Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft: S podporou Windows 10 Mobile končíme, kupte si třeba iPhone

Aha, takže MS vlastně zničil desktop, aby sjednotil platformu s mobilními telefony a teď na mobilní telefony kašle ... ale desktop zůstane zprzněný dál ... Co takhle vydat Windows 11, které by se vzhledově blížily opět Windows 7 ?

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych byl za edici Windows Bill:

-Bill je zakladatel Microsoftu
-Bill znamena platit
-Bill tak pekne zni

:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

IT hantýrkou: Windows Blil.
jinak souhlas s gringoAD

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Odkdy Bill znamená platit?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vadí mi, že se současná situace v Microsoftu pořád háže na Gatese. I lidi v mém okolí jsou většinou z Win 10 naštvaní a zlobí se právě na něj. Na mou odpověď, že Gates už v MS skoro 20 let není lidi nevěřícně kroutí hlavou. Že vůbec existuje nějaký Satya Nadella tuší málokdo. Ach, ta setrvačnost...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A komu ten MS teď patří kdo určuje kdo ho povede?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Že by akcionáři? :-o

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To trošku překrucujete historii - Metro vzniklo kvůli dotykovým zařízením a to zdaleka přece nejsou jen ty co běží na Windows 10 Mobile.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Stejně kdo si chce po windosech patlat prstem? :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Většina dětí do 3 let...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslíte, že dotyková zařízení jsou jen telefony nebo tablety? Co takhle informační terminály? Bankovní terminály? Obrazovky v automobilech? A jistě by se našly další příklady. Na těchto zařízeních je, dle mého názoru, jediným použitelným rozhraním z pohledu jednoduchosti a přehlednosti právě koncept dlaždic (a pokud ještě živých, tím lépe), rozhodně ne nějaké různobarevné obrázkové ikonky. Mluvím samozřejmě obecně o konceptu ovládání, dlaždice jedou i na Androidu (byť ty živé ještě pokulhávají), z tohoto pohledu se MS nedá nic vytknout. Jeho chybou bylo, že nenechal volbu vzhledu na uživatelích, tj. že neponechal tu haldu pastelkových ikonek jako alternativu. Škoda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

OT: Tak, teď ještě zrušit mobilní Metro (Modern UI), zrušit vynucené reinstalace každý půlrok, vypnout šmírování, přestat vymýšlet blbosti, zapracovat na stabilitě a Windows 11 možná budou opět použitelné...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

windows 11 nebudú

Windows 10 jsou "poslední verzí Windows"
8.5.2015
https://www.svethardware.cz/windows-10-jsou-posledni-verzi-windows/40434

Windows 10 budou poslední verzí tohoto operačního systému
11. května 2015
https://www.idnes.cz/technet/software/windows-10-konecne-jmeno.A150511_1...

Žádné Windows 11 už nebudou
10.5.2015
https://www.itnetwork.cz/zpravodajstvi/software/zadne-windows-11-uz-nebudou

A toto zatiaľ nikto neodvolal...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mozno ked sa stane hlavnym akcionarom bezOS tak to premenuje na blue origin ... variacie neham na diskuterov

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co je špatného na Modern UI? Instalace už jdou dávno odložit, nikdy jsem s tím neměl problém (W10 Pro ENG verze, Home je rubbish, do toho bych nešel). Šmírování - to dělají všichni a jde dost ořezat (byť to není jednoduchým kliknutím) a když už posílat data, tak raději přímo poskytovateli OS, což by byl v případě sjednocení systémů na všech mých zařízeních jen jeden (rozhodně dám přednost raději MS než Google, který vyrostl na reklamě). Stabilita? Za celou dobu používání (upgradoval jsem z W7 Ultimate ENG hned po možnosti upgradovat) jsem viděl modrou obrazovku jednou a to jsem měnil několik HW součástí PC, takže zazlobil ovladač. Takže pro mě a mojí práci na PC jsou W10 zcela použitelné. PS: V práci jsou nasazené také a bez jakýchkoliv problémů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft by mohl rovnou celou agendu Windows-u predat normalnim lidem delajicim na Linuxu, proste Windows(10) plne otevrit a pak ho predelat zpet na spusob Windows 7, doplnit do nej nativne api DX12 a Vulkan, nahodit zpet klasickou Start ponuku a klasicky vzhled, vyhodit z neho Metro a telemetrii(GWX), proste vsechny pitomosti ven a normalne zavedene veci zpet, a co se tyce upgradu, delat to klasickymi service pack balicky a ne ze se operacni system instaluje skrz operacni system, nejlip by tak udelal.

