Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Mac OS X 10.6.3

"Moc často o věcech u Applu nepíšeme"

Díky!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejsou na tom dnes vsechna OSka stejne? Vsechno co patri k vyrobci OS + drivery se nasype jako systemovy update, pouze Linux nabizi repository, ze kterych se updatuje uplne vse. MS to nemuze nabidnout s ohledem na ohromnou programovou zakladnu sve platformy a Apple diky tomu, ze drtiva vetsina aplikaci pro jeho platformu je komercni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já naopak vítám rozšíření informací o Windows na "obecné". Nedávno jsem v podobném duchu chválil redakci za to, že informují např. o základních deskách jiných značek, než je tomu v naší kotlině běžné (Asus, Gigabyte a občas se někde vyskytne taky MSI). Podle mne je to jenom dobře, protože běžní uživatelé zjistí, že existuje něco jiného a nebudou nedůvěřivě koukat na složené PC z "jiných" značek. A povědomí o dalších systémech taky neuškodí. Takže chválím.

to ren... mít repozitář = odpovídat za funkčnost. Navíc jak správně zmiňuješ, komerční SW by tam být nemohl a také by asi stály v cestě licence i u většiny programů. Repozitáře mohou mít pouze linuxové distra. Za což (repozitáře) dnes a denně děkuji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.