Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Majetek „pana Megauploada“ Kima Dotcoma byl zabaven na základě chybného příkazu

Tomu se u nás říká "bordel".
Loutkové divadlo o spostě dějství. Zloděj křičí chyťte zloděje:)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Bez ohladu na to aky skutok sa udajne stal, sud by mal hodne ale hodne vela znicit tu pravnu kancelariu. Ide tu o vela, ak sa raz pokazi zatykac, ci nepravom obvini clovek vzdi ide o viac ako len o papier. Vzdi ide o ludske zivoty. je jedno ci na zaklade zleho zatykaca bude oslobodeny masovy vrah, alebo na zaklade zbrklosti sa poskodi povest jednotlivca alebo podniku. Zle meno sa tazko vyvracia a novinary ho radi robia. Takze prajem pruserarom nech si to poriadne odskacu. Nesmu si dovolit chyby.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

vela znicit? Vzdi? novinary? WTF???

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dobře jim tak... :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jsem myslel, že takové věci se stávají jen u nás... :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Politici obecně inteligencí neoplývají, takže od ministra mne taková chyba ani trochu nepřekvapuje. Je úplně jedno, jestli je český nebo novozélandský.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hehe a to má šťastie že sa jednalo len o majetok a nie o trest smrti.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ano, ano... "S čím kdo zachází, tím také schází"
- Ti právnící jsou uplně blbí. Obyčejného člověka utopí ve dvou řádcích textu... ale když se najde někdo kdo těmto "kravincům" rozumí, tak přečurá i vychcánky :-)
- Dotcomovi přeju ať ho vysekaj z věcí ohledně porušování autorských práv. Ohledně praní špinavých peněz je to otázka... jestli vůbec na něj něco mají. Na jednu žalobu se rádo přidá i několik dalších.

Nicméně "selsko-rozumově" mi přijde divné, že když už někomu něco zabaví... a jen vyplněním špatného formuláře je všechno špatně a musí to vrátit. Ten papír přeci nemá žádný vliv na předchozí trestnou činnost. To je prostě právničina...
- Ty zákony jsou tak obrovský, že brzy budem potřebovat super počítač IBM Watson místo právníků. Což je dost smutný.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pocitac nepomuze. Pocitace jsou mnohem mene schopne vyrovnat se s logickymi protimluvy nez lide. Nakrmis do pocitace zakonnik a on ti odvodi 0=1.

Kdyby byly zakony resitelne pocitacem, tak by v nich nemohly byt soucasne copyrightovane zakony.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

čistě teoreticky a co takové kvantové počítače? já vím je to hudba budoucnosti ale to už by si s tím poradit mohlo.... :-D

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

to neni pravda,
1) japonci uz maji polovodice s 0 - 0.5 - 1 ... bezne to pouzivaji roboti i pracky
2) Neuronove site jsme videl 1. na 8bit, chodici pavouk, neuronove site pracuji na principu vah jednotlivych dilcich tvrzeni a mereni, ktere zpocatku koriguje clovek, obecne je neuronova sit chytrejsi, nez urednik.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Něco takového funguje i u nás: pokud sis zajistil důkaz nelegálně, nemůžeš ho před soudem použít

A BTW mluvit před odsouzením o "předchozí trestné činnosti" je poněkud předčasné, zatím je to maximálně tak "sprostý podezřelý" :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nechci polemizovat o tvé "selsko-rozumové" úvaze, ale z článku jsem to pochopil tak, že proti nesprávnému formuláři nebyla možnost odvolání, ale tu možnost odvolání měl mít a tedy i šanci zbránit zabavení majetku. Z tohoto důvodu by se to mělo vrátit. Nejde jen o to že omylem místo zeleného formuláře podali žlutý.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Abych pravdu rekl, tak to video s prekladem mi uniko. Tak jsem se na ej podival ted. A docela me zarazila jedna vec: "tuny" spolecnosti melo primy pristup do MU systemu a mohli mazat obsah. SUPER!!!
A ted si dejte sva data do cloudu. Prijde nejaka zas*ana vlada a jejich pohunci. Vznesou obvineni, vsechno zabavi. Ja na to nemam, ale dovedu si predstavit nejakeho amika (pro ktereho je to par kacek), jak si tam opravdu sve soubory odklada nebo zalohuje.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

troufam si poznamenat, ze Crown Law Office je takrka jiste NZ Min. Spravedlnosti, coz osvedci i google. A problem je v tom, ze pokud jsou dukazy zabaveny nezakonne, nelze jich pouzit v procesu. Nezakonnost ukonu muze zpusobit i spatny formular pochopitelne.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.