Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Logitech představil tři nové bezdrátové soupravy

Už jste viděli výsledky rychlostí bezdrátových sítí za červenec? Tak tady je máte, skoro 50 sítí pěkně pohromadě :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak pánové z Logitechu! Nikdy si vaši klávesnici s tím dlouhým insertem nekoupím! jděte s tím do pr.... Arogance vaší firmy která nectí standardy už je dobře známá ze softverové oblasti, konkrétně u operašních systémů. Byť je někteří takto odmítají nazývat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

alespon OEM verze klavesnic s insertem nastesti Logitech vyrabi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lee: hm, ale ty klavesnice maj dlouhej Delete a ne Insert...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Krasavci. Kdybych neměl Logitech MX3100, tak bych tu 3200 vzal. Sice mě taky štvou s tím rozložením, ale bohužel pokud chce člověk kvalitní set (Logitech, Microsoft), tak se s tím musí smířit. :-(((

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Jirka: A to se právě smířit nemusí, pokud se každý smíří, budeme mít jen to, co nám někdo naservíruje, když to nikdo nebude kupovat, nebudou to vyrábět. Osobně jsou mi taky malé entry a různé jiné netypické rozložení proti srsti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale ma to aj pozitvnu stranku. tlacitko power nie je nad sipkami :) a je fakt ze tu skupinu tlacitok insert az pagedown bezny uzivatel nepouziva. este vzdy sa da najst slusna klavesnica s povodnym rozlozenim tlacitok. a nemusi to byt logitech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je to zvlastni mam starej(2roky) set logitech cordless desktop, myslim ze to byl jeden z prvnich cordlessu a tam je jeste krasnej velkej enter a blok okolo insertu a deletu klasickej. Zajimalo by me proc to takhle blbe zmenili...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Millisx: Nemusíš se s tím smířit, ale pak není co koupit. Já, když jsem chtěl kupovat set, tak jsem měl podmínky velký enter a velký levý shift. Nakonec jsem musel obě oželet. Mohl bych koupit i Microsoft, ale to je to samé + rozložení F kláves po 3 místo po 4. Na všechno se dá nakonec zvyknout, mně to už ani nepřijde. Ale nejhorší je, když člověk střídá jednu klávesnici doma a jinou v práci. :-(((

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mit alespon jedna z nich normalne umistene sipky a normalni 6tici klaves nad nimi prosim, ale tenhle novy vymysl (tusim ze s tim zacal microsoft) je vrcholem stupidity.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To sem ani nemůžu napsat, co bych s tím šmejdem, co začal prznit design klávesnic, udělal. Sám mám Chicony, která má docela dobré rozložení, až na ten Enter. Navíc je černá a bezdrátová, což jsem potřeboval. Ale dokud budou mladí sledovat úmyslně reklamu, aby věděli, co si mají koupit, bude nám vnuceno všechno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já tedy osobně používám pro práci se schránkou Shift+Insert a Ctrl+Insert už asi tak 15 let (tyhle kombinace měl už Pascal od Borlandů), takže mě tyhle klávesnice pěkně štvou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jirka: Prave ze tou svoji rezignaci ty smejdy akorat podporujes. Zadej zbozi, jake ti vyhovuje, ne jake ti nekdo vnucuje. Kdyby jim to kazdej (s prominutim) trouba nekoupil, tak to nebudou vyrabet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mam Genius slim star pro a je to temer idealni rozlozeni. Velkej enter, velkej shift, F klasicky po 4.. ma v sobe i USB hub a kolecko a nestoji moc

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja si teda koupil Logitech pred nekolika lety a nemuzu si stezovat. Jako jedina firma mi poskytla zaruku 5let, tak sem si klidne priplatil. Zadna jina klavesnice nemela v ty dobe tak pekne velkej backspace a enter. A argumenty, ze za pet let v ty cene muzu nakoupit x klavesnic za kilo, neberu. To nejsou klavesnice. A dalsi vec, cim me tehdy Logitech dostal byl stisk klaves. Proste parada. A uz mozna jen proto bych jim zustal vernej. Ale mozna, ze az ty novy modely uvidim "nazivo", tak zmenim nazor.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

... "Komplet jako první využívá antibakteriální úpravu AgION (bez bližšího upřesnění)" ...

http://www.agion-tech.com/

Stříbro pro jeho antibakteriální schopnosti je poměrně známé a pokud už by nebylo, pak http://justfuckinggoogleit.com/

;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nik: musis byt levak, pac pravak by si vyklobil prsty s tvou kombinaci nebo se mylim?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.