Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft zlevnil i Surface Pro

To je pořád dvakrát tolik, než by to mělo stát...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

zase jsem se před asi dvěma lety trefil, že to bude propadák...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Být tam normální systém, věřím že by to bylo lepší. Ale W8 jsou prostě pro většinu lidí krokem vedle.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

W8 na tabletu podle mě OK... ale vzhledem ke konkurenci s tím MS přišel až moc pozdě + jak píše Petty, ta cena...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Windows 8 na tablete su parada a ponukaju moznosti, ktore ziadna alternativa zatial nema (out of the box prepojenie s USB periferiami, siroke moznosti SW/HW rozsirenia, enterprise funkcionalita), akurat v mensom adresovatelnom trhovom segmente, nez MS dufa(l).

Neviem, preco sa zlavy Surface Pro davaju okamzite do suvisu s uspechom/neuspechom - zanedlho pridu vsetci vyrobcovia so zariadeniami postavenymi na Intel Haswell, ktory ponukne signifikantne zlepsienia prave v tomto segmente. Takze je logicke, ze Ivy Bridge produkty pojdu dolu. Surface nie je jediny pripad.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tož MS má sklady plné neprodejného surface RT, skoro za miliardu dolarů. To je dost peněz i na MS. A nikdo to nechce ani po té slevě. Se surface pro to zřejmě nebude o moc lepší.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

U MS je začíná být jednoduché - člověk by se měl vyhnout každému produktu, který je nahlášen jako "vyprodaný", protože to jsou největší průšvihy. Teď jsem jenom zvědavý, jestli budou vyprodané i Windows 8.1. :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

si piš že budou, pro majitele W8 to prý bude free, aby taky ne když je to vlastně service pack ;-)) No a pak stačí aby to marketing započítal do prodejů a bude opět o zábavu vystaráno ;-)))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Apple ma placenou kazdou verzi, ktera je taky v podstate service pack. navic u apple ta verze predchozi je rok pote nepodporovana. MS podporuje WIN XP, Win vist, Win 7 a Win8, ale to nikdo nevidí ;) o linuxu se radej nebudem bavit, tam jsem zazil tolikrat problemy s knihovnama (3 ruzne programy potrebovali 3 ruzne verze knihoven atd,...), ten je pro me a pro 50% uzivatelu nepouzitelny a tech zbylich 50% ma stejne windows, nebot mu rozumi jeho kamaradi :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.