Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft telefony nepohřbil, chystá model se dvěma obrazovkami

a to bude zase pruuuser :-D

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

ty indové tam musej hulit slušnou koku...

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem proti pokroku, ale Microsoft staví telefon, přitom nikdy s telefony neměl úspěch. Postaví to na odnoži Windows, který...který taky nikdy neměl v telefonech úspěch, nebo měli dobře nakročeno a pohřbili to. To zabalí do absolutně nové, nevychytané a časem neprověřené technologie ohebných displejů. No, třeba překvapí, ale spíš ne. Navíc se do toho chystá opřít Apple, ten si nepochybně zařídí dostatečný marketing + velcí Androidí hráči - Samsung, Huawei...mám takový tip, že jestli to dotáhnou do konce, tak to stejně skončí opět v propadlišti dějin...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

dopadne to jako vzdy: dalsi zarizeni / platforma, ktere je sice mozna fajn, ale nema zadnou budoucnost, protoze MS se po pul roku rozhodne, ze davat *dalsi* prachy do tohodle nahodneho projektu nema smysl (z nejakeho zahadneho duvodu ale davat jiliony rocne do nahodnych jednohubek smysl ma...). Proste klasicka MS jednohubka.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak nikdy? Pamatujete Windows Mobile 6.1? Ty neměly úspěch?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepamatuju, protože jsem se k mobilním počítačům dostal až později. Nicméně Windows Mobile 6 byl hlavně pouze OS, který užívali výrobci do svých telefonů - měl podporu Samsungu, HTC atp. A neměl prakticky konkurenci - iOS byl v plenkách, Android taky, BlackBerry byl mířený spíš na podnikovou klientelu. Pro PDA nebyl tehdy jiný rozumný systém. Já mluvím o kompletních telefonech, HW i SW od MS (nebo MS/Nokia). Jakmile začala být řádná konkurence, zájem o WP byl minimální. V okolí ho téměř nikdo neměl, Microsoft jako obvykle odřezával starším edicím větve pod nohama a celá divize šla k šípku nedávným ukončením podpory.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tím to určitě rozštípnou. Mě by bohatě stačilo, kdyby dělali normální mobil, který by měl systém dotažený do konce, nikoliv betaverzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft a telefony? Ja by som to videl ako exhumaciu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslim si, ze toto realne MS vyprodukuje a predstavi na trh. A pokial ano, co to je zas za Core OS? Nestacil im prieser s telefonmi s mobilnym Windows?
Opakujem sa, ale tvrdim, ze pokial chce MS predstavit nejaky telefon a zaujat nejaky segment trhu, tak to bude musiet byt zariadenie s plnohodnotnym Windows. Mozu oslovit biznis sektor, ak k tomu vyrobia nejaku rozumnu Docking station a bude sa to dat pouzit na kancelarske aplikacie (dostatok vykonu, dostatok RAM, dostatocne interne ulozisko).
Ako sme videli, tak na ARMe Windows dokaze celkom slusne fungovat, takze nerealne to urcite nie je.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No hlavne by si meli neco vybrat, zamerit se na to, a vydrzet vic nez pul roku. Pak se mozna dostavi vysledky. Tak nejak mi to ale nepripada realne, s touhle firmou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aha, takže jako obvykle. Microsoft to vymyslí, navrhne, předvede, prodá pár desítek tisíc kusů a skončí. Za dva roky se toho chopí Apple, udělá kolem toho humbuk a bude několik let prodávat desítky milionů kusů.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Tesim se!!!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je to děsně kůůůl, určitě to bude vypadat skvěle na propagačních materiálech a bude to nesmírně zajímavý objekt k navazování rozhovoru v určitých kruzích nadšenců... ale bude to něčím praktické?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

koncept jiste zajimavy ac neverim v dlouhou zivostnost a spolehlivost (rozumej ze bude mit stejne vlastnosti po celou dobu ...ten ohyb je proste ohyb a to zadny material nema v lasce ale treba se s tim konecne nekdo popral a material je odolny nebo umi realne regenerovat ;) )

ted zpet k tomu konceptu ktery je velmi sympaticky (na papire) mit v pripade potreby velkou "pracovni" plochu v malem kompaktnim tele tomu rikam prava mobilita vsechny ty placacky po kapsach jsou proste des a pritom co se da jeste povazovat za "mobilni" je napriklad neco o velikosti iphone 5 SE ale tak prtavy display je nekdy na zlost ale 6"+ je sice mnohem prijemnsi z uzivatelskeho hlediska (vice je lepe) ...ale mobilita otresna :) ...na nejake to precteni emaily zatelefonovani apod. budes pristroj pouzivat ve slozenem stavu na praci/hry/filmy atd. si to pekne rozlozis a tim se vyrazne zvedne uzivatelsky komfort :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.