Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft spouští program technologické záruky na Office 2010

Krabicové Office Home & Student jsou i u verze 2010 určeny až pro tři PC a když porovnám ceny (cca 1500Kč za verzi 2007 vs. 3290Kč za verzi 2010) tak se vyplatí koupit Office 2007 a potom zdarma upgradovat. Samozřejmě myslím uživatele, kteří ještě žádné Office nemají. Jen aby v tom ale zase nebyl nějaký "výmrd"...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se jedná (Off2010) o ceny bez DPH, je třeba přičíst dalších 20%.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Snad tam žádný háček nebude, těch cca 3200 Kč je vlastně i dnes standardní cena Student Office 2007 Retail, na které je ovšem už několikaletá akce na těch cca 1500-1600 Kč. Ta sice už oficiálně skončila, ale distributoři si nakoupili tisíce těch Officů, takže jich je dostatek za nízkou cenu. Ovšem určitě se vyplatí koupit Student teď a pak free upgrade.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pocitat muzes jak chces, koupit Office se nevyplati ani v jednom z pripadu ... ostatne proto ho microsoft dava pro studenty tak levno protoze vi ze se to realne nevyplati vubec ... openoffice je cenou stale nejvyhodnejsi a hrave zastane to co spada do mnoziny obvyklych pozadavku na takovyto software.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na tebe jsme tu čekali...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ono se jim to vrátí na manipulačních poplatcích...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Žádné manipulační poplatky nebudou. Upgrade na Office 2010 se bude stahovat zdarma přímo od Microsoftu.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Spousta lidí si ještě nezvykla na 2007 a už by měli kupovat další balíček. Je to jako s Win. Nové nepotřebujeme, vydrží dlouho, ale jsme nuceni i tak kupovat nové a nové. Díky za možnost koupi obejít:-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

nevíte jak to vypadá s touto technologickou zárukou na Slovensku? Žádné sk MrkvoSoftí stránky jsem k tomuto nenašel. Nebo se zase Slovenskem nepočítá? A stránka MS s dotazy www.office.com/techg, je taky jen pro CZ.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jediná technologická záruka v tomto případě je OpenOffice.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já nechci šířit poplašnou zprávu, ale on i upgrade na Win7 nebyl zdarma..tedy byl, ale stejně se muselo zaplatit za zaslání instal.média se štítkem COA asi 15EU(14,99EU)...já takto kupoval licenci na svůj NTB s licencí Win Vista Home Premium 32bit na Win7 Home Premium 32bit - jiný upgrade nešel udělat. Takže to samé předpokládám bude i u Office 2010. A 2007 byly blbé v té domácnostní verzi (za těch cca 1500-1600Kč), že nemají Outlook, ten se musí pořizovat případně zvlášť...Já mám verzi 2003 pro studenty a tam je ten základ i s outlookem a pohoda...2007 mám v prái není to špatný, ale je to dost o zvyku, žena je ale domů nechce :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Za to ale nemuže MS vyjímečně, ale distributor, i když to měl MS nechat normálně stáhnout, dneska posilat soft poštou je teda rarita.Ale ne každý distributor chtěl zaplatit, kolegovi to přišlo zdarma.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Poplatek za zaslání se platil, pokud sis koupil NTB (sestavu od velkých výrobců) s technologickou zárukou. POkud jsi normálně koupil v obchodě OEM verzi, tak jsi za médium nebo zaslání neplatil nic. No... verze s kuponem byla jen o něco dražší:-) Takže jsi to zaplatil hned při nákupu.
Co se týká Office, je to prosto jakýchkoliv m=dií a poplatků. Prostě to stáhneš na základě SN z MLK. Až pokud bys chtěl a stáhnutá verze ti nevyhovovala, tak si požádáš o médium, tam už poplatek je.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ANO to máš pravdu..byl to NTB..já jsem byl i za ten malý poplatek byl radši, že mám licenční štítek...stáhnutelná verze mi štítek nedá...cena byl tak super, že jsem to prostě neváhal udělat. Za dvoujádro na 2,1GHz s 2GB a 250GB jem i s VHP dal 8700 s DPH, s upgrade jsem se vešel na 9 a kousíček a dokoupením 2GB DDR2 jsem se dostal na necelých 9900 s DPH a to už v listopadu 2009. Původní konfigurace toho NTB se pořád s W7HP nad 10000 s DPH. Mám NTB jen jako mobilní mašinku a Netbooky mi nevyhovují hlavně cenou :-), hlavně ty co by se mi líbili :-D...díky za info

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ještě mě napadá o tom stahování na základě SN, chápu, že to umožní stažení verze 2010, ale to mi musí poslat podle mého i nový SN pro tu 2010, a to si myslím, že u MS moc nehrozí si myslím, ale třeba se mýlím...
Mám osobně pár SW zakoupených přes web a placených kartou a SN zasílají na mail, ale u MS jsem to neslyšel....

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Toho bych se nebál, Office narozdíl od Windows budou stáhnutelné (ostatně záložní disky Office 2007 jsou stáhnutelné přímo ze stránek Microsoftu již dlouho).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím, že by měly být jakékoliv ISOvky SW ke stažení...instalačka bez klíčů je stejně naprd :-D
A kdo bude hledat i ten klíč si dokáže najít...v dnešní "propojené" době něco nenajít je fakt výjimka :-D
Ceny jsou ještě pořád trochu přitažené za vlasy, ale vím, že stejně se vždycky najde borec, který by si to raději stáhnul než koupil i třeba jen 99Kč kdyby to bylo přílohou časopisu :-D...to vidím na forech věci ke stažení, které ten den vychází za pár šupů :-D Holt jsme v době STAHOVACÍ :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro domácí uživatele, studenty a "podobnou havěť" mi přijde nákup MS office jako vyhazování peněz komínem. Oproti O.Office nezískám nic ani já, kterýžto v tom píši běžné dokumenty a dělám prezentace v práci, natož oni....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Má OpenOffice něco tak dobrého jako OneNote?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

má něco daleko lepšího ... OpenOffice Draw ... OneNote je jen hračka pro děti ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Aha, takže porovnáváš možná dobrý kreslící program s perfektním program na dělání a správu poznámek, úžasné. Je vidět, že nevíš vo co go.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.