ps-KLASICKEJ INDICKEJ KOKOT(s prominutim), ta bukvice mu praskne debilovi...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft to prostě posral. Co si pořídím až mi umře Lumie ale netuším. Androidů jsem měl asi 5 a v žádném jsem se nebyl schopen orientovat - šíleně nepřehledná záležitost. IOS mám na tabletu který už asi 6 let leží někde za postelí - to opravdu nechci aby mne někdo říkal které soubory si do něj nahraju a které ne - případně mne navíc ještě nutil k nějaké posahané aplikaci v počítači. Já si fakt po letech zase koupím hloupej telefon nebo nevim.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Chtenechte skoncis na Androidu, jako ostatni :(

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Přesně toho se také obávám. Řeším ten samý problém a nevidím v něm žádnou odpověď, která by mne alespoň částečně vyhovovala. Hlavně se nechci smířit s tím, že je telefon dneska brutální spotřebka s poločasem rozpadu 2-3 roky, pak šup šup koupit novej.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Také jsem 2,5 roku spokojeně používal WP 8.1, ale jak MS přešel na WM10, tak jsem přešel na Nexus 5X a poté na Galaxy S7 a když to člověk pomocí Nova Launcheru přenastaví, je to i použitelné ... Na Samsungu je nutné vyhodit všechny Samsung aplikace, nahradit Google aplikacemi a pak se to dá i používat.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zkoušel jsem i MS Launcher - žere baterku jak blázen i na uspaném mobilu. Holt indický software.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zaujimave, co tam mohlo tolko zrat? Pouzivam MS launcher cca rok, nikdy som to ani nevidela vylistovany v prehladoch co zerie ktora appka a ked, tak to bola desatina percenta.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak proč potom vůbec kupovat Samsung?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nie je tam (v EÚ verzii Galaxy Sa) americký a teda špehovací CPU
https://www.techwalls.com/samsung-exynos-9810-vs-qualcomm-snapdragon-845/
https://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s9-tested-exynos-9810-vs-s...

V USA je zákon o "napmáhanií činnosti orgánov činných v trestnom konaní infokomunikčnými technológiami"
In October 1994, Congress took action to protect public safety and ensure national security by enacting the Communications Assistance for Law Enforcement Act of 1994 (CALEA), Pub. L. No. 103-414, 108 Stat. 4279.
https://ndcac.fbi.gov/calea

A ten zákon, mimo iné núti poskytovateľov telekomunikačných služieb umožniť FBI získavať informácie zo zariadení podozrivých osôb bez ich vedomia.

Potom to rozšírili na výrobcov počítačov a softvéru so sídlom v USA a neskôr na výrobcov súčiastok do počítačov a telekom zariadení..

Celá kauza Huawei a ZTE
http://www.ddworld.cz/aktuality/aktuality/huawei-a-zte-jsou-v-cr-hrozba....

je o tom, že najskôr v USA a potom aj inde prišli na to, že v Číne majú svoju obdobu CALEA...

Edit: nemyslím si, že v Južnej Kórei nie je CALEA like zákon, ale špehovanie nimi mi vadí menej ako špehovanie Čínou alebo USA.. Mimochodom je divné, že americké Qualcomm-y dodáva Samo Sung lne to Galaxy Sx pre USA a CAN...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jen si nejsem jistý, zda to není z hlediska HW jedno, když tam je všude +- stejný os.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kód AOSP sme upravovali, aspoň nejaký audit sa dá robiť

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím že toto jsou věci které normálního uživatele naprosto nemusí trápit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

pokud nechceš apple nebo vysloveně čínu (huawei+honor,zte,xiaomi,lenovo+motorola.....) tak máš holt omezený výběr, možná tak na korejce :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já se teď rozhodl koupit Asus s čistým Androidem. Takže Tchajwanec.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

čiže Čína

Pro velkou Čínu (oficiálne Čínská lidová republika) je malý Tchaj-wan (oficiálne Čínská republika), který se prohlašuje za jedinou pravou čínskou reprezentaci, odpadlickou provincií.
https://www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/tchaj-wan-prekrasna-druha-cin...

