitku bych to nerisknul,sice uprava trivialni ale za neuznani pripadne reklamace by mi to pak nestalo.Uz mi prosly rukama vypalovacky snad vsech znacek a liteon nepatril nikdy mezi nejspolehlivejsi,zrovna u nej bych y dva roky vzal jako limit funkcnosti pri beznem vyuziti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ked bude mat Lite-On mechaniku Blue-Ray s chipsetom Mediatek a moznostou testovat kvalitu CD/DVD/BD, tak potom budem rozmyslat nad kupou, tento vytvor sa mi vobec nepaci ma velmi vela zaporov. A tie indikacne LED mohli zrobit v prevedeni zelena-cervena-modra. (Inac celom pekne rieseny predny panel)
Este mam jednu drobnu vyhradu k recenziam mechanik: ked uz testujete kvalitu diskov, otestujte aj CD-RW, pretoze pri niektorych mechanikach sa stava, ze CD-RW pre rychlost 32x, alebo 24x sice vypali, ale je ulnne nefunkcne a to je doma potom neprijemne prekvapenie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

doufam ze o triledkovyho designu zustanou ...a az cena spatne na ctvrtinu .. moc by semi to libilo, po te co bych si ledky vymenil podle gusta

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Doufám že je tahle vypalka jen úlet a Liteon se vrátí k MediaTek chipsetu, jsem fanda liteonu, ale tenhle se mi nelíbí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsimli jste si, ze kazda vypalovacka, at levna nebo draha ma vsechna ozubena kolecka z plastu? hlinik vs. plast = rozdil ceny par korun, rozdil zivotnosti desitky let. Duvod je prosty, nejmin za 3 roky se to MUSI pokazit, zakaznik nam MUSI zaplatit za novy vyrobek. Toto neplati jen u tohoto vyrobce, a uz vubec to neplati jen pro mechaniky do pc. Plati to u kazdeho zbozi. Smutne, ze? Jediny kdo tim trpi je nase planeta, kterou tim nicime. A uz nam to taky zacina vracet... :( A jak rika klasik, bude hur...(viz britske listy, clanky o globalnim oteplovani). To jen tak na okraj, aby diskuze nestala...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To s tim hlinikem bych bral dost s rezervou - kdyby pouzili kvalitni oteruvzdornej plast, tak to vydrzi dyl jak kovovy.. (nerikam, ze ho pouzivaj)
PS: a stejnak by tam pak dali misto hliniku zinek, kterej je levnejsi a nevydrzi vubec nic..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S LEDkama to špatně neudělali, to že CD a DVD čte a zapisuje červený laser nemusí nutně korespondovat s barvou LED. Červená se často používá k signalizaci chyby nebo něčeho závažného, modrá a zelená neni špatná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu, jak můžete dát do záporů cenu, když je u nás mechanika nejlevnější ze všech (tedy v době psaní mého příspěvku byla).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.