Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Majesty cooler - nový standard v oblasti chlazení PC

Obr: Majesty cooler - nový standard v oblasti chlazení PC
Dokonalé chlazení počítačů. Často diskutované téma na všech renomovaných serverech a i v tištěných časopisech zabírá poměrně slušné místo. Inu do počítačové skříně už většina z nás nacpe vše co se dá a pokud to jde tak ještě víc ...
Toto je plné znění tiskové zprávy tak, jak byla zaslána redakci CD-R serveru.

Majesty chladič M1AB

Dokonalé chlazení počítačů. Často diskutované téma na všech renomovaných serverech a i v tištěných časopisech zabírá poměrně slušné místo. Inu do počítačové skříně už většina z nás nacpe vše co se dá a pokud to jde tak ještě víc. Většina z nás se snaží z procesoru či grafické karty vytáhnout nějaký ten nezaplacený výkon navíc. To vše se projevuje výrazně na teplotní situaci v našem počítači. Dnes se toto téma týká prakticky každého z nás.

Společnost TNTrade spol. s r.o. zastupující tajwanskou společnost TITAN COMPUTER http://www.chladice.cz, jednoho z největších světových výrobců v oblasti chlazení PC, zná už asi každý. Již přes 3 roky se profiluje jako nejen tuzemská jednička v oblasti dodávek značkových chladičů nejen na procesory, kde vyniká nejen kvalitou dodávaných produktů, ale zejména sortimentem a rychlostí dodávek, ale i jako dodavatele široké nabídky přídavných chladičů pro pevné disky, systémových chladičů, chladičů grafických karet, ale i celé řady specialit jako jsou peltiérovy chladiče či systémy pro vodní chlazení a nebo až neuvěřitelná nabídka samostatných větráčků nejen do zdrojů..

A nyní uvádí na trh další novinky a to Majesty Cooler. Již nyní si můžete zakoupit některé modely těchto skvělých a nesmírně výkonných počítačových chladičů a celá řada Majesty Cooler, kterou TITAN COMPUTER  http://www.chladice.cz vyrábí, bude k dipozici pravděpodobně v měsíci červnu.

Majesty chladič M2AB  Majesty chladič M3AB Majesty chladič M4AB

Produkty společnosti TITAN COMPUTER http://www.chladice.cz jsou dostupné prostřednictvím společnosti TNTrade spol. s r.o., jak v České, tak i Slovenské republice a dnes jejich nabídku najdete u každého renomovaného prodejce výpočetní techniky.

Pokud Vás nabídka těchto chladičů či jiných produktů zaujala, návštivte http://www.chladice.cz, což je web specializovaný na produkty týkající se chlazení a tam najdete všechny potřebné informace.

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Majesty cooler - nový standard v oblasti chlazení PC

Žádné komentáře.