Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LiteOn LTR-52246S (52×24×52 IDE)

Menší chybku ale přeci má, když se roztočí na max. otáčky (což je bratru nějakých 11 000ot/min), vydává hluk jako cirkulárka.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, ja mam Lite-On 52246S a s touto recenzi muzu jedine souhlasit. Vypalovacka je super. Mam ji uz skoro rok. Nemam jediny problem. V praci mame Teaca a nic moc. Porad jenom seka chyby. Myslim, ze u dnesnich vypalovacek je to problem jednoho kusu. Lite-On si kupuje kazdy. Je jich hodne vyrobeno a tim padem maji o trochu vic reklamaci.
Pro Morphea: Nesmis do tej vypalovacky mlatit kladivem - potom se ti nerozleti. Nebo jestli sis koupil u Vietnamcu hracku a oni na to dali napis Lite-On ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hele mám tuhle vypalovačku už asi 2 roky a jsem s ní spokojen.Ale chyby to má.Když chci vypalovat na CD-RW tak to je v pořádku,když na CD-R tak se to na 3% zasekne a dál to nejde
 
Dík za každou odpověď

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Rozhodně bych si tuhle vypalovačku už nikdy nekoupil. Ani v největší nouzi. Měl jsem 2 a můžu na 100% říct že tak cca. po půl roce se rozpadne na prach ani číst nebude. Ta druhá dopadla s vyrvaným šuplíkem a uplně rosekaná (jinak stejné problémy jsou i u LTR-52327s) , teď mám Teac CWR-522e a je to o pohodě ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lite-on 52x24x52 je pěknej šmejd když vypaluju hudbu třeba 18 písniček tak jich je 15 v pohodě a ve zbytku praská a nehlásí to žádnou chybu! A také se mi již stalo že u této vypalovačky se při hraní PC her CD uvnitř mechaniky rozletí na milion kousků!!!Pak je to moc dobré čistit!!!JE TO ŠMEJD A PĚKNĚ VELKEJ!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Potřebuji radu co je lepší koupit zda vypalovačku CDRW Teac CD-W552E 52x/24x/52x ATAPI OEM   nebo je lepší CDRW Lite-ON LTR-52327S 52x/32x/52x ATAPI OEM . Lite-ON je levnější,ale já si myslel ,že to není moc kvalitní,ale ted nevím.Moct vypalovat nebudu ,ale chci aby to vydrželo. Prosím poradte na email m.fiala@centrum.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám ji asi rok a opravdu super mechanika, ještě jsem neměl vadně vypálené médium (vypáleno cca 200kusů CD). Doporučuji

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Úplne súhlasím s tebou , aj ju už používam 2 roky a som úplne spokojný. Vydrží veľa a pritom je najrýchlejšia mechanika na svete / LTR 523252/. A z Liteonu sa stáva GIGANT.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Úplne súhlasím s tebou , aj ja ju už používam 2 roky a som úplne spokojný. Vydrží veľa a pritom je najrýchlejšia mechanika na svete / LTR 523252/. A z Liteonu sa stáva GIGANT.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lite On mne poslední dobou stále překvapuje . Má stára Lite On CD-ROM 52x stála za starou belu. Neumí přečíst kdeco. V práci máme Teac CD-W552E a Teac DV-W 50D , co nepřečte první s tím si poradí druhý. Oba kusy po čtyrech měsících stále vpořádku bez jedinného zmršeného kusu.
Ale ta ce na Lite On láká, tak ho asi zkusím na doma.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TOMAS: Jen jestli nejsou šmejd ta média, na který to rveš pod parou ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 petros: zkus nový firmware, na cdr.cz jej určitě najdeš. Je tam přidána podpora nových médií, což může být tvůj problem (zastaralý fw.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.