Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft uvolnil update pro preview Windows 10, přináší notifikační centrum

Spíše se inspirovali z OS X jak už několikrát :)

+1
-42
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, jak to má OS X, ale to notifikační centrum mi přijde jako inspirace z KDE 4, kde mi to hrozně vadilo, předpokládám, že to asi nepůjde vypnout...

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

V OS X už je to dlouho, teď k tomu v Yosemite přidali widgety, v OS X to samozřejmě jde upravit, aby tě nic nerušilo, ono stejně nevidíš, když nechceš, uvidíme jak to okopči soudruzi v Microsoftu, už tak mají virtualní plochy, teď notifikační centrum, jsem zvědav, co dál okopčí...

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

Zas tak dlouho ne... Poprevé v os x 10.8 Mountain Lion (2 roky) a vyskakovací notifikace jsou ve win už taky dlouho

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

no jestli bude free tak si ho nainstaluju ale zatim premyslim o steamos

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

celkem nechápu jak může jazyková verze změnit velikost update když vyšla jen EN verze systému. Nebo ona jde najít i CZ Win 10 preview?

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Ako aj fungovalo doteraz vydavanie windows verzii priamo pre jednotlive krajiny, tak od Win Vista (alebo to bol az Win7?) sa vzdy dalo fungovat na EN verzii s moznostou stiahnutia LanguagePack-u. Ten, kto ho uz mal nainstalovany, tak asi pocas upgradov a updatov stahuje aj dodatocne preklady, ktore neskor vyjdu ako jednotny language pack.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že je i čínská a ještě jedna (nechce se mi hledat) a u těch anglických, tak tam je minimálně en-us a en-gb (já mám en-gb a byla tuším už v základu o něco větší, než en-us).

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

TP10 je tuším v osmi jazykových verzích. Čeština mezi nimi není.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Dne 1.12.2014 se prostřednictvím Win Update nainstaloval nový build 9879. A asi na něm MS zapracoval, protože na rozdíl od toho, co bylo možné stáhnout již daleko dříve přes PC settings - Update a recovery - Preview builds TV karty kupodivu fungují.
Doplněno a opraveno: !!!
Výše napsané bohužel není pravda, radost bala předčasná, konktrétně AVer3D CaptureHD H727 3D - nejnovější drivery a aplikace Aver TV 6.5.2 se dá spustit a funguje to, při vypnutí programu dojde k pádu PC do modré smrti - chybující modul ks.sys. Na předchozím buildu (9860?) provoz naprosto bez problémů. Tak jdu pátrat, jak to vrátit zpátky a také jak zamezit instalaci na jiném PC.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.