Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Xbox 720 bude využívat Skype

Steve Balmer předvedete své vnadné pohyby před kinectem? :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vůbec nerozumím tomu proč bych se na to měl těšit ... prakticky VŠECHNY ostatní platformy skype podporují napříč veškerou elektronikou od symbianu, přes android, skype najdeme i na linuxu a pochopitelně i windows ... proč by mě tedy měl uvádět do stavu natěšenosti příslib že nějaký blbý herní polotovar to jednou možná bude umět taky ? :-/ máte vůbec zdravý rozum nebo jste z toho čtení tiskových prohlášení už docela zblbli ?

jediné co jsem si z tohoto článku odnesl je přesvědčení že je xbox v podstatě nepoužitelná blbina když ani tak samozřejmá věc na něm doposud není.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"vůbec nerozumím tomu proč bych se na to měl těšit" - Ironie. Pro případ, že by si někdo nebyl jistý, je tam ještě smajlík, aby to opravdu bylo jasné... Příště holt přidám ještě podtržení s vysvětlivkou ;-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"blbý herní polotovar" :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"A co vy? Už se těšíte, jak si při hraní oblíbené hry podrbete s přáteli,"

Ano uz to robim mnoho rokov, vola sa to mumble/teamspeak/ventrilo

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

OMG co se to tady zase seslo. To nejste schopni pochopit ze dosud byl XBox 360 proste herni konzole, do které MS postupne pridava další moznosti. V době vydani od ni nikdo necekal nic jiného nez hrani her. Vzdy jsem si myslel ze lidi novinky z IT zajimaji, ale ne tady se proste bude na cokoliv plivat, nejspis jen protože to je od MS. Zamyslete se...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.