Aj preto

China Airlines (CAL) (Chinese: 中華航空; pinyin: Zhōnghuá Hángkōng) is Taiwan's national and largest airline.
https://en.wikipedia.org/wiki/China_Airlines

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nějak nechápu co ty vykopírované odstavce z Wikipedie asi tak zhruba mají sdělovat.

A zajímalo by mě kolika lidem tady pomohl wiki přepis čínských znaků pinyinem. :-D Vyslovuje se to mimochodem Čung-chua Chang-kchung (je tam střed, květina, létání). Konečím s děláním chytrého. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kolega na to, že nechce čínsky produkt, tvrdením, že môže mať tajvanský (čo podľa mňa a silu je tiež Čína)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jo, pro tebe a ČLR je to ČLR. Pro mě je to Tchajwan, dříve Formosa.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to rekni nekomu z Taiwanu, ze je z Ciny...se bude na Tebe divat jako na vola a nebo se rovnou urazi :)
Taiwanci jsou sice cinane, ale zakladaji si na tom, ze jsou z Taiwanu, nikoliv z Ciny.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Oni jsou všichni číňané historicky, ale ČLR nikdy na Taiwanu vliv neměla, je tam jiné zřízení (momentálně demokracie s volbami), nikdy tam neproběhla kulturní revoluce. Číně by se pochopitelně líbilo rozšíření mezinárodních vod a tak provokuje a usiluje o kdejaký ostrov v Pacifiku a Indickém oceánu.

Jinak je to poněkud zavádějící anglické označení, prože PRC se píše znaky jako Země středu, označení Taiwanu se píše jako Květina středu, Čína nebo China tam nikde není. Něco jako Slovinsko a Slovensko, taky stejní Slované.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to neni, kdyz jsme pred casem resili dodavku hardware od cinskeho investora, tak investor vyrobce hardware z Tchaj-wanu odmital kvuli komplikacim a spatnym vztahum s Tchaj-wanem. Čínská republika a Čínská lidová republika jsou dve rozdilne veci s podobnym nazvem. Ve skutecnosti jsou mezi sebou na ostri noze...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Do kategorie "čistý Android" bych dnes počítal pouze Android One.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky používám S7 + nova launcher + velkej cleanup + naprostý minimum aplikací k naprostý spokojenosti. Nic od MS mi do telefonu nesmí (aspoň to šlo zakázat :) ).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo přesně stejně skončíte na tamagoči (teda androidu) taky se mi platforma microsoft phone líbila a mám taky tamagoči,mám hlad něco pomačkám,mém žízeň něco pomačkám,posral jsem se něco jako vždy něco pomačkám,měl jsem badu od samsungu ale nebylo tam 3 prdele her tak nebyla tolik rozšířená

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ak sa cítiš na Androide tak stratený, ako ja na iPhone, tak ti rozumiem :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

já už si na tamagoči zvykl,jen nemám spoustu aplikací,bo někteří lidi nečtou přístupova práva a já si třeba myslím že tapeta ke svému životu přístup k wifi nepotřebuje

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já to tak udělal a jsem spokojen. Zbavil jsem se v novém roce alespoň jedné závislosti a vůvec mi nechybí. Používám Nokia 230. S telefonem se dá telefonovat, odesílat a přijímat zprávy a fotit. Prostě mi slouží a né já jemu. Telefon zase dělá to k čemu je určen. A jsem trochu ješita. Nemám rád věci, které jsou chytřejší než já a nechci věc, kterou musím nabíjet častěji, než jednou za 14 dní. Tak dlouho mi totiž telefon vydrží na jedno nabití. V práci i doma mám počítače i notebooky a jediný komunikátor, který používám je ICQ. Nic jiného mi do kompu nesmí. ☺

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Launcher 10. Bez toho bych tu Androidí ikonovou schizofrenii také nedal. Jen ty živé dlaždice ještě pokulhávají. Co se dá dělat, MS podcenil aplikační základnu a masy milující ikonkové omalovánky, nasadil poměrně vysoké ceny HW, k tomu anti-kampaň na netu, ve valné většině vedenou lidmi, kteří WP ani neměli v ruce, a bylo vymalováno. Škoda.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak tak koukám na tu fotku, neukazuje on nám Nadella špatný prst?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Třeba to v indii znamená něco jinýho :O

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tajemství je v oné zkratce FAQ (čti fakjú).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

souhlas, tady je spravna verze..
https://abload.de/img/satya_nadella_fixedd2kq6.jpg

muzes si to opravit, Jiri.. (:

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A co ten nádor, co má na ruce? :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ha! podle exkluzivniho sdeleni redaktora webu diit trpi ceo microsoftu nadorovym onemocnenim.. to by byl solokapr.. ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem si smíchy pobrečel :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nabudúce:
Microsoft: S podporou Windows 10 končíme, nainštalujte si trebárs Linux :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

niečo podobné čaká AMD 5.2.2019

Core blimey... When is an AMD CPU core not a CPU core? It's now up to a jury of 12 to decide
Chip giant can't shake off US class-action lawsuit over Bulldozer advertising

A class-action lawsuit against AMD claiming false advertising over its "eight core" FX processors has been given the go-ahead by a California judge.

