Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft vnutí IE 7 pomocí automatické aktualizace

pomocí WGA? A jak to mám udělat když mám záložní kopii? No?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakou záložní kopii?? Záložní kopie není myšleno jako instalace na další pc :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dle mého názoru pitomost. Existuje spousta důvodů, proč uživatelé potřebují nechat MSIE6. IMHO například vývojáři budou potřebovat mít instalace systému se starým i novým MSIE pro ladění vlastních aplikací. Někdy nechápu tuhletu stupidní rádoby bezpečnostní politiku. Těším se, že nové MSIE přinese opět nové a "lepší" definice komponent a jiných základních součástí systému a aplikace zase budou barevnější a kulaťoulinkatější (teda kromě těch, které se spoléhaly na staré komponenty).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Heh, tak to se bude muset Komercni Banka cinit :))
Snad jediny ustav kde internetovy bankovnictvi pracuje pouze s IE6 >-(( a v novinkach maji psano ze s IE7 to nechodi. Tak to jsem zvedavej jak z toho vybrousi :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Záložní kopie je záložní kopie. Originál nepoužívám. Kopii mám upravenou přes nlite. (nejsou tam hry, spořiče, ukázky obrázků.. a nemusí se to aktivovat.) to bude asi problém

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

xJohny: a to jeste nekdy docela zvlastne, by me zajimalo jestli majio v planu zacit podporovat taky FF nebo nanej dlabou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WGA jsem z mašiny pomocí CCleaneru odstranil, IE6 jsem nastavením nulových práv (v zabezpečení všechno zakázat) zablokoval a časem ho z kompu vyhodím pomocí nLite úplně. Používám Firefox a Thunderbird a nemám problémy. Ještě jsem zvědav, jak se projeví zářijový pokus Mrkvosoftu o blokování internetu na nelegálních Widlích (podle nich jsou moje OEM nelegální). Každopádně už mám připravené cédečko se Slaxem, pro případ, že by ty svoje výhrůžky mysleli vážně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

JeJe: No tvrdili ze vzhledem k zvysenemu zajmu o podporu alternativnich prohlizecu "budou uvazovat" (rozumej zalozi do supliku :))) o zprovozneni na jadrech Mozilla compatible prohlizecich. Fakt me s timhle pristupem stvou, snad vsechny ostatni banky no prob jenom KB si stoji tvrde za svym IE6.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2xJohny: Pak je ovsem jediny spravny pristup stylem, prijdes do banky, zeptas se na webovy bankovnictvi a FF a kdyz rejnou ze mozna nekdy, tak jim reknes "chmm, tak ja tech svech par mega taky dam kvam az mozna nekdy, sbohem" ;).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zatial mam IE7 beta 3 a slape dost slusne, s firefoxom som mal problemy pri  Internetbankingu takze siel do kosa.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co jsem zkousel IE7, tak jsem nakonec byl donucenej soubezne s ni pouzivat FF, nebot hodne stranek se zobrazovalo tak, ze se smrskly , hlavne pokud tam bylo menu. Takze pokud tohle nevybrousi, tak to bude problem s nejenom bankou.  Hlavne to bylo na webech, kde bylo uvedeno, ze jsou optimalizovany pro FF apod. ted si snad vzpomenu jen na www.fayn.cz, ze hrozne zlobily.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Interbanking v Komerční bance v IE7 beta 3 funguje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Max Hardcore: zatial mam IE7 beta 3 a slape dost slusne, s firefoxom som mal problemy pri Internetbankingu takze siel do kosa.

.....jestli on nebyl problem v tom Internetbankingu, ze? :-|

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Johny, KB  se moc cinit nepotřebuje již od 21.7.2006 je Profibanka a asi i Moje Banka kompatibilni s IE 7 od verze beta 3

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A jak vam teda slape ten www.fayn.cz na IE7 beta 3 ? Muzete to prosim vyzkouset, ja si kdyz tak sezenu trojku, pokud to pujde, nebot prave nektere nefunkcni stranky me hodne stvali a IE7 sel pryc. Mel jsem beta 2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že IE7 nechtějí udělat pro W2k, tak zas vznikne dobrý bordel. Stejně bude potřeba, aby stránky chodily v IE6.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Internetbanking i u CS rve ze neni podporovan prohlizec ,ze je nutne pouzit IE 6 a vyssi... nicmene i presto s FF funguje

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nevím, co se dohadujete o tom v čem to funguje a v čem ne. Stránky se mají psát podle standartu tak, aby byly správně interpretované ve všech prohlížečích. A to že daný prohlížeč (IE) neinterpretuje správně definované standardy (M$ je jednou ze společností, která je definovala) je chyba prohlížeče! A to že některí webmasteři neumí psát podle standardů, tak ať to raději přenechají profesionálům, kteří to umí a neprzí takhle web, viz. KB

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

>> gorak:
Hehe, kdyby směr určovaly standardy, to by bylo něco ;) Jenže směr určuje trochu něco jiného, proto je dnes nejpoužívanejším prohlížečem IE.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.