Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Logo Centrina Pro odhaleno

Ukázka loga Intel Centrino Pro

Že se vylepšená platforma Centrino Duo s novými procesory Core 2 Duo s 800MHz sběrnicí bude jmenovat „Centrino Pro“, již asi víte. Dnes si k ní přidáme i logo, které kdesi objevili redaktoři serveru NotebookReview.com. Z loga definitivně vypadnou dvě známé barevné kapky tvořící srdce otočené o 90 ° (to však nutně neznamená, že se do nového Centrina Pro nezamilujete ;-), slůvko „Duo“ bude nahrazeno slůvkem „Pro“ a nakonec samotné „Centrino“ dostane brusinkovou barvu (věrnost náhledu nyní berte s rezervou, původní velký obrázek není příliš kvalitní a malý je „trošku“ dokreslovaný ;-).

Připomeňme si, že základem pro Centrino Pro (alias „Santa Rosa“) bude mobilní procesor Core 2 Duo („Merom“) s 800MHz sběrnicí, který dostane také nový socket. Přijde též nová řada čipsetů „Crestline“, jmenovitě PM965 a GM965 s integrovanou grafikou (zřejmě Intel GMA 3000, jako je v desktopovém G965) a WiFi síťovka Intel Pro Wireless 4965AGN (alias „Kedron“) s podporou standardu IEEE 802.11n. O integraci WiMAXu a HSPDA se zatím vedou spekulace. A nakonec plánované uvedení: duben až květen letošního roku.

Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Logo Centrina Pro odhaleno

Pondělí, 8 Leden 2007 - 19:38 | Anonym | květe až duben ?? mělo to bejt v březnu....budu...
Pondělí, 8 Leden 2007 - 17:49 | Anonym | Hmmm, nikdy mě nenapadlo, že to vypadá jako srdce...
Pondělí, 8 Leden 2007 - 14:54 | Anonym | tak to je logo jako prase :)

Zobrazit diskusi