As such, the judge approved the class action lawsuit and the two sides will be back in court on February 5 to decide the timeline of the case.

https://www.theregister.co.uk/2019/01/22/judge_green_lights_amd_core_law...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Asi přejdu na nějakou Nokii E66 nebo tak něco.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sailfish!!! I kdyby na něj neexistovala ani jedna debilní hra a spolehlivě fungovalo jen 10 programů.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Znám pár spokojených uživatelů Microsoft Lumia s Windows Phone 8.1. Těch se to taky týká?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Stačí přejmenovat na Windows Mumia.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby mne nenapadlo zaktualizovat win 8.1 na win 10 tak bych byl nejstastnejsi clovek na svete a chrochtal si blahem. Telefon s opravfu mizernou navigaci ktera bez dat a se stazenymi mapami nenajde kolin (30.000 obyvatel) nemluve o ulicich je mi celkem k nicemu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neupdatnul jsem to, pořád tam mám ty 8.1, jenže stejně dřív či později "neaktuálnost" vytvoří z tohoto zařízení dumbphone a pak si nezobrazím ani ten blbej web, škoda no. Přitom to v té době mělo fakt nadprůměrné foto, dobrý displáž, neúchylnej design, funkční systém. No, budu si muset udělat nějakej soukromej průzkum trhu/OS :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ballmera vyhodili za pokazeny winRT a 8ku vseobecne, tohoto indickeho sasa kedy vyhodia??? odpisal cortanu, odpisal komplet mobilnu diviziu co "kupili" od nokie, z windowsu spravil bordel jak v tanku a stale si drzi stolicku? Nechapem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za Win RT a Win 8 vyhodili Stevena Sinofskyho. Ballmera vyhodili za koupi rozpadajících se zbytků mobilní Nokie a za zaspání a neúspěch v mobilním segmentu. Bordel z Windows udělal Terry Myerson a asi mu pomáhala i Julie Larson-Green.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

stav nokie bol cielena sabotaz zo strany MS aby ich kupili lacno a LarsonGreen je zodpovedna za sprznenie officu, ked este s jednou co si nepamatam ako sa volala pretlacili ribbon. MS v dlhodobom horizonte nema nic co by ich udrzalo nad vodou... akonahle im padne windows (k comu to smeruje) padne aj office a snim aj cloud. Nemaju ziadnu sluzbu, ktora by v buducnosti tiahla, takze Nadellu mali vyhodit najneskor pri 1809 pruseri.. Mastercard dostal teraz pol miliardy pokutu v podstate "za nic" microsoft dojebava polke populacie windowsy ze to musis prerabat, nemoze neprist pokuta..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pochybujem ze to bude nejako skoro, MS ma pod jeho vedenim rekordne trzby a zisk. Ale nie v diviziach s ktorymi sa potykaju koncovi uzivatelia ako ty a ja. Akcionarom mozu byt mobily ukradnute ked MS ryzuje na cloude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě se líbí že čínani nabízí do mého auta 2DINové autoradio s androidem, které umí jak přehrávat radiostanice i RDS i DAB2, tak to má podporu karet 64GB, takže ti to může přehrávat MP3ky, filmy, můžeš si nainstalovat libovolnou androidí navigaci (já bych třeba chtěl sygic), umí to pracovat s can-bus, takže se nechá ovládat tlačítky na volantu. Dále to umí zobrazit zpětnou kameru pro couvání při řazazení zpátečky. A když si koupíte bluetooth udělátko na OBD2 zásuvku, tak tam máte program pro vyčtení paměti závad, smazání paměti závad, čtení z ECU údajů z čidel a další wifikundace co všechno na androidu jde.
Nezlobte se na mě, ale v tomhle má prostě číňan navrch protože za to chce jen 6000. Zlobte se na mě nebo ne, ale to je prostě úplně jinej level, než ta ubohost kterou tam dal výrobce, která neumí ani zobrazit frekvenci naladěné radiové stanice.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To chci taky. Hod sem odkaz. Diky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

koukni na alibabu, aliexpress, je toho mrtě.
Problém je kvalita, spolehlivost, zvuk.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Připojit cokoliv s Androidem na CANbus není úplně dobrý nápad.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jak je proste diskuze pod kazdym clankem o te mobilni sracce od MS plna retardu, kteri maji potrebu celemu svetu proklamovat svuj vztah k androidu, ios, obyvatelum indie a vubec jako jsou ted bez winphone uplne ztraceni a porizuji si zpatky tlacitkovy telefon, protoze prece nebudou elektronice otrocit :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem nikdy nebyl příznivcem MS, nebo WM, ale ta tzv. "mobilní sračka" byla docela progresivní systém. Bohužel si ji MS pohřbil sám tím, že ji třikrát zásadně upgradoval bez zpětné kompatibility.

Přitom se jednalo o nejspolehlivější, nejrychlejší, relativně otevřený a vysoce ergonomický mobilní OS.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

asi jak u kterých zařízení, já s tím kdysi až tak spokojen nebyl a přítelkyně to teď měnila za droid právě kvůli rychlosti. Ale abych tomu nekřivdil tak už to mělo nějaký ten rok.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S tím bych polemizoval, Blackberry 10 mi přišel jako mnohem lepší, v ergonomii imho zatím nic nemá na HUB, mít všechnu komunikaci pohromadě a pracovat s ní v jedný "aplikaci" je strašně návykový. Na WP mi strašně chyběly vyzváněcí profily a nahrávání hovorů (WM10 to měly, ale ten systém mě přišel jak betaverze)
BTW co bylo na WP otevřenýho? Aplikace tam nešly instalovat mimo store a taky to přispůsobení mi přišlo spíš na úrovni IOS.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jednou mi to kolega půjčil, abych si to vyzkoušel. Po 5 minutách jsem měl neodolatelné nutkání s tím vší silou mrštit o zeď. Upřímně nechápu, jak to mohl někdo dobrovolně používat. Blackberry 10, s tím jsem se loučil hodně nerad, ale tohle bych nechtěl ani zadarmo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám tlačítkový mobil a co jako?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já taky. Samsung Galaxy Note II má celkem 4 hardwarová tlačítka a dvě další dotyková mimo displej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Celkově androidi nic moc. Skazili se dost a neexistuje smiractejsi telefon než ten s androidem. Teoreticky zariznutim win 10 mobile vznikne nejbezpečnější telefon. Nebude kdo smirovat a nebude nikdo kdo bude psát škodlivé kody. Možná, az se svet pregoogli a preiphonuje, vrátí se symbian a jemu podobní. Za me android jen protože umí dvě SIM. Jestli nebudu mít služební číslo, pak asi zpět klasicky telefon.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problém nutnosti dvou SIM (který nemám rád) jsem mohl ve svém stávajícím zaměstnání zaplaťpámbu vyřešit tím, že jsem se svým číslem přešel pod zaměstnanecký tarif, takže se z něho stalo služební i soukromé číslo v jednom. Jako vedlejší efekt jsem od té doby nezaplatil za telefon ani korunu, protože nám zaměstnavatel platí útratu do 250 Kč bez DPH a s tím paušálem a tarifem, co k tomu máme, jsem neměl ještě šanci to přeťápnout.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak šmírovat člověka můžou už tehdy když má u sebe mobil a v něm baterku... To tvrzení o nejšmíráčtějším androidu mi nepřijde fér. On si na to každýmůže nainstalovat co chce a těch aplikací je na něj prostě nejvíc každá z nich pak můřže požadovat přístup ke kde čemu. No ale alespoň to jde pro každou zvlášť zakázat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasim, ze když jsi cilovka, nepomůže nic. Jenže já to beru všeobecně. Navigace vypočítává čas i podle hustoty prihlasenych mobilu na te či oné cestě (ověřeno). Započítávání i zobrazování reklamy podle navštívených produktů (to me štve nejvíc). Místa brouzdani, cestování, čas tam strávený ATP. V tom Windows mobile nejede. Obyčejný telefon se sleduje jen když jsi velký zvíře nebo lump.

Zaměstnanecké a soukromé číslo v jednom nechci. Oba životy chci oddělené.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.